İzmirliler buluşuyoruz!

ablacım al torunu da gel ben de haftaya gezmelerimi persembe sizlerle bulusacak sekilde ayarladım getir torununu da hem severiz :)

evet ya bütün planlarımı kararlaştırdığımız buluşma tarihine göre ayarladım gelmek isteyenler bana yada maviyeşile özelden mail atsın liste yapalım arkadaşlar:lepi:

arkadaslar bulusma günümüz aynı 8 ekim persembe günü cünkü birkac arkadas kendimizi 8 ekimde bulusucak gibi ayarladık hepinizi Latife Hanım Kösküne bekliyoruz Gülizar abla seni de torununla bekliyoruz..

keşke ankarada olmasam ama 50 gün sona izmirimdeyim gülizar ablacım ben gelincede buluşma düzenleriz artık izmire dönmemi kutlamam lazım :))))))

keşke gelebilseydimmafoldumben ama çalışıorm..size güzel vakitler,harika paylaşımlar diloorm..:gitme:

pınarcım cok isterdim inan gelmeni bir yüzyüze tanısamadık seninle kısmet olmadı hafta sonu düzenlenen bir bulusma olursa tanısalım insallah sevinirim canım..sevgiler...

bende gelmeyi çok istiyorum ama çalışıyorum yarın birde kayınvalidem burda ama kasımda olursa yine uluşma gelirim işe gitmediğim gün inşallah

Back
X