- Konu Sahibi giordani41
bende annnneee olmayı çook istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende annnneee olmayı çook istiyorum
slm kızlar hepinizi tebrik ediyorum allah kucağımızda görmeyi nasip etsin diyorum.
bende 7 haftalık hamişim yarın bebeğimi görmeye kalp atışını duymaya gidicem inş herşey yolundadır.
çok merak ediyorum ... gebzede oturuyorum merkez hastanesine gidiyorum önerinşz varmı dr ile ilgili
görüşürüz
Uzun bir yol seni ve bebeğini bekliyo..Bu yolda rabbim engel çıkarmasın karşınıza...33 haftalık hamleyim yoğun bi hazırlık telaşı içindeyiz rabbim isteyen herkese bu teleşı nesaip etsin.
Allah isteyen herkese anneliği tattırsın inşallaah, tahmin edilemeyecek, aklınızın alamayacağı kadar acayip bir duyguymuş.. ben hamileyken anlamamışım meğer hiçbişey.. o doğduktan sonra, hele hele de azcık büyüyüp odanın içinde gözleriyle sizi takip etmeye başlayınca, gözünüzün içine bakıp gülümsedikçe.. Amaann Allahım, inanılmaz muhteşem.. uyurken bile özlüyorum onu.. başına dikilip seyrediyorum onu uzun uzun.. yine de doyamıyorum, kokluyorum derin derin içime çeke çeke ama yetmiyo.. gözümün önünde olsun, tenime deysin istiyorum hep.. her an şükrediyorum onun için, sağlıklı olduğu için, benim olduğu için, yanımda olduğu için, bu kadar güzel olduğu için.. Allah herkese sağlıklı sıhhatli, analı babalı evlatlar versin.. hadi kolay gelsin..![]()
gözünaydın arkadaşım, rabbim analı babalı sağlık sıhatle büyütmeyi nasip etsin, nerde yaptın doğumunu
gözünaydın arkadaşım, rabbim analı babalı sağlık sıhatle büyütmeyi nasip etsin, nerde yaptın doğumunu
Uzun bir yol seni ve bebeğini bekliyo..Bu yolda rabbim engel çıkarmasın karşınıza...33 haftalık hamleyim yoğun bi hazırlık telaşı içindeyiz rabbim isteyen herkese bu teleşı nesaip etsin.