j.lo'nun da bi fotosu vardı kalca ve bacaklarına elektrotlar takılmıs buyuk ihtimal selülit ve sıkılasma konusunda seans uyguluyolardı.. kapı aralıgından cekilmiş.. yani estetik illa cerrahi olmasada var tabi
Sonuçta bakımlı olduğu için güzel bi kadın,tepeden tırnağa kusursuz görünebilmek için elbette bazı işlemlerden geçecek,kimse parmağını oynatmadan bu kadar mükemmel olamaz zaten,hem çok zengin olduğuna göre nie kendine bakmasın ki,dünyanın en ünlü kadınlarından biri ve bunu elbette biraz da güzelliğine borçlu,hem her estetik yaptıran her bakım uygulayan güzel olacak die bişi de yok ki,güzelleşebilmek için ne olursa olsun bence önce zemin lazım,yani güzelleşebilme potansiyeli lazım
makyaj dedıgın boyle yapılır
en ıyı makyaj hıc bellı olmayandır yanı dogal durandır
bızımkıler cızgı seklınde elmacık kemıklerıne allık surerler mavı yesıl farlar mavı rımeller vs
lopeze profesyonel makyaj yapılmıs yanı genıs yerlerı golgelendırılmıs vs
normal bırı bu hale zor gelır
burnunda ve yanaklarında estetık var gıbı lopezın benım tahmınımce tabı
söylediklerine katılmamak mümkün degil elbeta.s. ..
.ben j.lo cirkin demedim ki.. harbi güzel kadın kendinede bakıyo işi biliyo kısacası.. güzelleseyim derken ipin ucunu kacırmıyo:1closedeyes:.. benim söylediklerim konusunda nasıl bi aksaklık var anlamadımki:uhm:.. estetik bakım vs. ne varsa işte var mı var.. ee kadında güzel sonuç?? ben arkadasın dediklerini desteklemiştim ve yazdıgım seydede pek bisey göremedim.. :1rolleyes: a.s.:1hug:
Ben sanırım yanlış anladım sizi özür diliyorum mahçup oldum
Ya hani bayanların %95 inde şöle bi kıskançlık sözkonusu,ben bunu bu forumlarda çok okudum,ünlü ve güzel bayanlar için hep diyolar ki o kadar makyaj estetik var,aslında güzel deil de işte her şeyini estetiğe borçlu,makyaja borçlu...herkeste böle bi tavır sözkonusu,bunun adı kıskançlık mı çekememezlik mi bilmiyorum ama ben bu tavra ölümüne karşıyım,mesela ünlülerin makyajsız fotoları die bi konu açılmıştı,üstelik fotolar hep yorgunlarken havalimanında vs çekilmiş,HERKES yazmış ki bunlar makyajsız iğrençler,bilmem neyler,makyaj olmasa bunların yüzüne kimse bakmaz da,evrim geçirmiş gibiler de flan filannn,ee biz de makyajsızken,saçımız başımız dağınıkken,yorgun hasta ve ya uykusuzken nsl görünüyoruz acaba??? bi de insan o durumda fotoda daha beter çıkıo,ama bakımlı ve makyajlı olan herkes güzel deildir bence,onun için bile bi potansiyel lazım,burnunu yaptıran herkes petek dinçöz gibi ya da nefise karatay gibi güzel olamaz ki,türkiyede kadınlar ünlü kadınların güzelliğini,bakımlı olmasını flan hiç çekemiyor bence,ne zaman onların bakımsız kötü çıkmış bi halini görse hemen seviniyo,bak işte ne kadar çirkin normalde,ayyy iğrenç flan die etiketi yapıştırıo ama bence tamamen kendisini rahatlatmak ve kıskançlığını bastırmak için...
Ben jlo ya bu tarz yaklaşılıo die düşündüm ve biraz tepkili yazdım o yüzden tekrar afedersiniz a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?