• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'li Hatunlar Haydi Kurtlarımızı Dökelim :))))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bol bol kurtlarınız döküm kızlar benim yerimede nasıl içim gidiyor bilemessiniz ama evde ustaları görseniz her tarafı kırıp döktüler banyomun daha 1 hafta sürecekmiş sıva kuruması fayanstı bimem neydi ay parkedende vaz geçtim pisligi görünce biran önce bitirip çıksınlarda sıkıntıdan erken dogurcam diye korkuyorum valla
ayy kıyamam cnm ya :teselli: cidden zor olcak senin için 2 canlı halinle uğraşmak ..
ama sonrasını düşün mutlu ol cnm yaza pırıl pırıl girceksin tek uğraşın güzel meleklerin olucak :emir_bebek: allah kolaylık versin :Saruboceq: kendine çok dikkat et cnm Şeniz
şimdilik yok. ama eylemlerim sürecek :lepi::lepi::lepi:

harikasın cnm yaa :içelim:

bol bol kurtlarınız döküm kızlar benim yerimede nasıl içim gidiyor bilemessiniz ama evde ustaları görseniz her tarafı kırıp döktüler banyomun daha 1 hafta sürecekmiş sıva kuruması fayanstı bimem neydi ay parkedende vaz geçtim pisligi görünce biran önce bitirip çıksınlarda sıkıntıdan erken dogurcam diye korkuyorum valla

oyy ne işlre giriştin böyle tatlışım kolaylar gelsin kendini yorup üzme olur gider gülün dikeni işte :teselli:

canım işte benim zamanıma kaldı bu işler babişko biz yazlıktayken yaptırıcaktı bu işleri ama kendine bir hatun bulunca aynen görüntü adam dünyayla baglantısını kesti şimdi masrafta pislikte bana kaldı valla çok para gidicek fazla bulaşmayayım diyorum sadece banyoyla badanayla sıyırayım işin içinden sadece dogumdan sonra temizlik olsun diye katlanıyorum yoksa degmezmiş dünya malına

kızçeler bende İZMİR liyim...ama suan evlendim baska bi şehirdeyim..
1 hafta sonra falan izmire gelecektim ama şimdi 28 mayısa göre ayarlayıp öle gelicem
gelsem beni de alır mısınız aranızadelikafaduldendelikafadulden

kızçeler bende İZMİR liyim...ama suan evlendim baska bi şehirdeyim..
1 hafta sonra falan izmire gelecektim ama şimdi 28 mayısa göre ayarlayıp öle gelicem
gelsem beni de alır mısınız aranızadelikafaduldendelikafadulden

aa cnm çok seviniriz :lepi:
gel gel kaydirigubbakcemile

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
tamamdır ordayım kızlar...
ama net adresi yazın ne tarafta kalıyo gideceğimiz yer
ayrıntılı yazın ok?merakla beklicem sizleri görmeyia.s.

şimdi adını listeye yazıyorum cnm tek geliceksn sanırım kişi sayısı önemli rezerve açısından yerimseniben
yerimiz alsancak tarafında kıbrıs şehitleri cdd.de
ayrıntılı adresi ilerki günlede bizzat yerinde keşif yaparak size açıklayacağım :lepi:

Desibel
kibele190
Sbule ve kankisi :))
Tuliny
Serapkarakoylu
March7
Berrin35
Zeliha_Zeliha
Sessizce
xeno
gizem1986 ve annesi
FirstLady
TheShe
yengecburcu ve kızı
hcr35 ?
nazarboncuğum
peri
gulkurusuu nun anne ve teyzesi
strawberry35
Andromache
görkem ve arkadaşı ?
hakarka ve arkadaşı ?
güneş55 (ablamız cuma günü ameliyat oluyor inş. tez zamanda iyileşip gelicek )
PembePeri
tarih : 28 mayıs perşembe

saat 13.00

yer : le 'meyhane

adres: kıbrıs şehitleri cadd. ayrıntılar ilerleyen günlerde verilcek

fiat :fix mönü 20 tl (4 çeşit meze-2 kola- köfte-patates-tavuk-pilav)

ve en önemlisi canlı müzik :)))

ay ben sizden daha çok heyecanlanıyorum bu buluşma içindelikafadulden şöyle güzel güzel kurtlarınızı dökün fıstıklar...kaydirigubbakcemile2

ay ben sizden daha çok heyecanlanıyorum bu buluşma içindelikafadulden şöyle güzel güzel kurtlarınızı dökün fıstıklar...kaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile3 ayy cnm benim yaa öyle uzaktan bakma artık sende gel hayırlısyla kaydirigubbakcemile
ne dersin haziran buluşmasında varmısın yerimseniben

kaydirigubbakcemile3 ayy cnm benim yaa öyle uzaktan bakma artık sende gel hayırlısyla kaydirigubbakcemile
ne dersin haziran buluşmasında varmısın yerimseniben

canım benim nasipse ağustosta ordayım, ağustos buluşmasını yapıcaz tamam mııı, şöyle denize karşı

sbluecum, nazlım, başağım, strawberyimm, yengecimmm ve diğer izmirli hatunlar... sizleri görmeyi sabırsızlıklan bekliyorumm

canım benim nasipse ağustosta ordayım, ağustos buluşmasını yapıcaz tamam mııı, şöyle denize karşı

sbluecum, nazlım, başağım, strawberyimm, yengecimmm ve diğer izmirli hatunlar... sizleri görmeyi sabırsızlıklan bekliyorumm

ağustos demek neyse azkalmış :lepi:
inş. cnm nasip olurda görüşürüz Şeniz

Canım sen dilediğin zaman gel
Biz senin için hemen toplantı organize ederiz.
Bizde seni göremeyi,karşılıklı sohbet etmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.Şeniz

mini bir buluşmadan yeni geldim sayılır yorgunluktan bittim fenayım neden dersen çok güldük bütün kaslarım çalıştı :roflol: . buluşma demeyin bana :oklava: kıvamında olmam gerekirken ağustosa ne kadar gün kaldığını parmakla hesaplarken buldum kendimi gerisini sen anla çokom Şeniz

alkisalkisalkis alkisalkisalkis :teytey: :enbuyukkk: kaydirigubbakcemile

sizden cok ben heyecanlıyım okadar merak edıyom kı resımlerınız ..
dılerım kı gonlunuzce bı gun yasarsınız organızator arkadasımada basarılar dılıyom :)..emınım super bı bulusma olucak :)...sımdıden dostlugunuz daım olsun dıyom :)..kalbım sızınle olcak gene o gun :)..

Canım sen dilediğin zaman gel
Biz senin için hemen toplantı organize ederiz.
Bizde seni göremeyi,karşılıklı sohbet etmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.Şeniz

avatara bak değiş çaabuk kk dekolte kariyerimi yek ile yeksan ediceksin kötü kanka kötüü :mymeka: :mymeka:

bırcıııı söyle orkestıraya düm tek tek çalsınlar hadiseye nası göbek atılır göstericiim :dilcikar:

Back
X