basmane şifa hastanesinin kadın hast.ve doğum bölümünü kimseye tavsiye etmem.ben ilk muayeneme gittigimde çok korkuyordum.onca para veripte gördügüm muamele karşısında şok oldum.doktorun kapısında tam 5 saat sıra bekledigim yetmezmiş gibi korkudan titrerken muayenemde canımı yakıp oldu bittiye getirmesi,muayene süremi 5 dakikadan fazla tutmayışı,yanımdaki hastaya yazacagı reçeteyi bana yazmak üzereyken son anda uyarmam,benim adımı sürekli başkasınınkiyle karıştırması,ve aslında gerek olmayan küçük bir operasyon için benden çok uçuk bir mebla para istemeleri beni çileden çıkardı hemen doktorumu ve hastanemi değiştirdim...yeni doktorum bugün aslında operasyonluk bir durum olmadıgını,olsa bile çok düşük bir ücret karşılıgında yaptıklarını söyledi..hem madden hem manen sömürülmekten kurtuldum...bir daha asla güvenipte gitmem...üstelik ilk gittigim gün bir kadının doğum sancısı başlamıştı ve kadın yanımızdaki koltukta sancı çekiyordu.ne doktoru geldi ne de alıp müdahale ettiler!umarım doktoru müdahaleye yetişmeden koridorda doğurmamıştır!!!