izmirli hamileler hangi dr hastaneye gidiyorsunuz??

burcusb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
266
2
96
İzmir
izmirli hamileler hangı dr veya hastanelere gidiyorsunuz?? bılgı hepimize lazım:)
dr tavsıyeleri,hastane şikayet veya memnunlugu,ayrıca şu zor dönemde tabiki fiyatları hakkında da bılgı verırsenız sevınırım....

Ben 3 ay önce Buca Tıp merkezinde doğum yaptım Doktorum da Aylin Barbaros'tu. çok memnun kaldım. Hamileliğim boyunca da oraya gittim. Doğumum çok güzel geçti. Aylin Hanım çok tatlı biri. Diğer personel de çok ilgili ve işini iyi yapan insanlardı.
Bence fiyat olarak çok ucuz değil tabi bana göre . Arada daha ucuz birkaç yere muayene oldum, belki değiştiririm diye her seferinde kendi doktorum çok daha iyi geldi bana.

canım bende geçen sene doğum yaptım ege ü. bir profösörün özel dairesine gıtmıstım sermet sağol kesinlile tavsiye ederim ben sezeryandan çıkar çıkmaz ayağa kalkmıştım kımse inanamadı çok iyiydi ama fiyatı çok ucuz değil geçen yıl 180_200 alıyodu

bende aylin barbarosda kontrol oluyorum ve çok memnunumm çok ilgili doktorr tavsiye ederimmmm

peki ya fiyatları?? ben basmaneşifaya gidiyorum.normal dogum 600 tl tabı sigortalıya ama isteege baglı sezeryan istersen yada epidural fılan fıyat 1.500 ile 1.800 civarı oluyormuş.hastanede kadın dogumun önundekı danısman kızın söyledııgı bu. saglık problemı nedenıyle zorunlu sezeryan olması ve normal dogumda kı fıyat 600 tl. digerleri için 1500 ten baslıyor...muayne ucretı 46 tl. ultrason dahıl.

Ben özel gazi hastanesine ayşen güçlüye gidiyorum çok memnunum muayene ücreti 22 tl doğum fiyatları da uygunmuş fakat dr çok ilgili hemşireleride tavsiye ederim

uygumus derken canım yaklasık bı fıyattan haberın varmı?? ssk ile anlaşması var dımı gazının??

ben doğan işseverde doğum yaptım 2005 de şimdi yeniden hamileyim ve başka şehirdeyim ancak yine ona gideceğim. ben çok rahat etmiştim. eskiden konak doğumevindeydi şimdi kent alsancaktaymış. haftaya 2 li test için gideceğim. fiyatları çok yüksek değil.

uygumus derken canım yaklasık bı fıyattan haberın varmı?? ssk ile anlaşması var dımı gazının??

anlaşmalı olduğu için 22 tl. ben de ayşen hanıma gidiyorum. gerçekten çok ilgili. çiğdem hanım da aynı şekilde ilgiliymiş. personel de çok güler yüzlü. işim bittikten sonra hemşireye hastane odası görmek istiyorum dediğimde hemen 4.kata yönlendirdi. bu kattaki konuştuğum hemşire ve odayı temizleyen kadın bile çok güler yüzlüydü.
odalar da gayet güzel. bebek gece yanınızda kalıyor. iki kişi refakatçı kalabiliyor.

5 aylık ıkız annesıyım hep ozel hastaneden dogum yapmayı planlarken erken dogum sancılarım basladı ege unıveesıtesınde dogum yaptım ordada gıttıgım dr um vardı herıhtımale karsı ıyıkıde orda yapmısım ozelden hıc bır farkı yok okdar ılgılılerkı cok memnun kaldım dr um mert kazandı cok ılgılı bır dr cocuklarımıda benıde o kurtardı hastanedede hemsıreler cok ılgılı ggene dogum yapsam gene orda yaparım sonucta unıversıte hastanesı

bende herşey yolunda giderse karatş hastanesinde yapıcam. dr um Reşat Bozoklar.Özel muayene ücr. 70 tl. Sanırım hastanede epiduralli ücretide 700-1250 arası bişi olacak.

şifayı yazan arkadaş geçen sene kuzenim orda yaptı doğumu 300 diye gittiler 1500 ü buldu çıkışları. kıza bütün gün sancı çektirdikten sonra akşama doğru epidural yaptılar. bilginize..

5 aylık ıkız annesıyım hep ozel hastaneden dogum yapmayı planlarken erken dogum sancılarım basladı ege unıveesıtesınde dogum yaptım ordada gıttıgım dr um vardı herıhtımale karsı ıyıkıde orda yapmısım ozelden hıc bır farkı yok okdar ılgılılerkı cok memnun kaldım dr um mert kazandı cok ılgılı bır dr cocuklarımıda benıde o kurtardı hastanedede hemsıreler cok ılgılı ggene dogum yapsam gene orda yaparım sonucta unıversıte hastanesı

evim egeye yakın olduğu için ege üniversitesi hastanesini düşündüm; ama doğum gece ya da haftasonu olursa nöbetçi dr gelirmiş doğuma. bir de tıp fakütesi hastanesi ya doğumu izleyen öğrenciler olur diye istemedim.
ama hastaneyle ilgili deneyimlerini paylaşırsan sevinirim.

evim egeye yakın olduğu için ege üniversitesi hastanesini düşündüm; ama doğum gece ya da haftasonu olursa nöbetçi dr gelirmiş doğuma. bir de tıp fakütesi hastanesi ya doğumu izleyen öğrenciler olur diye istemedim.
ama hastaneyle ilgili deneyimlerini paylaşırsan sevinirim.

