• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık İzmit VM MedicalPark hastanesinde doğum yapan varmı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Beysal

Prensim ikinci aşkım.....
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
4.800
502
173
Merhaba arkadaşlar İzmit Medical Parkda doğum yapan varmı ? hastane nasıl ilgi nasıl bebekle nasıl ilgileniyorlar yardımcı olabilirmisiniz???

hastaneden memnunmusunuz peki ilki de ordamı olmuştu
İlk doğumum 11sene önceydi ozamn gökhan bey akademi hastanesindeydi belsa plaza karşısında. Hastaneden memnunun hatta ben orda rahim ameliyatıda oldum hiç bir problem yaşamadım temiz bir hastane.

İlk doğumum 11sene önceydi ozamn gökhan bey akademi hastanesindeydi belsa plaza karşısında. Hastaneden memnunun hatta ben orda rahim ameliyatıda oldum hiç bir problem yaşamadım temiz bir hastane.
rabbim sağlıkla bu evladınızada kavuşmayı nasip etsin inşallah cevabınız ve ilginiz için teşekkürler

Bı arkadasım funda hanımda dogum yaptı 6 ay önce gayet memnun kalmıstı dr ve hastaneden ınsallah sızde memnun kalırsnz temız ılglı ve guzel dıyordu

Bı arkadasım funda hanımda dogum yaptı 6 ay önce gayet memnun kalmıstı dr ve hastaneden ınsallah sızde memnun kalırsnz temız ılglı ve guzel dıyordu
çok teşekkür ederim cevabınız için ben sanıırm Sakaryada Konak Hastanesine karar verdim değiştirmeyecem doktorumu

Merhabalar doğum ücretleri hakkında bilginiz var mı acaba bu hastanede
sağolsun N nevkaa arkadaşımız cevap vermiş ben hiç sormadım

Selamlar
Ben medikalde dogum spinal anestezi ile dogum yaptim. Doktorum inci cavusogluydu. Tamamen ozel. Sgk ile anlasmasi yoktu.
Hastaneden memnun kaldim. Odalati buyuk ferah. Oda buyuklugu onemli bence. Hem gelenler hem bebek acisinda.
Hemsirelerde cok ilgiliydi.
Surekli kontrol icin geldiler.
Inci han a karar vermeseydim umit hanima gitmeyi dusunuyordum.

Selamlar
Ben medikalde dogum spinal anestezi ile dogum yaptim. Doktorum inci cavusogluydu. Tamamen ozel. Sgk ile anlasmasi yoktu.
Hastaneden memnun kaldim. Odalati buyuk ferah. Oda buyuklugu onemli bence. Hem gelenler hem bebek acisinda.
Hemsirelerde cok ilgiliydi.
Surekli kontrol icin geldiler.
Inci han a karar vermeseydim umit hanima gitmeyi dusunuyordum.
Bebişiniz hayırlı olsun . Doğum fiyatı e kadar ödediniz

Back
X