İznim hakkında sizce kendimi neden kötü hissediyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden kötü hissediyosunuz ki sürekli yaptığınız bir şey değil sonuçta. Ben de bir ara sürekli izin alırdım, bikaç haftada bir hatta. Eşimle tatile giderdik birkaç günlüğüne. Herkes sen nasıl izin alıyosun yaa derdi. İşlerimi hep dört dörtlük tamamlardım ve yerime bakacak iş arkadaşım da vardı. Ne göze battım ne sorun yaşadım ne de işler aksadı. Çok büyütüp mahcup durursanız üzerinize gelirler. İlerleyen yıllarda neler göreceksiniz neler ohooo.
Almışsınız keyfini çıkarın, boşverin bu büyütülecek bi konu diil:)

Gerçekten iş hayati benim midemi öyle şişiriyor ki gerçek anlamda diyorum , kendimi çok çok kötü ve işe yaramaz hissediyorum , ben üç buçuk senedir çalışıyorum ve bir gün bile raporum yok , sadece düğünüm için 3 hafta izin istedim. Çalıştığım arkadaşlarım hiç bi şey demediler , ama amirimiz üç hafta izin vermiyoruz aslında dedi , ama düğün arefesinde ve farklı bi ilde olunca çok yoruluyorum işten vakit bulup hiç bir şey yapamıyorum ;( gelinlik bile hazır değil daha ;( sonra senin özel durumun var diye tamam dedi ama kimseye üç hafta izin vermiyoruz dedi bilmiyorum kendimi çok kötü hissediyorum, sanki mimlenmiş gibi ;( sizce bi şey olur mu
Burayı da iyice günlük yaptın her şeyini yazıyorsun

Canım keyfinden izin istememişsin. Evlenmek gayet normal, evlilik arefesinde izin kullanmak gayet normal. Tatile çıkmak, gayet normal :) Kendini bu kadar sıkma.
Eğer iş yerindeyken, işinin başındayken yaptığın ve ortaya çıkardığın iş seni tatmin ediyorsa hiçbir sorun yok. Ha işte de kendini yetersiz hissediyorsan eksik kaldığın noktaları belirleyip kendini geliştirmek senin için çok iyi olacaktır.
Evlilik arefesinde lütfen kendini kötü hissedecek bahaneler bulup omuzlarına yeni yükler ekleme :)

ben memurken böyleyim. atandım sürekli izin ona izin buna izin. okulum var diye yarım gün çalışmama da izin veriyorlardı. sonra istifa ettim istifa etmesem bu ülkenin parazitlerinden biri ben olacaktım herhalde
Bravo bunu bir de buraya mi yazıyorsunuz🤔

Evin hazır içinde yaşıyorsun, düşün yapılacak yeri hazırlatmışsındır. Tatil günü bellidir üç beş gün. Üç hafta izne gerek yokmuş gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X