Canım ben Ege'de yaptım doğumumu. Fakat öğretim üyesine gidiyordum. Muayenesi 150 TL idi. Doç Dr Fuat AKERCAN. Kendisi fetüs uzmanı, proflar bile şüpheli vakalarda bu adama gönderiyor hastalarını. Doğumum da spinal anestezi ile gene Ege'de oldu. Doktorumun girmesini istediğim için 1300 TL ödedim. 2 gece kalınıyor Ege'de. İlk gece tüm sezaryenleri yoğun bakıma alıyorlar. Ertesi gün servise çıkmıştım. Özel odada 75 TL'ye kalmıştım. Çok çok memnun kaldım. Gene olsa gene aynı kişiyi ve yeri tercih ederim.

Allah korusun bir erken doğum vakası ya da benzeri bir şey olsa, icabında kapıdan dönme riskin var. Benim bir arkadaşım 26 haftalıkken erken doğum yapıyordu, kapıdan çevirdiler. Zar zor tanıdık bularak yatabildi hastaneye. Küveze alındı bebişler. Şimdi ikisinin de maşallahı var. Başka bir yerde olsa aynı yaşam şansına sahip olabilirler miydi, bilmiyorum. Tabii bu, uç bir örnek. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

benımkı sezeryan olacagı ıcın fıyatları bellı canım tabı acıllık bı durum olmazsa allah korusun bızlerı ve tum meleklerımızı... bakalm şifadan cok memnunum duyduklarımda iyi umarım sızınkı gibi bi durum yasamam. ayrıca cocuka bı problem vs varsa ister istemez fıyat artıyor her ıgne para demek.
epidural zaten pahalı bı yontem normal dogum yada genel sezeryana göre. umarım hersey yolunda gider....

Egede doğum yapan arkadaşlar paylaşımlarınız için çok teşekkürler. ben de egeyi düşünüyorum ama şimdi kontrollere smyrnaya gidiyorum, doğuma yaklaşınca egeye geçicem daha güvenilir geliyor bana da. Bir arkadaşım da yakın zamanda orada sezeryan doğum yaptı ve çok memnun kaldı. Ben normal doğum düşünüyorum normal için de özel doktora para yatırıp doktoru seçebiliyor muyuz? bilginiz var mı?
sevgilerlle

Canım ben Ege'de yaptım doğumumu. Fakat öğretim üyesine gidiyordum. Muayenesi 150 TL idi. Doç Dr Fuat AKERCAN. Kendisi fetüs uzmanı, proflar bile şüpheli vakalarda bu adama gönderiyor hastalarını. Doğumum da spinal anestezi ile gene Ege'de oldu. Doktorumun girmesini istediğim için 1300 TL ödedim. 2 gece kalınıyor Ege'de. İlk gece tüm sezaryenleri yoğun bakıma alıyorlar. Ertesi gün servise çıkmıştım. Özel odada 75 TL'ye kalmıştım. Çok çok memnun kaldım. Gene olsa gene aynı kişiyi ve yeri tercih ederim.

Allah korusun bir erken doğum vakası ya da benzeri bir şey olsa, icabında kapıdan dönme riskin var. Benim bir arkadaşım 26 haftalıkken erken doğum yapıyordu, kapıdan çevirdiler. Zar zor tanıdık bularak yatabildi hastaneye. Küveze alındı bebişler. Şimdi ikisinin de maşallahı var. Başka bir yerde olsa aynı yaşam şansına sahip olabilirler miydi, bilmiyorum. Tabii bu, uç bir örnek. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Hiç bir hastane kapısına gelmiş doğum yapacak birini ya da hastayı geri çevirme lüksüne sahip değildir...

merhaba,
Dokuz Eylül hastanesi hakkında bilgisi olan var mı? 9 haftalık hamileyim, evim yakın olduğu için dokuz eylülü tercih edicem ama hiç bir bilgim yok. Doç. Sabahattin Altunyurt'ta kontrole gidicem. burada doğum yapan ya da hastane hakkında bilgisi olanlar paylaşırsa çok sevinirim.

merhaba çevremde bulunan bir çok insanın memnun kalıp yoğun tavsiyesi üzerine reşat bozoklara gitmeye karar verdim. kesinlikle güven veren bir doktor oldukça memnun kaldım, sen birşey sormadan herşeyi anlatıyor, aklımda bir soru vardı aradım muayenahanesinde yoktu birkaç saat sonra kendisi arayarak sorumu cevapladı ve daha ilk gidişimde bu kadar ilgili davrandı. muayene ücreti 70 tl hemen hemen izmirdeki doktorlar hakkında kapsamlı bir araştırma da yaptım ücret olarak makul. bundan önce dilek aslan ve doğan işsever'de de muayene oldum onlarında alanlarında iyi olduklarını düşünüyorum fakat reşat bozokları koşulsuz tavsiye ederim.

Back
X