Tüp Bebek Merkezleri İzmirli arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var:((

selam arkadaşlar.rahim filmi çekildim ve tek tüpüm açık diğeri kapalı çıktı.diğer tüm tetkiklerimiz iyi.eşimin sperm değerleri,benim kan testi sonuçlarımda hiç bir sorun yok.tek sorun tek tüpümün olması.dr tüp bebek önerdi.maddi yönden defalarca yaptırmam imkansız.bu nedenle çok iyi araştırmam gerekiyor.Deneyimli arkadaşlara sormak istediklerim;
Ege üniversitesi ve tepecik kadın doğumda sanırım ssk geçerliymiş.prosedürler çok mu uzun?nasıl bir süreç? paylaşırsanız sevinirim.
birde smyra ve şifa hakkında fikir isityorum.irenbeyi çok öneren var ama çok pahalı.ssk desteğide yok.
kısacası izmirde tüp bebek tedavisi olan arkadaşlar bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim.uykularım kaçıyor.eşime belli etmemeye çalışıyorum ama çok kötü durumdayım.mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

merhaba canım,forumlara bakarken mesajını gördüm tüp bebek merkezi araştırdığına dair.gerçi yazalı baya bir sene olmuş belki çocuğun da olmuştur bu süre içinde ama ben yine de bir tavsiye de bulunmak istedim.ben de çok doktor gezdim ama en sonunda Fatih Şendağ'a gittim tavsiye üzerine Alsancak Camii'nin karşısında muayenehanesi var aynı zamanda ege üniversitesinde de profesör onun sayesinde tüp bebek yöntemiyle 2.denemede dondurulmuş embriyo transferinle hamile kaldım.irenbe tüp bebek merkezinle anlaşmalı çalışıyor.ama alanında çok uzman bir doktor çok titiz davranıyor sonsuz güveniyorsunuz.Kısmetse Şubat sonu gibi doğum yapacağım Ege Sağlıkta.İnşallah sıkıntılı günlerin çoktan geçmiştir de benim de bu mesajım boşuna yazılmış bir mesaj olur:16:

merhaba canım,forumlara bakarken mesajını gördüm tüp bebek merkezi araştırdığına dair.gerçi yazalı baya bir sene olmuş belki çocuğun da olmuştur bu süre içinde ama ben yine de bir tavsiye de bulunmak istedim.ben de çok doktor gezdim ama en sonunda Fatih Şendağ'a gittim tavsiye üzerine Alsancak Camii'nin karşısında muayenehanesi var aynı zamanda ege üniversitesinde de profesör onun sayesinde tüp bebek yöntemiyle 2.denemede dondurulmuş embriyo transferinle hamile kaldım.irenbe tüp bebek merkezinle anlaşmalı çalışıyor.ama alanında çok uzman bir doktor çok titiz davranıyor sonsuz güveniyorsunuz.Kısmetse Şubat sonu gibi doğum yapacağım Ege Sağlıkta.İnşallah sıkıntılı günlerin çoktan geçmiştir de benim de bu mesajım boşuna yazılmış bir mesaj olur

merhaba canım bende fatıh şendağ hakkında konuşabileceğim birine ihtiyacım var çikolata kistim var benım uzun yıllardır benımle bırlıkte ama 1,5 yıldır bebek düşündüğümüz için baya uğraştırıo bizi artık ameliyat olmaya karar verdım intde arastırdıgımda karsıma sureklı aynı ısım çıkıyor kafamda bir sürü soru işareti var napıcam nasıl olucak bebeğim olsun cok ıstıyorum ama amelıyat olmadan olmıcak sanırım sağ yumurtalığımda 5,5x5 boyutunda ve sağ tupüm de tıkalı ama sol yumurtalığım iyi çalışıyo ve sol tüpüm açık acaba bigün bende böle hamileyim diyebilcekmiyim cok merak ediyorum hayırlısı herseyin

Back