Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uygumus derken canım yaklasık bı fıyattan haberın varmı?? ssk ile anlaşması var dımı gazının??
5 aylık ıkız annesıyım hep ozel hastaneden dogum yapmayı planlarken erken dogum sancılarım basladı ege unıveesıtesınde dogum yaptım ordada gıttıgım dr um vardı herıhtımale karsı ıyıkıde orda yapmısım ozelden hıc bır farkı yok okdar ılgılılerkı cok memnun kaldım dr um mert kazandı cok ılgılı bır dr cocuklarımıda benıde o kurtardı hastanedede hemsıreler cok ılgılı ggene dogum yapsam gene orda yaparım sonucta unıversıte hastanesı
evim egeye yakın olduğu için ege üniversitesi hastanesini düşündüm; ama doğum gece ya da haftasonu olursa nöbetçi dr gelirmiş doğuma. bir de tıp fakütesi hastanesi ya doğumu izleyen öğrenciler olur diye istemedim.
ama hastaneyle ilgili deneyimlerini paylaşırsan sevinirim.
Canım ben Ege'de yaptım doğumumu. Fakat öğretim üyesine gidiyordum. Muayenesi 150 TL idi. Doç Dr Fuat AKERCAN. Kendisi fetüs uzmanı, proflar bile şüpheli vakalarda bu adama gönderiyor hastalarını. Doğumum da spinal anestezi ile gene Ege'de oldu. Doktorumun girmesini istediğim için 1300 TL ödedim. 2 gece kalınıyor Ege'de. İlk gece tüm sezaryenleri yoğun bakıma alıyorlar. Ertesi gün servise çıkmıştım. Özel odada 75 TL'ye kalmıştım. Çok çok memnun kaldım. Gene olsa gene aynı kişiyi ve yeri tercih ederim.
Allah korusun bir erken doğum vakası ya da benzeri bir şey olsa, icabında kapıdan dönme riskin var. Benim bir arkadaşım 26 haftalıkken erken doğum yapıyordu, kapıdan çevirdiler. Zar zor tanıdık bularak yatabildi hastaneye. Küveze alındı bebişler. Şimdi ikisinin de maşallahı var. Başka bir yerde olsa aynı yaşam şansına sahip olabilirler miydi, bilmiyorum. Tabii bu, uç bir örnek. Allah hepimizin yardımcısı olsun.