- Konu Sahibi giordani41
merhaba arkadaşlar, ben 34 yaşandayım ve 3. hamileliğim, henüz çok yeni 4 haftalık izmitli arkadaşları bekliyorum,hangi doktora gidiceğiz, neler alacağız paylaşır fikir ediniriz
ben gölcükteyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
23.haftam oyun parkı aldım,birazda ıaslak mendil stokladım şimdiye kadar.. bundan sonra hızlandırıcaz inş. bebek arabası bakıyorum şu sıralar kararsızım![]()
benimde yakışıklı bi oğlum olcak inşoutletteki kanz dan aldım canım ben.. çenesuyundaki kipadan bebe dünyasından da bi kaç parça giysi aldım orayı da öneririm
sen hangi hastaneye,doktora gidiyosun.. ben kpnağa gidiyorum gülçin hanıma çoook memnunum
![]()
ben golcukte oturuyorum.fısun vural dıye bı doktor var onun muaynanesine gıdıyorum.lcw dan bı kac bısey aldım bıraz daha gecsın komple alısverıs yapcaz.sen nerdesın?
merhabalar,biberon ve emzik hakkında pek bilgim yok ama biberonun avent markasını cok iyi diye duydum bende onlardan almayı düşünüyorum.bende derincede oturuyorum,civil magazasının yerini biliyorum fakat henüz gidemedim,nette de siteleri var,acaba fiyat farkları nasıl aynımı?kızlar bugün emzik ve biberonlara bakıyorum da.. Emzik bi tane alayım dursun diyorum.. Biberonda almak istiyorum bir tane ama.. Hangi emzik hangi biberon.. Tecrübeli annelerimizden öneri bekliyorum.. Bu aradad 60 evlerde civilim mağazası var mutlaka gidip görün derim çook güzel şeyler var.. Bi dünya alışveriş yaptım haftasonu oradan.. Hastane çıkışları bi çok yere göre uygun geldi bana..
ben de izmitteyim. 33 yaşındayım ikinci bebeğim, üçüncü hamileliğim. Ilkini 8 haftalıkken kalp atışı durduğundan kaybettim. şimdi 13 haftalık hamileyim. Büyük ihtimalle erkek. 17 aylık bir de kızım var. Doktorum kendi eşim.şimdilik hiçbir şey almadım. Yatak, taşıma koltuğu falan kızımdan var zaten. Kıyafet içinde bekliyoruz bakalım erkekse ona göre alınacak, kızsa kızımın herşeyi yepyeni duruyor onları kullanıcam.
evet benimde 24 haftalık gebeliğim var karamürselde oturuyorum.. 3 tane doktora gittim en sonda akademi hstanesinde gökhan beye gittik iyi bi dokote tavsiye edilebilir![]()
benimde yakışıklı bi oğlum olcak inşoutletteki kanz dan aldım canım ben.. çenesuyundaki kipadan bebe dünyasından da bi kaç parça giysi aldım orayı da öneririm
sen hangi hastaneye,doktora gidiyosun.. ben kpnağa gidiyorum gülçin hanıma çoook memnunum
![]()
ben de izmitteyim. 33 yaşındayım ikinci bebeğim, üçüncü hamileliğim. ilkini 8 haftalıkken kalp atışı durduğundan kaybettim. şimdi 13 haftalık hamileyim. büyük ihtimalle erkek. 17 aylık bir de kızım var. doktorum kendi eşim.şimdilik hiçbir şey almadım. yatak, taşıma koltuğu falan kızımdan var zaten. kıyafet içinde bekliyoruz bakalım erkekse ona göre alınacak, kızsa kızımın herşeyi yepyeni duruyor onları kullanıcam.
bende konağa gidiyorum canım erkan beye. bide çok kalabalık olmasa)
internetle aynı hemen hemen .. sepetlerde indirimli ürün yapmışlar ürünlerini ben çok beğendim.. renk renk aldım![]()
bende 34 yaşındayım canım bi an beni anlatıyorsun sandım, benimde 2. bebeğim ve 3. hamileliğim, ilk oğlumu depremde kaybettim,ne güzel eş ve doktor hangi hastanede arkadaşım
bende erkan beye gidiyorum giordani,cok memnunum erkan beyden,dediğin gibi bide kalabalık olmasa ama,ne yapalım...ama içeriye girince unutuyorum beklediğim okadar vakti,cıktıktan sonrada aklıma gelmiyor,
![]()
arkadaşım doğumuda konaktamı düşünüyorsun öğrendinmi hiç doğumda verdikleri hizmetler nelermiş, yendoğan yoğun bakım ünitesinin olması çok iyi, ama odalarla falan ilgili hiç bir detay bilmiyorum henüz,