İzmirlilerin ve İzmir'i sevenlerin topiği de olsun :)

Beetlee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
3.466
15
0
İzmir
Merhabalar;

Bu topicte tanışalım, arkadaş olalım, sıcacık paylaşımlarımız daim olsun inşallah diyorum ve kendimi tanıtarak başlıyorum. 25 yaşındayım, güzel İzmir'de oturuyorum. Ziraat mühendisiyim, şuan işsizim :) Aynı zamanda kendi çapımda moda tasarımcısıyım. En büyük hayalim kendi tasarımlarımı satabileceğim bir butik açmak. Tüm İzmir'li, İzmir'i seven, İzmir'le alakası olmasa da sohbet etmek isteyen arkadaşlarımı beklerim. Çekinmeyin lütfen. Topiğimiz hayırlı olsun

Herkese sıcacık merhabalar...
Ben İzmirli değilim, Trakyalıyım ama oralı olucam yeni medeni durumumla
İzmiri çok seviyorum. Üniversite döneminde ilk tercihlerimi oraya yaptım.. olmadı.
İş için başvurularımı oraya yaptım.. gene olmadı.
Ama yılmadım ileride olacak inş.
Buarada topiğiniz de hayırlı olsun.

Teşekkürler hoşgeldin Evlenince İzmir'de mi oturucaksın canım? Hayırlısı olsun şimdiden.

Topiğin hayırlı olsun canım
İzmirli değilim ama orada okudum üniversiteyi
Özlüyorum Bornova'mı Alsancak'ımı

Teşekkürler hoşgeldin Evlenince İzmir'de mi oturucaksın canım? Hayırlısı olsun şimdiden.

İyiyim Beetlee teşekkür ederim, hoşbuldum, sizleri sormalı.
Ben profilinize baktım da hemen hemen benzer konularda yorumlarınız vardı ve sizin yorumlarınızı da çok beğeniyordum, ancak isminize dikkat etmemiştim, o yüzden tanıdığım için de çok memnun oldum.
Evlilik için henüz daha çok erken ama kısmet olursa işlerimiz de orada olursa ben çok istiyorum, hep hayalimdi.
Erkek arkadaşımın ailesi de karşıyaka'da oturuyor.

Siz mesleğinizle ilgili başvuru yapıyor musunuz? İş aradığım dönemde işkur'un sitesinde ilanlar vardı, belki böyle daha çabuk sonuç alırsınız.

Son düzenleme:

İyiyim bende canım teşekkür ederim. Bende memnun oldum. Karşıyaka'da çok güzeldir. Umarım hayalin gerçek olur, İzmir'e gelin gelirsin Başvuruyorum canım aslında kendi mesleğimi yapmak istemiyorum, modayı daha çok seviyorum o alanda çalışmak istiyorum ama onunda belgesini istiyorlar yada diploma. Bende moda tasarım kursuna gidicem belge alıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…