izmitte kavitasyon

eda35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
254
95
98
selam kızlar izmitte kavitasyon yaptıran varmı acaba ben bulmadım da duzgun bı yer

selam kızlar izmitte kavitasyon yaptıran varmı acaba ben bulmadım da duzgun bı yer

ben daha bu akşam orda çalışan bir arkadaşıma sordum.acıbadem hastanesinde var. seansı 600 tl çok pahalı. yarın çarşıya çıkıcam, bir güzellik salonu var orasıda yapıyor yarın ordan fiyat alırım büyük ihtimal..

selam ogrenebıldınmı acaba fıyatını canım

evet öğrendim 10 seanslık paket 1000 tl dediler 900e bıraktılar. ama yaptığım araştırmalara göre orası kötü bir yermiş. amaç sadece para kazanmakmış zaten senet yapan biryerdi gözüm tutmadı en baştan.

ben şimdi bir klinik buldum ordan paket aldım. kavitasyonluk bir durumum yokmuş benim. sadece hamilelikten kalan gevşemiş deriyi sıkılaştırmak içinradyo frekans, lipo lazer, vakum + power plate içeren bir paket aldım. power platei 1 aylık diğerlerini 1,5 aylık aldım. toplam 550 tl. % 50 indirimli fiyatı. haftada 3 gün gidicem birer gün arayla. en azından burda spor hocası ve doktor var. tertemiz bir yer. sonucu bende merak ediyorum. eğer tamamen amaç ticaret olsaydı , kavitasyon dediğimde tamam olur gel yapalıım derlerdi, onlar bana spor yap vs dediler, ama ben yaz geliyor diye karnımın katından kurtulmak için çok ısrar ettim. onalrda yukardaki paketi önerdiler. sen ne yaptın? hala araştırıyormusun.? açıkcası benimde karar vermem çok zor oldu. hadi diyip sıvadım kolları yarın ilk seans var.

bende bir fırsat sitesinden kavitasyon için kupon aldım cok uyguna geldı seansı, senın arastırdıgın yer neresı acaba bılgılerdırebılırsen cok sevınırım

bende bir fırsat sitesinden kavitasyon için kupon aldım cok uyguna geldı seansı, senın arastırdıgın yer neresı acaba bılgılerdırebılırsen cok sevınırım

sen nerden aldın? ben şimdi o yerin ismini söyleyipte iyiden iyiye karalama yapmış olmıyım.

şu an kotonun sırasında joven cafenin üstündeki mona lisa kliniğe gidiyorum. 3 seans gittim. daha yaklaşık 10 seansım var. 3 lü sistem+lenf drenaj birde power plate. senin paket kaç seans nelerden oluşuyor?

kapsama alanı dıında oldugum ıcın annemın hesabından yazıyorum yasemin guzellık dıye bı yerden aldım seansı yuzde 90 ındırımle 12 tlye geldı 4 seans aldım daha gıtmedım 21 nısana verdıler ılk randevuyu

şehir fırsatlarından banada geldi. çok iyi almışsın inş faydasını görürsün. benimde 6 seansım bitti 6 seansım kaldı. çocukla git gel çok yorucu oluyor.

şehir fırsatlarından banada geldi. çok iyi almışsın inş faydasını görürsün. benimde 6 seansım bitti 6 seansım kaldı. çocukla git gel çok yorucu oluyor.
6 seans sonunda ne kadar farketti bu arada benim aldıgım yerın adı oxi center mış sen nereye gidiyosun memnun musun bıraz bılgılerdırebılırsen sevınırım

6 seans sonunda ne kadar farketti bu arada benim aldıgım yerın adı oxi center mış sen nereye gidiyosun memnun musun bıraz bılgılerdırebılırsen sevınırım

benimki kavitasyon değil ama bende yağ olmadığından kavitasyon yapmıyorlar. bende hamilelikten kalma göbek derisinde gevşeklik var sadece orası sıkılaşsın diye gidiyorum.

yazmıştım ama sanırım unutmuşsun lazer lipoliz + vakum+ radyo frekans dan oluşuyor. ayrıca lenf drenaja giriyorum ve haftada 3 gün power plate üzerinde spor yapıyorum. deride sıkılaşma var tabi ama ne bilim mucize beklememek lazım. yani benim öyle santimetre bazında incelecek yağım yok amaç sadece göbişin sıkılaşması. ilk başta çok istemiştim şimdi istemeyerek gidiyorum kızımın düzeni bozuldu. bu son artık kızım büyüyünceye kadar hiç bir aktiviteye katılmayacağım...

hmm anladım tabı oyle buyuk bır popon be gobegın yoksa gıtmenede gerek yok bence minik kızınla daha fazla kaıt gecırmen sana daha ıyı gelecektır

kızlar o oxi center cok kotu bı yer ben siteden cilşt bakımı aldım yaptırmaya gıttıgımde şok oldum daracık 1 odada 3 kişiye aynı anda işte cilt bakımı kavitasyon falan yapıyolar oda ufacık yapanlar cok saygısız oda havasız berbattı şimdi afrodıt diye bi yerden kavitasyon aldım salı başlıcam bakalım

ayy ben nereleri gezdim ya önce dejavu ya gittim. normal fiyatı 1500 ama kampanya varmış nakit verirseniz 900 dedi. sonra oxi center a gittim. kampanyayı duyup gittim. böyle rezalet görmedim :) benim sorunum basenlerde. kız bana dediki 2 bacağınız olduğu için bir seansta çift seans parası alıcaz. ayy şaka mı bu ya. tek bacak diye bi olay olabilir mi sizce :) delirmiş bunlar.

başka yer bilmiyorum daha yeniyim izmitte. bana tavsiye edebileceğiniz bi yer varsa gidiyim. öte yandan acaba power plate e benzer bi ürünü eve alıp evde mi yapsam diye düşünüyorum. kararsızım.

yaa yok izmitte dogru duzgun bı yer banada iç bacakmı dış bacakmı dıye sordu yaa olabılırmı allahaskına bacaga komple yaparsın onu olup yanları kalırmı anlamadım bu izmiti ben

mrb bende izmitlymde bu merkezler bu kdr büyük paralar istiolr karta takst fln yapıolr mı acba ? öğrencym dha izmte gelmedm de gelr gelmz bende gtmek istiorm ama malum peşn olrsa veya seans başı olrsa veremem :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…