izmirliler yardım buca şirinyer falannn??

anladığım kadarıyla arkadaş izmiri pek bilmiyor. Ben doğma büyüme İzmirliyim, ikiçeşmelikten bucaya gidemem kaybolurum. bu insanlar nasıl gitsin. Bornova ya da Karşıyaka öğretmen evini öneririm ben. hem nezih olur hem fiyat uygun olur. ama yaz aylarında yer bulmak çok zor. çok önceden yer ayırtmalisiniz. öyle günlük kialık evlere falan ben güvenemem açıkçası.

bornovadan da karşıyakadan da çevre yoluna çıkmak çok kolay. çevre yolunu kullanarak karşıyakadan 20 bornovadan 15 dk da bucaya girersiniz. navigasyona falan çok güvenmeyin izmirde pek işe yaramıyor o aletler. sizi her an kapalı bir yola ya da ters yöne sokabilir. aletten değil izmirin her dakka yollarının değişmesinden kaynaklanıyor problem.

anladığım kadarıyla arkadaş izmiri pek bilmiyor. Ben doğma büyüme İzmirliyim, ikiçeşmelikten bucaya gidemem kaybolurum. bu insanlar nasıl gitsin. Bornova ya da Karşıyaka öğretmen evini öneririm ben. hem nezih olur hem fiyat uygun olur. ama yaz aylarında yer bulmak çok zor. çok önceden yer ayırtmalisiniz. öyle günlük kialık evlere falan ben güvenemem açıkçası.

bornovadan da karşıyakadan da çevre yoluna çıkmak çok kolay. çevre yolunu kullanarak karşıyakadan 20 bornovadan 15 dk da bucaya girersiniz. navigasyona falan çok güvenmeyin izmirde pek işe yaramıyor o aletler. sizi her an kapalı bir yola ya da ters yöne sokabilir. aletten değil izmirin her dakka yollarının değişmesinden kaynaklanıyor problem.

Doğma büyüme izmir li olup ikiçeşmelikten buca ya gidemiyorsun? İlginçmiş.

Evet izmiri hic bilmiorum hatta en basta konak alsancak bucaya yakindi dedim di kizlar saçmalama dediydi. Ama tek dolmusla gittigimizi hatirliorum ki araclada kolayca ulasiriz dir düşünmüştüm. Ama bornovaya cok zor gitmistik. Ama dedigim gibi dolmus ve metro kullanmostik. Eger cevreyolu barda tabiki kolayca ulasilir o da ayri:-D kafam iyice corba oldu:-D konak yakın dior biri digeri saçmalama, biri ikicesmeliktrn 20 dakka dior digeri ben gidemm :-D artik allah ne verdiyse dicez heralde. Ama bucada ve sirinyerde otel olmadigini pansiyon yada gunluk ev olduğunu ogrenmis oldum. Ama sanirim alsancak yada konakta biraz daha iyi bir oteli tercih edicem. Dedigim gibi nisan sonrasi gidicem zaten tek gecelik konaklama sabah arkadasinla bulusup kahvaltı edip vedalasip muglaya gecicem.:-D

buca ya da şirinyer'e en yakın konaklama eşrefpaşa pazar yerinin ordaki öğretmen evi. alsancak, konak, bornova falan uzak kalır, en az 1 saat yol çekersiniz.

Canım yeni görüyorum konunu. Alsancak ve Konak uzak diyenler olmuş onlara çok şaşırdım açıkçası. Bir de benim gibi doğma büyüme İzmir'li olup ikiçeşmelikte kaybolan varki onun durum vahim.

Ben İzbanla Alsancak'a, Şirinyer İzbandan tam tamına 12 dakikada ulaşıyorum. Zaten Şirinyer'den bindikten sonra önce Kemer sonra Hilal geliyor sonrada iniyorsunuz yani arada 2 durak var sadece. Kaldı ki arabanız varsa ikiçeşmelik yolundan yarım saati bulmaz Alsancak'ın göbeğinde olmanız. Otel olarakta Kordon Otel ve Konak Best Western Hotel olabilir.

Son düzenleme:
Toplu tasimaya gerek yok ikicesmelik ve varyant disinda dogru durust merkezi yol yok ki. Özel araca gore tarif etmissiniz ama konu sahibi toplu tasima kullanir ya da taksiye atlar. Şirinyeden ogretmenevine taksiyle 5 otobusle 15 dkda ulasilir hele gece gec saat olirsa trafik de yok cok daha az surer

Back
X