- 15 Şubat 2013
- 562
- 224
- 333
- Konu Sahibi farkedermi
-
merhaba arkadaslar. aranızda izmitte ameliyat olan veya izmitte oturup baska bi ilde ameliyat olan arkadaslar varmı??
kocaelinde estetik yapacak güvenilir bi doktor varmı bilmiyorum o yuzden bu konuyu açtım istanbulda muhammet dilber ve emre ilhan diyorlar. Yaptıkları burunları gördüm olumsuz bişeylede karsılasmadım ama burdakilride arastırmak istiyorum
senin ne gibi sorunun var burnunda
bnm nefes alma problemim var geniz etinden ameliyat oldum ama nefes problemim hiç çözülmedi. şekil olarakta memnun deilim kemerli burun ucumda düşükbende kesin kafama takmıs durumdayım ameliyt olacağm bnde inş
Ayy insallah bu sefer sorunun giderilir cnm ve insallah sonuclarindan memnun kaliriz bu kararimizin.benim kemer yok ama genel olarak düz ve buyuk etli ucu topik falan kisaca begenmiyorum maleseffama ben işten izinimi ayarlayabildigim en kisa surede once tonguç beye muayene olup olmazsa istanbulu arastiracam kararliyim yani hep erteledim artik daha fazla ertelemek istemiyorum.kocaelinde de tonguc beyden baskasini pek duymadim o yuzden ilk ona muayene olmak istiyorum..
tonguc beyin ameliyat ücreti ne kdr peki?
tonguc beyin ameliyat ücreti ne kdr peki?
Pardon 2000tl yazmis bu forumda..
sen nerde oturuyorsun bu arada tanısalım :)
hımm 100 msj engeli var. ne iş yapıyorsun
ikiside canım:) bende devlet memuru olarak yeni atandım
merkezde oturuyrum bnde
merhaba arkadaslar. aranızda izmitte ameliyat olan veya izmitte oturup baska bi ilde ameliyat olan arkadaslar varmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?