- Konu Sahibi tuanamevsim
-
izmirli arkadaşlar şöyle bir bakıyorum da bir türlü buluşma zamanı ayarlayamadıkmadem ayarlayamadık şimdi zamanı diye düşünüyorum ayın 26 sında cumartesi günü buluşmaya ne dersiniz bornovada hepimizin rahatlıkla bulabileceği ve keyifli vakit geçirebileceğimiz iki mekan var. her ikiside sevdiğim yerler sizlerinde seveceğini düşünüyorum. çocukları ile gelmek isteyen arkadaşlarımız çoğunlukta olursa onlarında rahat edebileceği bir yer var. haydi hep birlikte konuşup saatimizi ve buluşma noktamızı kararlaştırıp bir araya gelelim hadi durmayın klavyelere hücummmmm
Amanda aman benim canım kardeşim buluşmalarmı düzenlermiş oy oy kıyamam ama ben gelemiycem yaa çok üzüldüm bak şimdi :2: umarım katılım olurda sizlerde güzel bir gün geçirirsiniz tatlım
oyy birtanem tatlım iki sene oldu daha senle buluşamadık yaaa ah şu mesafe yokmu uzaklıklar ama az kaldı değilmi mayısın 1 ine şafak sayıyoruz.
aynen kuzum aynen hasret sonra eriyor 1 mayısta ordayımmmmmmmmmmm artık uykusuz geceler var önümüzde eee dilek olay 2 senenın acısını çıkartıcaz dımı tatlım
evet kuzum tatlım benimmm kavuşacağız sonunda şimdiden zamanda geçmek bilmiyor ya bakalım nisan sonlarına doğru zaman nasıl geçecek heyecanla o zamanın gelmesini bekleyeceğim allahın izni ile sonunda bir araya geleceğizzz yaşasınnnnnnnnnnnn
aynen kuzum aynen vallahi zaman sanki hiç geçmek bilmiyor hadi artık kavuşalımda tatlı cadımı bir doya doya mıncıklıyayım senide çooook özledim zaten
o günleri görmek nasip olur inşallah kızım teyzesine bende kardeşime kavuşurum
olcak kuzum ne kaldı şunun şurasında canım kardeşim benim
herkese güzelll hafta sonu diliyorum günaydınnnn
günaydın kuzum iyi haftasonları nasılsın?
sağol tatlım iyiyim malum bıcırığın peşinde koşuyorum tatlım sen nasılsın
nasip olursa katılmak isterim....
bende iyiyim kuzum bir tanecik yeğenimi kocaman öp benim yerime olurmu
kocaman kokulu öpücüklerrrr aldım kuzummmmm gönderiyorummmmm kokulu kokulu
hoşbulduk canlar...şirinyerde oturuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?