İzmit'te Burnunu Yaptıran Var Mı?? YARDIM

ben tam bir hafta önce oldum tonguç beye. merak ettiğin ne varsa cevaplayabilirim.
aml sebebiniz neydi?
sadece estetik mi? benimde 26 sına ameliyatım var ( gün aldım ama hala kararsızım )
öncesi ve sonrası fotoğraflarına çok ihtiyacım var. şuan ki görünümünüz aml öncesi yapılan tasarımla ne kadar örtüşüyor?

ekleme: mail adresim; zeynepbusrabeyza@hotmail.com.tr

Son düzenleme:
Murat Şahin Alagöz hakkında bilgisi olan var mı, umuttepede doç kendisi, Tonguç İşken ve Murat Şahin Alagöz arasında kaldım :/

Son düzenleme:
ben 1 agustosta doç. dr. tonguç işken le bir operasyon geçirdim . kapsamlı bir ameliyat geçirmeme ragmen iileşme sürecini çok kolay geçiriyorum ve daha çok yeni olmasına ragmen çok memnunum burnumdn.. izmitte ameliyat düşünenler bir gidip görüşsün derim arkadaşlar...

canım epey olmuş ameliyat olduğun.nasıl burnundan memnun musun, varsa resimleri görmem mümkün mü, umarım foruma girer mesajı görürsün

merhaba arkadaşlar, ben bundan yirmi gün önce izmitte yasin ünala ameliyat oldumm çok çok pişmanım sakın olmayın izmitte başka doktor bakın. Öncelikle ben iki ameliyat biarada oldum ikisi de başarısız bnce üstelik o kadar para boşa gitti o da cabası..ameliyat sırasında sonrasında burnumda hiç acı hissetmedim çok şükür hiç ağrımda olmadı ilk bi hafta boyunca bi haftadan sonra silikon tamponlar çıktı bant takıldı şişlik vardı sonrasındaki günlerde şişlikte indi bantı çıkardım doğal bi burundu istediğim gibi değildi ama çokta kötü değildi ama şimdi şişlikler indi burnum resmen yamuk hani o kadar doğal yapmışki tekrar estetiğe ihtiyacı var.. benim sorunum kemkteydi önden bakıldıgında hiç belli değildi zaten eğrilik şimdi ise önden baktığımda daha kalın kemikli bir burun kesinlikle tavsiye etmiyorumm kaba kocaman bi burnum var şişlikler indiği halde böyle ben yandım siz yanmayınn her günüm ağlayarak geçiyo eskisinden sadece bi tık iyi oldu o da milimlik yani böyle bir rezillk olamaz

canım ben yeni ameliyat oldum doktorumdan cok memnunummm adı prof emre üstündağ sormak istediğin birsey olursa cevaplarımm
canım ben yeni ameliyat oldum doktorumdan cok memnunummm adı prof emre üstündağ sormak istediğin birsey olursa cevaplarımm
Merhaba. Burnunuxdan menmunsaniz foto koyabilir misiniz.benfe emre ustundaga amaliyat olmak istiyorum.tesekkurler.

Back
X