İzmit'te Burnunu Yaptıran Var mı??

farkedermi

Guru
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013
562
224
333
merhaba arkadaslar. aranızda izmitte ameliyat olan veya izmitte oturup baska bi ilde ameliyat olan arkadaslar varmı??

merhaba arkadaslar. aranızda izmitte ameliyat olan veya izmitte oturup baska bi ilde ameliyat olan arkadaslar varmı??

İnan ben de senin gibi tırım tırım doktor araştırıyorum kocaelinde..ben tonguç işkeni duydum ama muayene olmadim ona.olumluda olumsuzda şeyler duydum ama hakkinda.sen bulabilirsen yazarmisin buraya acaba?

kocaelinde estetik yapacak güvenilir bi doktor varmı bilmiyorum o yuzden bu konuyu açtım istanbulda muhammet dilber ve emre ilhan diyorlar. Yaptıkları burunları gördüm olumsuz bişeylede karsılasmadım ama burdakilride arastırmak istiyorum

Bende ayni sekilde duydum ve bende arastirmaya basladim herhangi bi gelisme olursa buraya yazarim bende...

senin ne gibi sorunun var burnunda

Nefes almami etkilemiyo ama iç kısminda eğrilik var egrilik disardan belli olmuyoda ama genel olarak biraz buyuk cevremdekiler biraz buyuk estetige gerek yok diyo ama ameliyat olsan daha iyi olur diyenlerde var.cevreden ziyade ben cok takiyorum hergun hemde ciddi bisekilde....kesin estetik olmaya karar verdim bi de burnumun ucu topik:)senin nasil bi sorun var acaba.

bnm nefes alma problemim var geniz etinden ameliyat oldum ama nefes problemim hiç çözülmedi. şekil olarakta memnun deilim kemerli burun ucumda düşük bende kesin kafama takmıs durumdayım ameliyt olacağm bnde inş

bnm nefes alma problemim var geniz etinden ameliyat oldum ama nefes problemim hiç çözülmedi. şekil olarakta memnun deilim kemerli burun ucumda düşük bende kesin kafama takmıs durumdayım ameliyt olacağm bnde inş

Ayy insallah bu sefer sorunun giderilir cnm ve insallah sonuclarindan memnun kaliriz bu kararimizin.benim kemer yok ama genel olarak düz ve buyuk etli ucu topik falan kisaca begenmiyorum maleseffama ben işten izinimi ayarlayabildigim en kisa surede once tonguç beye muayene olup olmazsa istanbulu arastiracam kararliyim yani hep erteledim artik daha fazla ertelemek istemiyorum.kocaelinde de tonguc beyden baskasini pek duymadim o yuzden ilk ona muayene olmak istiyorum..

tonguc beyin ameliyat ücreti ne kdr peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…