ne kadar geçti gününden belki erken olduğu içinde çıkmıyo olabilir ya da değilsindir hamile adet olamıyorsundur
2 gün geçtiyse zaten çıkmaz testte zannetmiyorum ama şöyle bişey söyleyeyim ben oğlum 10 aylıkken adet görmeye başladım ilk olduğum zamanlar 15 gün falan gecikme oluyordu her ay şimdide 5 6 gün önce oluyor belki sende de düzensizlik olmaya başlamıştır bende doğum öncesi pek düzensizlik yoktu şimdi şimdi başladı tuhaf bir durum bakalım düzelecek mi :)
benim hamileliğim 2 aylıkken test yapmama rağmen 2. çizgi çok silik çıkmıştı doktora gittiğimde kalp atışlarını duyunca tamam ben hamileyim diyebilmiştim :))küçük bi bebeğin olduğu için çok zor geliyordur daha doğum psikolojisini atamamışsındır üstünden doğumun zor olduysa o da etkiliyordur eğer hamileysende beraber büyüyecekleini düşün yapacak başka bişey yok sanırım 2. bebek düşünüyorsan biraz erken ama oldu diye düşünürsün :))
brcsrkn bence test yapmak için 1 hafta daha bekle. benimde gecikmesinden 10 gün sonra çıkmıştı çift çizgi. 10 güne kdr hergün yapıyordum :) en sonunda çıktı çift çizgi. ama bence sen hamile değilsin.
içime doğanı söyledim bakalım tutacakmı içimden geçen..
aynen minecim bizde eşimden kaptık mikrobu o bizden daha iyi atlattı özellikle ben beter oldum dediğin gibi kimseyi de eve sokmamak lazımsağol asudecim ya bahar gerçekten çok hassas anne sütüde almadı. bu 2. hastalığımız inşallah bağışıklık kazanır artık. bu aralar kiminle görüşüyorsam grip, en iyisi evden çıkmamak ve kimseyle görüşmemek. gerçi eşlerde taşıyor olabilir mikrobu dışardan. onlarıda iyice dezenfekte etmek lazım :)
hadi gözün aydın bencede olsa çıkardı kanda heraldeiçine doğan çıktı canım :) hisserin kuvvetliymiş
ay kızlar Allah istiyen herkese versin dün gece dayanamayıp kan testi yaptırdım 0,15 ya 1 bile değil kanda çıkardı dimi
minecim bizde önce supravit kullanıyorduk sonra minadex e geçtik şimdide marnys junior kullanıyoruz arı sütlü bunlar herkesin bebeğinin iştahını açıyor ama bizimkinin açmıyor ben anladımki emmesi bitmeden bişey yemeyecek benim oğlan :)) zor bulunan ilaçlar genelde belsanın oralarda bulunur aklında olsun bizim doktorumuz diyor bunu heryerde bulursunuz bu ilaç sadece belsanın oralardaki eczanelerde bulunur diye :)) inşallah iyi gelir bahara vitaminler doktorunuz niye vermiyo ki vitamin sonuçta anne sütüde almıyo bahar pek yemekle de arası yok vermesi lazım aslındaasudecim bahara vitamin vermediler. ama ben aldım hemde bugün. vitagil diye bir şurup tavsiye ettiler onu aldım. kocaman bir şişe. şişe yarıya geldikten sonra yani 2-3 hafta sonra ancak etkiye başlıyormuş. fiyatıda 30 tl. izmitte gezdim gezdim en sonunda belsanın ön tarafındaki eczanede buldum. istersen emirede alın o şuruptan ama önce ben bi deniyim eğer işe yaramıyorsa boşuna almayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?