izmirli nisan anneleri doğum için neresini düşünüyorsunuz?

Benim doktorum Çınarlı'yı istedi.Kentte de doğum yaptırmış ama epidural normal doğum olacağı için Anestezi uzmanları konusunda Çınarlıyı önerdi.
Epidural normal 1400, sezaryen 1500 dediler yanlış hatırlamıyorsam doktor olmadan.
Doktor dışardan.

Ancak ıstanbuldan yeni taşındım ızmire, Çınarlıya gidince hayal kırıklığına uğramadım desem yalan olur(ıstanbulda kalsaydık Amerikan hastanesi ya da Acıbadem olacaktı), Kent çok daha şık bir hastaneymış.

arkadaşlar ben alsancak gazi hastanesinde yaptım .Doktorum dokuz eylül üni hastanesinde çalışıyordu .Ben 9 eylülde yapacaktım çnk doktorum orda prof ve ana bilim dalı başkanı ve ücrette vermiyecektik memur olduğumuz için fakat bi aksilik bebek erken geldi ve biz apar topar yakın diye ve doktorumuz orda da doğum yaptırdığı için alsancak gazi ye gittik memnun kaldım çok ilgiliydi herkes ama bana pahalı geldi doğum sezeryan ve epidural oldu bi gece kaldık 2,5 verdik

meraba ben mayıs annesi olucam inşallah ege üniversitesinde doğum yapıcam
bornovada oturduğumuz için burayı tercih ettik. doktorumuza güveniyoruz ancak daha önce
bu hastanede doğum yapmış olan var mı koşullarından pek haberdar değilim...

Benim doktorumda Çınarlı yada Şifa Hastanesini tercih ediceğimizi söyledi. Durumumuza göre o karar vericekmiş hangisi olduğuna. Şifa için hep iyi yorumlar duyuyorum, ama hiç gitmedim şimdiye kadar.. Bilgisi olan var mı acaba?? Birde Çınarlı'nın fiyatlaıyla yakın mıdır acaba ??

meraba ben mayıs annesi olucam inşallah ege üniversitesinde doğum yapıcam
bornovada oturduğumuz için burayı tercih ettik. doktorumuza güveniyoruz ancak daha önce
bu hastanede doğum yapmış olan var mı koşullarından pek haberdar değilim...

Ben Ege de bir gün tedavi gördüm doğumdan sonra, doktorum orada prof olduğu için orda yatmamı istedi, gayet güzeldi odam, doğumu Çınarlıda yapmıştım oradan daha güzeldi, özel oda olarak talep ediliyor.sadece ziyaretçi konusunda sıkıntı oluyor, özel hastanelere göre daha katılar.

ben mayıs sonunda yapıcam büyük ihtimalle doğumumu..dr karataşta yaptıracakmış...karataş hakkında bilgisi olanlar paylaşabilir mi?dr dışardan olunca ne gibi farklar oluyor?

karataşta dogum yapmış olan yada yapmayı dusunen varmı ?
nekadar fıyat aldınız acaba sezeryan için ?
paylaşırsanız sevırım arkadaslar

benım normal dogumdu ama bebiş inatcı cıktı hala tık yok gelmıyo
dr sezeryan dıyor

merhaba arkadaşlar bende hastaneleri araştırmaya başladım karataş hastanesini ve çınarlı hastanesini çok duydum doktorumda buralarla anlaşmalı zaten bu hastanelerin fiyatları konusunda bılgısı olan var mı acaba bunların dışında bıldıgınız varsa onlarda olabılır...(buarada herhangi bir sağlık güvencem yok)

merhaba... ben kısmetse ocak başı yada aralık sonu doğum.. Çınarlı ve Ege Sağlık arasında kararsız kaldım.. Kahraman Koldaya gidiyorum ve kendisi kesinlikle çınarlıyı tavsiye ediyor.. İzmirin en başarılı epidural ekibinin çınarlıda olduğunu bir çok doktordan duydum. Benim doktorumda aynı fikirde ama hastane ve hastane calısanlarıyla yıldızım barışmadı. gecenlerde acil bi durum için gittik ama hemşireler ebeler coook kabaydı.. Kendi doktorum hastaneye gelip ilgilendi benimle.. Bi yandan bakınca dünyanın parasını verip özelde doğum yapınca insan daha iyi bir muamele ile karşılasmak ister ama onların sanki kimseye tahammülü kalmamış gibiydi yada bana kötü günleri denk geldi bilemiyorum. Sonuç olarak Ege sağlığa daha sıcak bakıyorum ama fiyatları hakkında bir fikrim yok telefonlada fiyat vermediler..
bilgisi olan arkadaşlar varsa yazabilirmi??

hepimize sağlıklı doğumlar..

merhaba... ben kısmetse ocak başı yada aralık sonu doğum.. Çınarlı ve Ege Sağlık arasında kararsız kaldım.. Kahraman Koldaya gidiyorum ve kendisi kesinlikle çınarlıyı tavsiye ediyor.. İzmirin en başarılı epidural ekibinin çınarlıda olduğunu bir çok doktordan duydum. Benim doktorumda aynı fikirde ama hastane ve hastane calısanlarıyla yıldızım barışmadı. gecenlerde acil bi durum için gittik ama hemşireler ebeler coook kabaydı.. Kendi doktorum hastaneye gelip ilgilendi benimle.. Bi yandan bakınca dünyanın parasını verip özelde doğum yapınca insan daha iyi bir muamele ile karşılasmak ister ama onların sanki kimseye tahammülü kalmamış gibiydi yada bana kötü günleri denk geldi bilemiyorum. Sonuç olarak Ege sağlığa daha sıcak bakıyorum ama fiyatları hakkında bir fikrim yok telefonlada fiyat vermediler..
bilgisi olan arkadaşlar varsa yazabilirmi??

hepimize sağlıklı doğumlar..

ben Ege Sağlık'ta yapacağım, 2 haftadan az zamanım kaldı. Epidural sezeryan olacağım. Doktorum Ege Üniv.de Prof. ama Ege de yaptırmıyor, Ege Sağlık yada Gazi dedi bana, ben de ilkini seçtim. Doktorum dışarıdan geldiği için hastaneye 1300-1400 arası bir rakam ödenecek, dr parası ile 3750 olacak, o şekilde konuştuk. Bunun içinde 1 gece yatış, çocuk dr ve tüm tetkikler var.

Merhaba arkadaşlar. İzmir'de özel Çınarlı'da Nisan ayında doğum yapacağım allah nasip ederse. Sezeryan düşünüyorum, fiyatı 1600 TL. gibi bir rakammış, ama doktorum dışarıdan bir doktor olduğu için 3000 TL. de doktora vereceğiz:(( Bu hastanede doğum yapanlar var mı aranızda? Nasıl koşulları, odalar rahat mı? Bakım iyi mi? Hemşireler ilgili mi?

Back
X