İzmirli Ekim Kuzularının Toplu Doğum Günleri :))

DoraGizem

DORApaşanınANNESİ
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
5.921
17
358
39
Ha bu hafta ha önümüzdeki hafta derken toplu doğum günümüz bu hafta Gülçinimde (zencefine) gerçekleşti herşey kusursuz ve izmirli ekim bebeklerine yakışır bir parti oldu.Yeni yaşları kuzularımıza şans sağlık getirir inş.

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
:nazar:nice mutlu yaşlara sağlıkla hep beraber inşallahhhh...gülçinimi baya bir yorduk :77:

oh yedik içtik pastamızı kesitk... çocukla kudurdu.. (daha çok emre:))) çok güzel bigün geçirdik sefamız olsun oh ohhh :64:

dsc06122o.jpg

76540474222293583584113.jpg

dsc061190.jpg

15034847422073358358411.jpg

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:hepinizeeee kuzular çok tatlı anaları çokkkk tatlıııı ne güzel yapmışsınız bir arada kutlama yaparakkkk keşke bende olabilseydim diorum ama heyhatttt gönlüm sizinleydi diyim artık:79::79::79:

cok ama cok keyifli bir gündü benim icin. Bir arada olmak cok güzeldi. Zaten biraz görmeyelim özliyoruz ya. Gülcine tekrar tesekkürler evini bize actı. Bütün arkadaşlara tesekkürler mamalar hepsi birbirinden güzeldi. Nice yaşlara inşallah arkadaşligimiz daim olsun :nazar:

sols cok tesekkürler. umarim birgün sende olursun aramızda bakarsın yollun izmire düşer hemen bir organisasyon yapariz :66:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::52::52::52::54::54::54::54::54::54::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:tek kelime enfessiniz nekadar güzel bişi yapmışsınız kızlar tebrik ederim kuzucuklarda sizlerde muhteşemsiniz maşallah iyiki dogmuş kuzularınız ve iyiki sizleri tanımışızzzzz:54::54:

herşey herkes nekadar güzel gürünüyo bebişlerin hepsi birbirinden tatlı anneler deseniz hepsi fıstık gibi hele o mamişler hımmm mükemmeller.
hepinize toplu maşallaahh

hepsinin dogum gunu tekrar kutlu olsun,boyle guzel bir organizasyon dusunen gulcinime ve bu organizasyona katilan guzel hatunlarada masallah,Allah dostlugunuzu daim etsin.:56: pastalar borekler cok guzel gorunuyor.

maşallah arkadaşlar hepimize:3: ben sizlerle birlikte güzel bir gün geçirdiğim için çok mutluyum, iyiki varsınız, ve kırılmayan bozulmayan dostluğumuz her daim devam eder işallah. Hoş geldiniz sefalar getirdiniz.

Kızlar sizlerede yorumlarınız için çok teşekkürler, o sizlerin güzel bakan gözleri.:16::12:

maşallah izmirli ekim kuzularına ve annelerine:nazar: hepiniz çok güzelsiniz:nazar:
dostluğunuz dam olsun...

süper yaa bayıldım fotolara ne güzel düşünmüssünüz..hepinize kocaman maaşallah tüm kuzuların dogumgünleri tekrar kutlu mutlu olsun dilerim ömür boyu hep böyle sağlıklı huzurlu olurlar...:16::16::16:

bebişlere nice mutlu yaşlar.annelerede ellerine sağlık nefis mamişler hazırlamışlar.hem annelere hem bebeklere maşallah.
bende izmirli bir ekim annesiyim amam fazla katılamıyorum yazılarınıza.inşallah birgün bende aranızda olurum.sevgiler.

Back
X