İzmirli Annelere Yılbaşı Partisi

SAPHIRA

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
11.790
215
738
41
İzmir
Merhabalar Güzel İzmirin güzel anneleri
Gelin hep birlikte yılbaşı partisi yapalım.Hem tanışmış,görüşmüş olalım hem eğlenelim.Aynı zamanda çocuklarımız da uzman eğitimli bir kadroyla,eğitici/eğlendirici aktiviteler yapıp eğlensinler.Joyfull house (Neşe Erberk) Anaokulunda çok güzel bir parti yapabiliriz.Kişi sayımız fiyatı etkileyecektir muhakak.Ne kadar çok kişi olursak o kadar iyi.Tüm İzmirli anneleri tanışıp,eğlenmeye davet ediyorum

saphicim ben varım bılıyorsun...hemen ekle lısteye..fakat sartları yaz bence ona gore herkes uyar mı uymaz mı baksın..

joyfull house un yılbaşı partisi için hazırlanan menüsü şöyle:

İkramlar:

Yılbaşı kurabiyeleri,
Çerez,
Cips,

Kanepeler:
Siyah ekmek üzerinde beyaz peynir, kurutulmuş domates ile
Halka ekmek üzerinde dana jambon, kırmızı biberli zeytin ile
Beyaz ekmek üzerinde çemen ile

Sıcaklar:
Domates, peynir ve salamlı mini pizza
Börek çeşitleri

ve açık büfe içecek

ve etkinliği içeriği:

ANNELERİMİZ İÇİN:Açık büfe ikramlarla müzik eşliğinde keyifli sohpet
ortamı ve yılbaşı eğlencesi

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN

> Yaş gruplarına göre profesyonel eğitimciler eşliğinde eğlenceli ve
> eğitici aktiviteler .

NOEL BABAYLA ve sürpriz hediyelerle yılbaşı kutlaması

Bu menü ve etkinliğik içeriğiyle,ortalama 30 kişilik grup için verdikleri ücret Anne+çocuk=20 TL baba da gelecekse + 10 TL olarak belirlediler.Maksimum 3.5 saat sürecek olan parti gündüz olacak.Bu fiyat kişi sayısına göre değişebilir

1. SAPHIRA---24,5 aylık
  2. çıtır-pıtır---25.5 aylık
katılmak isteyen hanımlar,listeye isimlerinizi eklerken çocuğunuzun/çocuklarınızın ayını/yaşını da yazmayı unutmayın lütfen.Çünkü çocukları yaşlarına ve hatta aylarına göre gruplandırma yapıyorlar,ona göre farkı eğitici/eğlendirici oyunlar,aktiviteler yapıyorlar

çiğlidekı okulda mı olacak acaba.karşıyakadayım ben.ben de katılabilirm.ama benım kızm 17 aylık.o yaş grubuna yönelık de etkınlık olur mu acaba?yoksa çocukla orsa işim zorolur.

çiğlidekı okulda mı olacak acaba.karşıyakadayım ben.ben de katılabilirm.ama benım kızm 17 aylık.o yaş grubuna yönelık de etkınlık olur mu acaba?yoksa çocukla orsa işim zorolur.

bornova da ikeanın karşısındaki şubede olucak.Karşıyakadan bornovaya gelmek çok kolay aslında.her ay grubuna yönelik ayrı etkinlik yapılacak,zaten amaç biz rahatça sohbet edip,güzel vakit geçirirken çocuklarımızında uzman kişilerle aktiviteler yapması.
çocuklarımızı oturtuduğumuz yerden rahatça izleyebilmemiz için,masalara bir kaç tane laptop koyacaklar,kamera sistemi olduğu için rahatça izleyebilcez ne yaptıklarını.tabi bu arada kendi laptopımızı da getirebiliriz.ayrıca ofis odasında da lcd ekran tv den izleyebiliyoruz.

dorayla bende varım listeye eklenelim lütfen dora paşa 14 aylık ufağız biraz ama olsun :))

1 - Saphira--24.5 aylık
2 - çıtır-pıtır--25.5 aylık
3 - D-GABBANA--17 aylık
4 - DoraGizem--14 Aylık

çok isterdim ama yeri çok ters benim için. Gaziemir'de oturuyorum. Oğlum 16 aylık. Tüh

aslında hepiiz ya kendimiz ya da eşimizin getirmesiyle,arabayla gidicez oraya.Senin de böyle bir durumun olabilirse yazalım seni de listeye canım.Ve unutmadan,isteyen babalar da katılabilir

sana bakanlar bakti bense hep uzaktan uzaktannnnharika muthis bir program
tam benlik ama malesef cok uzagimmm..benim yerimede eylenin kizlar

1 - Saphira--24.5 aylık
2 - çıtır-pıtır--25.5 aylık
3 - D-GABBANA--17 aylık
4 - DoraGizem--14 Aylık
5 - tunayekta--26 aylık
6 - Krikitos--24 aylık

Son düzenleme:
canım galiba bu parti için biz çok küçüğüz seneye galiba baska bir organizasyonda buluşmak üzere size şimdiden ii eğlenceler

Gizemcim bir yaş sınırlaması yok ve bu yüzden oradaki öğretmenler aylara göre gruplara ayıracak,yani Dora ve akranları için ayrı etkinlikler yapılacak başka bir sınıfta,biz katılmanızı çok isteriz ama tabiki tercih senin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…