izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

kızlar hala adet olamadım artık Allaha bıraktım hayırlısı ondan
ben markafoniden aldım ama çok geç gelio önce kamppanyanın süresi bitiyor bittikten 7 gün içinde sana kargo çıkıyor tabi bu yedi iş günüymüş yani ctesi pazar dahil değil

minecim çok geçmiş olsun kuzenimin çocukları olmuştu bronşiolit zor bir hastalık hakikaten Allah yardımcın olsun çok hassas bahar anladığım kadarıyla
bizde buraya yazdıktan sonra bir hastalandık anlatamam emir ve ben aynı anda Allahtan grip olmuşuz hemen ilaç verdik emire ben felakettim bu ara çok salgınmış aman dikkat edin kızlar
şeymacım bende hiç almadım ama üye oldum eğer hoşuma giden birşey çıkarsa bende almayı düşünüyorum
brcsrkn inşallah hayırlısı olur hakkınızda küçük bir bebekle tekrar bir bebek sahibi olmak çok zor beni düşüncesi bile korkutuyor

nakredusa canım valla zor olacak benim için ama yapcak bişey yok artık korunuyoduk ama hala adet olmadım ne sancı ne bişey hiç bişey yok adet belirtiside yok sadece göğüslerim arada sızlıo bide idrarım küçük küçük kabarcıkları var bebeşime hamileyken de öle olmuştu

test yaptın mı ben olsam çoktan öğrenmiştim de :)) hayırlısı olsun olsa da olmasa da ama benimde adetimde çok düzensizlikler var her seferinde hamilelik belirtileri olabiliyo korkuyoruz ya ondan sanırım :))

canım yaptım negatif çıktı bugün gene yapıcam bakalım öle çok düzensiz değildi adetlerim sadece şuan akıntım çok arttı beyaz bi akıntı var hissettikçe pürheves bakıorum kırmızılarmı die ama yok

ne kadar geçti gününden belki erken olduğu içinde çıkmıyo olabilir ya da değilsindir hamile adet olamıyorsundur

2 gün geçtiyse zaten çıkmaz testte zannetmiyorum ama şöyle bişey söyleyeyim ben oğlum 10 aylıkken adet görmeye başladım ilk olduğum zamanlar 15 gün falan gecikme oluyordu her ay şimdide 5 6 gün önce oluyor belki sende de düzensizlik olmaya başlamıştır bende doğum öncesi pek düzensizlik yoktu şimdi şimdi başladı tuhaf bir durum bakalım düzelecek mi :)

canım nette adet gününde çıkardı dio idrar testi için 1-2 gün oynardı bazen ama bakalım artık valla benim dışımda herkes uçuşuyo daha kesinleşmeden ben neden böle istemio gibiyim bilmiyorum aslında çocukları çok seviyorum oğluma aşığım resmen ama neden 2. bi bebek beni ürpetio bilmiorum doğumdan mı korkuyorum acaba

benim hamileliğim 2 aylıkken test yapmama rağmen 2. çizgi çok silik çıkmıştı doktora gittiğimde kalp atışlarını duyunca tamam ben hamileyim diyebilmiştim :))küçük bi bebeğin olduğu için çok zor geliyordur daha doğum psikolojisini atamamışsındır üstünden doğumun zor olduysa o da etkiliyordur eğer hamileysende beraber büyüyecekleini düşün yapacak başka bişey yok sanırım 2. bebek düşünüyorsan biraz erken ama oldu diye düşünürsün :))

doğumum güzeldi spinal sezeryan oldum dr umda iyiydi ama şimdi dr um hastaneden ayrıldı şuan kendi biyer açtı ama açtığı yerde daha doğum yapılamıyor benim hamileliğim biraz problemliysdi sanırım ondan bi kaçgün daha bekliimde bakalım

brcsrkn bence test yapmak için 1 hafta daha bekle. benimde gecikmesinden 10 gün sonra çıkmıştı çift çizgi. 10 güne kdr hergün yapıyordum :) en sonunda çıktı çift çizgi. ama bence sen hamile değilsin.
içime doğanı söyledim bakalım tutacakmı içimden geçen..

sağol asudecim ya bahar gerçekten çok hassas anne sütüde almadı. bu 2. hastalığımız inşallah bağışıklık kazanır artık. bu aralar kiminle görüşüyorsam grip, en iyisi evden çıkmamak ve kimseyle görüşmemek. gerçi eşlerde taşıyor olabilir mikrobu dışardan. onlarıda iyice dezenfekte etmek lazım :)

içine doğan çıktı canım :) hisserin kuvvetliymiş

ay kızlar Allah istiyen herkese versin dün gece dayanamayıp kan testi yaptırdım 0,15 ya 1 bile değil kanda çıkardı dimi

aynen minecim bizde eşimden kaptık mikrobu o bizden daha iyi atlattı özellikle ben beter oldum dediğin gibi kimseyi de eve sokmamak lazım babamlar azıcık nezle bile olsalar ne gelirler ne de gideceksek gelin derler çocuk hastalanır diye ama nerde herkeste o incelik öpmezler ama dibinde dururlar öylede kapar yani aynı havayı soluyo sonuçta bağışıklığı güçlendirici bişeyler versin doktor bahara vitamin falan verdimi?
içine doğan çıktı canım :) hisserin kuvvetliymiş

ay kızlar Allah istiyen herkese versin dün gece dayanamayıp kan testi yaptırdım 0,15 ya 1 bile değil kanda çıkardı dimi
hadi gözün aydın bencede olsa çıkardı kanda heralde

ay nakredusa nasıl içim rahatladı anlatamam yaaaaa
offf şimdi kırmızıları beklicem bi ikigün içinde olmazsa dr a gidicem ama en azından hamile değilim çok stres olmuştum çünkü 2. bi bebeğe hazır değilim

brcsrkn gözün aydın. bu bebeklerimiz nasıl gözümüzü korkuttysa hiçbirimiz 2. bebeği düşünmüyoruz şuan. benim kızım zaten 5 aylık. düşünmek bile istemiyorum. tüylerim ürperiyor, tırsıyorum..

asudecim bahara vitamin vermediler. ama ben aldım hemde bugün. vitagil diye bir şurup tavsiye ettiler onu aldım. kocaman bir şişe. şişe yarıya geldikten sonra yani 2-3 hafta sonra ancak etkiye başlıyormuş. fiyatıda 30 tl. izmitte gezdim gezdim en sonunda belsanın ön tarafındaki eczanede buldum. istersen emirede alın o şuruptan ama önce ben bi deniyim eğer işe yaramıyorsa boşuna almayın.

minecim bizde önce supravit kullanıyorduk sonra minadex e geçtik şimdide marnys junior kullanıyoruz arı sütlü bunlar herkesin bebeğinin iştahını açıyor ama bizimkinin açmıyor ben anladımki emmesi bitmeden bişey yemeyecek benim oğlan :)) zor bulunan ilaçlar genelde belsanın oralarda bulunur aklında olsun bizim doktorumuz diyor bunu heryerde bulursunuz bu ilaç sadece belsanın oralardaki eczanelerde bulunur diye :)) inşallah iyi gelir bahara vitaminler doktorunuz niye vermiyo ki vitamin sonuçta anne sütüde almıyo bahar pek yemekle de arası yok vermesi lazım aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…