Izzet Altinmese ile böyle bir konu acmaniza ne gerek var
adam sikayet etse hakli farkinda misiniz ?
Izzet Altinmese nin yüzünde sivilce mi benim bildigim bir tane beni var bu mudur?
bence konua basliginiz degistirin
İzzet Altınmeşe benzetmesi komik
canım tedavin ne durumda çukurlarda düzelme varmı?benimde sivilcemin biri geçiyo diğeri çıkıyo emzirdiğim için doğru düzgün bşyde kullananmıyorum çıkanlarda iz bırakıyo çok derin değil çukurlarım yakından pek belli değil ama korkuyorum dahada kötü olacak diye.kaç yaşındasın sen ve yüzün nekadar sürede kötü oldu yani çukurlar nekadar sürede derinleşti.emzirmem geçsin bende o ilaçtan isteyeceğim doktordan umarım gerek kalmaz[/QUOTEm
merhaba canım, evet hamilelik sırasında bu gibi problemlerin olduğunu duymuştum, hatta doğumdan sonra cildin kendini yenilediğinide. Endişe etmene gerek yok. Sütü bıraktığında bebiş başlayabilirsin. Memnunum ben. Yan etkileride katlanılmayacak gibi değil. Daha bir ay da bayaa ilerleme var. Sırtımda hiç sivilce kalmadı. Yüzümdekilerde gitti, sanki çukurlar daralmaya başladı gibi
Düzelmemiş
canım ilk mesajını okuduğumda o ilaçlar fuzuli diye içimden geçirdim ve sonraki mesajında roaccutane basladığını görünce haa şimdi oldu dedim. ilk kullandığın ilaçları bende ilk zaman kullanmıştım sadece vakit kaybı geçici sonuç. bende roaccutane ye basladım. eğer sivilceleriniz buyuk çok fazla deri altından geliyorsa ve çok fazla iz bırakıyorsa kremler falan boşuna kullanıp cildinizi yıpratmayın derim. doktor verdi bişey biliyodur derseniz de doktorlar bir tedaviye genelde basitten başlarler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?