Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende Allah nasip ederse doğumu orda yapacağım. Drnuz kim?Merhaba arkadaşlar İzmit Medical Parkda doğum yapan varmı ? hastane nasıl ilgi nasıl bebekle nasıl ilgileniyorlar yardımcı olabilirmisiniz???
Ümit hanıma gidiyorum siz kime gidiyorsunuz?Bende Allah nasip ederse doğumu orda yapacağım. Drnuz kim?
Ben gökhan beye gidiyorum ilk çocuğumun doktoruda oydu çok memnunum.Ümit hanıma gidiyorum siz kime gidiyorsunuz?
hastaneden memnunmusunuz peki ilki de ordamı olmuştuBen gökhan beye gidiyorum ilk çocuğumun doktoruda oydu çok memnunum.
İlk doğumum 11sene önceydi ozamn gökhan bey akademi hastanesindeydi belsa plaza karşısında. Hastaneden memnunun hatta ben orda rahim ameliyatıda oldum hiç bir problem yaşamadım temiz bir hastane.hastaneden memnunmusunuz peki ilki de ordamı olmuştu
rabbim sağlıkla bu evladınızada kavuşmayı nasip etsin inşallah cevabınız ve ilginiz için teşekkürlerİlk doğumum 11sene önceydi ozamn gökhan bey akademi hastanesindeydi belsa plaza karşısında. Hastaneden memnunun hatta ben orda rahim ameliyatıda oldum hiç bir problem yaşamadım temiz bir hastane.
Arkdsım epıdural sezeryan oldu 3 bını gectı fln dıyorduMerhabalar doğum ücretleri hakkında bilginiz var mı acaba bu hastanede
Teşekkür ederimArkdsım epıdural sezeryan oldu 3 bını gectı fln dıyordu
çok teşekkür ederim cevabınız için ben sanıırm Sakaryada Konak Hastanesine karar verdim değiştirmeyecem doktorumuBı arkadasım funda hanımda dogum yaptı 6 ay önce gayet memnun kalmıstı dr ve hastaneden ınsallah sızde memnun kalırsnz temız ılglı ve guzel dıyordu
sağolsun N nevkaa arkadaşımız cevap vermiş ben hiç sormadımMerhabalar doğum ücretleri hakkında bilginiz var mı acaba bu hastanede
Bebişiniz hayırlı olsun . Doğum fiyatı e kadar ödedinizSelamlar
Ben medikalde dogum spinal anestezi ile dogum yaptim. Doktorum inci cavusogluydu. Tamamen ozel. Sgk ile anlasmasi yoktu.
Hastaneden memnun kaldim. Odalati buyuk ferah. Oda buyuklugu onemli bence. Hem gelenler hem bebek acisinda.
Hemsirelerde cok ilgiliydi.
Surekli kontrol icin geldiler.
Inci han a karar vermeseydim umit hanima gitmeyi dusunuyordum.
Ozel sigortam oldugu icin ucret odemedim. Benim doktorum tamamen ozel. Normalde 5000 tl.ama sgk anlasmali doktorlarin ucretleri farkli diye biliyorumBebişiniz hayırlı olsun . Doğum fiyatı e kadar ödediniz