izmirlilerr; izmirim bir tane diyenler..

pnyze

Guru
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2011
342
6
318
İzmir
izmirli bayanlar nerelerdesiniz sizde benim gibi bütün gününü boş boş evde geçirenlerdenmisiniz . yanlızlık çok kötü bir durum burda benim gibi olan vaktini güzel dostlarla iki muhabbet ederek geçirmek isteyenler var mı ? derdini sevincini paylaşarak bu yanlızlığı yok edelim yoksa bunalıma gircem çok sıkıldım artık iş havalar kötü tanıdık kimsey yokk pöfffffff

izmirli bayanlar nerelerdesiniz sizde benim gibi bütün gününü boş boş evde geçirenlerdenmisiniz . yanlızlık çok kötü bir durum burda benim gibi olan vaktini güzel dostlarla iki muhabbet ederek geçirmek isteyenler var mı ? derdini sevincini paylaşarak bu yanlızlığı yok edelim yoksa bunalıma gircem çok sıkıldım artık iş havalar kötü tanıdık kimsey yokk pöfffffff

Merhaba benn de izmirdenimm :)) izmirliyimmm .. bende boş boş hep evde oturuyorumm .. sıkıllıyorummmmmm :)

Evet B'nde izmiri çoook özledim ..İzmir başkadır

Benim ailem izmirde şuan ..özlüyorum izmiri ,balçovadayız ;)

bende çiğlideyim cnm çok nasılsın neler yaparsın sende benim gibiymişşin muhtemelen bütün gün benim gibi sürekli ya net başında yada mayışarak geçiriyosundur :52:

benim durumum senden farklı siz sanrm evlisiniz benim erkek arkadaşm önceden ona sokakda saldıranlar olunca o da kendini savunmak için üstlerine fazla gidince ceza almş ceza da yeni geldiği için 45 gündür cezaevinde dha 218 güün sonra bitcek cezası 45 gün daha kapalı cezaevinde olacak ve telefon yasak olduğu için haberleşemiyoruz bile bütün gün üzgün üzgün dolaşıyoru görüşünede gidemiyorum başka şehire götürdüler çok zor bir dönemdeyim .. örgünden süt ürünleri teknolojisini kazanmştm 1 hafta yurtta kaldm ama bölümden pişman oldum ortamada alışamayınca okulu bırakıp geldim şimdi açıktan bankacılık ve sigortacılık okuyorum yarın sınavım var hattaa ..
öyle bütün gün evdeyim ders çalışıyorum kitap okuyorum lise kpss çalışıyorum öylesine :) gözüm yükseklerde değil ama çalışıyorm arada kitabım var duruyo kenarda işte . tv izliyorm geceleri radyo dinlerim .. öyle geçip gidiyo zaman. liseden kalan arkadaşlarda üni için başka şehre gidenler var yeniden sınava hazırlananlar var diye görüşmüyoruz faceden yazışıyorz sadece . bi ablam var ama o da istanbulda benden 8 yaş büyük ve evli olduğu için hayatla ilgili paylaşmlarda pek alakamz yk :) böyle işte .

izmirliyiz ve burdayız bende burdayım hatta yeniyim aranızda...

bende 5 aylık izmirliyim kimseyi tanımıyorum dediğin gibi sıkılıyor ınsan

Back
X