İzmirli Hatunlar Kurtlarını Döktü...

Ölmek istiyorum. O kadar istedim ki göbek atmayı. Yedim Burcu'mu ben işe başlamadan yapalım diye ama kısmet olmayınca olmuyor işte :(((( hepiniz harikasınız. Burcum harika bir organizasyon olmuş. Hepinizi öpüyorum. Sevoş kız zayıflamışsın hain tırtıl ne zaman başladın diyete benden habersiz???????

ayyy çokkkkkkkk tatlısınızzzz çok kıskandım vallaha heeee:dilcikar:
bende istanbulluları toplayımda görün:1closedeyes:
ama kızlar şahane olmuş yaaaaaa.
kızz boncugummmm canım benim,çok şekersin herzamanki gibi yaa...şehrazatım benim,gerçi o senin yanında halt etmiş gülüm benim..seni çok seviyorum canım arkadasım..Şeniz

ay maşallah sizlere görmek istediğim birçok kişiyi gördüm özelliklede yengeç burcunu anam ben seni genç kız zannediyordum =)gerçi öylesin maşallah çok güzelsin yaa=)hcr zati bayılıyorum o bukleli saçlara diğer kızlar maşllahınız var hepiniz çok hoşsunuz ya=)

hepnide çok şekersiniz allah neşenizi daim etsin en kötü gününüz böyle olsun..kaydirigubbakcemile3

:1shok:senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama bir gün daha bekleyememişsiniz. ben bu sabah döndüm. görünce ben niye yokum dedim.senağlamasenağlama bensiz olamaz ya. kıskandım sizi. Şeniz
inş diğerine ablacım valla kıl payı kaçırdın dimi öpüyorum seni
Çok güzel bir tablo ya
ne güzel dağıtmışsınız
çok eğlenmişsiniz belli
kıskanmadım desem yalan olur :dilcikar:
ama tek kelimeyle süpersinizz :nazar::nazar::nazar::nazar:

Kırkbir kere Maaşallah diyorum hepinize.
İzmirli hatunlar vallahi çok ama çok hoşsunuz hepiniz...
Bütün bir kışın yorgunluğunu attınız sanırım...
harika bir eğlence olmuş kesinlikle...
sevgiler...

Vay anası, yeminle bayıldım, bayıldım. Şimdiye kadar gördüğüm en güzel, en neşeli, en samimi toplantı diyebilirim. Maşallah hepinize, biyerlerinizi kaşıyın nazar değer sonra benden demesi:smiley-cool:
mersiiiii saolun varolun izmir e yolu düşen herkesi bekleriz efenim
ooooooo..harikasiniz izmirli hatunlar....cok severim bu tur toplantilari..ama bitmek bilmeyen islerim yuzunden degil kk toplantilarina uzun zamandir kk ya bile giremiyorum...bu yuzden yonetimdenden modlugumun alinmasini rica etmistim.cunku bir isi layigi ile yapmak guzeldir.bulunamiyorsam yardimim olmuyorsa..olmaz degilmi...tanidigim ve tanimadigim hatunlar ne guzel eglenmissiniz..allah icinize sindirsin..eh bundan sonraki toplantilara katilirim..parti islerimden yaptigim ticari danismanliktan oglanlarimin ikisininde izmirde olmamasinin verdigı gidis gelislerden firsat bulursam..haaa bu arada karin yaglarimi aldiriyorum bakin bir sonraki toplantida eski arkadaslar bakalim beni taniyacakmisiniz dermisim..saka bir yana..burada olmak herzaman bana mutluluk vermisti...kk sayesinde inanilmaz guzel dostlar kardesler arkadaslar kazandim....dostlugumuz daim olsun.ısıklarımız hic sönmesin..
sizleri seviyorum

MİNASERA
anneeem seni görmek ne güzel ne mutluluuk özledim valla tlf numaranıda kaybettim tlf değiştirdim senağlama inş birdahaki buluşma da kavuşuruz Şeniz
Ölmek istiyorum. O kadar istedim ki göbek atmayı. Yedim Burcu'mu ben işe başlamadan yapalım diye ama kısmet olmayınca olmuyor işte :(((( hepiniz harikasınız. Burcum harika bir organizasyon olmuş. Hepinizi öpüyorum. Sevoş kız zayıflamışsın hain tırtıl ne zaman başladın diyete benden habersiz???????

