İzmit'te Burnunu Yaptıran Var Mı?? YARDIM

bende merakettim bende kocaelinde oyuruyorum ve ameliyat olmak istiyorum. hangi hastanede doktorun ve nekadar yyaptırdın ameliyatını acaba. ben özel msj yazamadığım için burdan soruyorum canım

ben nisan ayında konak has. kbb uzmanı levent beye ameliyat oldum.Rahat bir ameliyat geçirdim nefes problemide yaşadıgım için artı kemerimide düzelttirmek amacıyla ameliyat oldum.Az agrılı bol şiş ve morluk dolu bir hafta geçirdim.İyileşme süreci hızlı oldu.Aslında başta memnun kaldım.Ama şişlikler inmiş olmasına ragmen nefes sorunu halledilemedi.Sebep olarakta burun ucuma konulan dolgunun sanırım fazlalıgı ben öyle düşünüyorum.Ameliyattan 50 gün sonra dktrum tekrar burun ucunu açmayı önerdi.Hastane baş hekimi ve plastik cerrahı olan mete bey bizzat kendi arayarak bunu önermediğini en az 6 ay sonra yapılmasının doğru olacagını anlattı .Söyledikleri çok mantıklıydı.2. ameliyatıma kendisininde girip sorunları halledicegini söyledi.eylül ekim gibi bi muayeneye gel bakalım tarih verelim dedi.Kasım ayı gibi düşünüyorum ameliyatımı eger bu hastaneyi düşünürseniz bence mete beyle görüşün ilk derim.

aedefe fotoğraf koyman mümkün mü acaba,bir de özelden yazabilir misin sana maliyeti ne oldu bu işlemin?B,r de gittin mi tekrar görüşmeye merak ettim?

ben 1 agustosta doç. dr. tonguç işken le bir operasyon geçirdim . kapsamlı bir ameliyat geçirmeme ragmen iileşme sürecini çok kolay geçiriyorum ve daha çok yeni olmasına ragmen çok memnunum burnumdn.. izmitte ameliyat düşünenler bir gidip görüşsün derim arkadaşlar...

cnm bende tonguc beyle gorusucem acaba senın burnunu gorme sansım war mııı ? tırım tırım tonguc beye amelıyat oln bırılerını arıyorum daa :(

önümüzdeki ay kontrolüm var ama memnun değilim

hakan beyi bende düşünüyorum arkadaşım sen neden memnun değilsin fotoğraflarını görmem mümkünmü acaba ayrıca benim nefes problemim yok sadece burnumu küçüklttürmek istiyorum sadece,hakan bey hangi hastanede bilgi verirmisin?

tonguç beye ameliyat olan bana yardımcı olabilir mi en azından resmini görebilir miyim bana yardım edin lütfen.. adresimi yazıyorum lütfen resimlerinizi atabilir misiniz yardıma çok ama çok ihtiyacım var adresim: mayis_mk@hotmail.com

Son düzenleme:
cnm bende tonguc beyle gorusucem acaba senın burnunu gorme sansım war mııı ? tırım tırım tonguc beye amelıyat oln bırılerını arıyorum daa :(

cnm ben de yeni burun estetiği olmayı düşünüyorum tonguç beye.ameliyat olanların fotografını arıyorum bende ama bulamıyorum:(acaba siz ameliyat oldunuz mu memnunmusunuz yardımcı olurmusunuz lütfeen:(:( adresim: aysegulcoskun3@hotmail.com benim için çok önemli...

tabiki görebilirsin canm yardımcı olabilirsem ne mutlu bana..:40::40:

mrb cnm yorumlarını okudumda... bende tonguç beye ameliyat olmayı düşünüyorum memnunmusun acaba yardımcı olabilirmisin.fotografını görebilirmiyim tonguç beye ameliyat olan kişileri arıyorum ama bulamıyorum:(:(gerçekten yardıma ihtiyacım var:( mailime foto yollayabilirmisin adresim :aysegulcoskun3@hotmail.com yorumların çok önemli cnm yardımcı olursan çok sewineceğim..

tabiki görebilirsin canm yardımcı olabilirsem ne mutlu bana..:40::40:

mrb cnm yorumlarını okudumda... bende tonguç beye ameliyat olmayı düşünüyorum memnunmusun acaba yardımcı olabilirmisin.fotografını görebilirmiyim tonguç beye ameliyat olan kişileri arıyorum ama bulamıyorum:(:(gerçekten yardıma ihtiyacım var:( mailime foto yollayabilirmisin adresim :aysegulcoskun3@hotmail.com yorumların çok önemli cnm yardımcı olursan çok sewineceğim..

tonguç beye ameliyat olanlar bana resim gönderebilirler mi arkadaşlar çok makbule geçer..bu çok karar vermesi zor bişey gerçekten..
mail adresim: shylinaa@hotmail.com gönderirseniz gerçekten çok mutlu olurum :)

tonguç beye ameliyat olanlar bana resim gönderebilirler mi arkadaşlar çok makbule geçer..bu çok karar vermesi zor bişey gerçekten..
mail adresim: shylinaa@hotmail.com gönderirseniz gerçekten çok mutlu olurum :)

cnm bende aynı şekilde buraya yazdım ama kimseden ses seda çıkmadı.bende henüz olmadım estetik ve tonguç beye ameliyat olan daha bi kişnin bile fotosunu görmedim.senin olursa bizimlede paylaşırmısın rica etsem

cnm bende aynı şekilde buraya yazdım ama kimseden ses seda çıkmadı.bende henüz olmadım estetik ve tonguç beye ameliyat olan daha bi kişnin bile fotosunu görmedim.senin olursa bizimlede paylaşırmısın rica etsem

tabiki canım eğer fotoğraf bulabilirsem paylaşırım..özelden mesaj atarım..

Back
X