anammmmm kızlarrrr gözlerimi alamadım süpersinizzz vallaa ama çok kıskandım ::dilcikar:

hıhhhh bende isterimmm:çok üzgünüm:

boşa ağlamayın ben başından söyledim size ooooh sizin yerinizede attım göbekleri oooh (kıskandıran ye simi )kaydirigubbakcemile3

xeno ivet rejimdeyim artık son buluşmada başlamıştım hatırlarsan cokacimcoook

evt cnm gerçekten sende olmalıydın bu fikrin annesi sendin :1no2: ama napalım kısmet kaydirigubbakcemile5
anammmmm kızlarrrr gözlerimi alamadım süpersinizzz vallaa ama çok kıskandım ::dilcikar:
ahh gülüm kıskanmaya hakkın yok gelmeliydin ama sanada aynısını dicem kısmet kaydirigubbakcemile5
hıhhhh bende isterimmm:çok üzgünüm:

ay maşallah sizlere görmek istediğim birçok kişiyi gördüm özelliklede yengeç burcunu anam ben seni genç kız zannediyordum =)gerçi öylesin maşallah çok güzelsin yaa=)hcr zati bayılıyorum o bukleli saçlara diğer kızlar maşllahınız var hepiniz çok hoşsunuz ya=)
sanalda genç kız gibimi duruom kıs :roflol: tşk ederim cnm a.s.
siz kesin roman havasida oynamisinizdir:dilcikar:

ah cnm çalgıcılar roman olunca zati genelde roman çalındı kaydirigubbakcemile3
gerçi adamlar allah için dümtek tek i çalıcak kadarda marifetliydiler :teytey:

tabe sen oynamayınca ne çaldığını bile duymamışın demek :roflol:
evet duymamışım. yada oynamadığımdan çalan müzik ile pek ilgilenmemişim alkış yapıyordum bende demiii alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ahh cnm bu konuda bende özürlüyüm malasef :1no2:
yaa anlayan biri vardır heralde
ah cnm çalgıcılar roman olunca zati genelde roman çalındı kaydirigubbakcemile3
gerçi adamlar allah için dümtek tek i çalıcak kadarda marifetliydiler :teytey:
demek çoğunlukla roman çaldı allah allah çok ilginç ben başka bir yerdemiydşm yaawww CADIARZUCADIARZUCADIARZU

sefaniz olsun oh oh

60
70
80
90
100negüzel döktürmüssünüz öyle helal olsun sizlere
dostlugunuz dayim olsun muhabbetiniz artsin yüzünüzdeki gülücüklerde hic eksik olmasin insallah

yine gözüm gönlüm acildi
yine imrendim
yok yok yine kiskandim yalanmi söyliim simdi

insallah birgün ama birgün aranizda bende olurum ya :(

sefaniz olsun oh oh

60
70
80
90
100negüzel döktürmüssünüz öyle helal olsun sizlere
dostlugunuz dayim olsun muhabbetiniz artsin yüzünüzdeki gülücüklerde hic eksik olmasin insallah

yine gözüm gönlüm acildi
yine imrendim
yok yok yine kiskandim yalanmi söyliim simdi

insallah birgün ama birgün aranizda bende olurum ya :(

roman oynamadilar be kizim sende,:mymeka:

roman oynamadilar be kizim sende,:mymeka:

yani caldimi,yani oynadinizmiÇok üzgünüm çoookdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldensenağlama

nasıl roman oynamadıık :1shok:
benim oynadığım neydi ozaman :1shok:
ooooh kasımpaşalıyıııım eli maşalıyıııııım :teytey:
karagözlü çingenem aşık oldum ben sanaaa :dance:
versinleeer versinleeeer bu kızı şu oğlanadaa versinleeeer :sm_cool:

nasıl roman oynamadıık :1shok:
benim oynadığım neydi ozaman :1shok:
ooooh kasımpaşalıyıııım eli maşalıyıııııım :teytey:
karagözlü çingenem aşık oldum ben sanaaa :dance:
versinleeer versinleeeer bu kızı şu oğlanadaa versinleeeer :sm_cool:

İllede roman olsun,ister çamurdan olsun oda Allah kuludur her kim olursa olsun:dance::dance::dance:

Back
X