Jadore benzeri yazlık koku,yardım

legedema

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2013
1
0
6
Ankara
Merhabalar. Kışın hatta baharda da çok severek jadore kullandım ama şimdi yazlık bir koku istiyorum. Çiçek-meyve karışımı ama şekerli kokuları sevmiyorum. Bvlgari omnia cristaline sevdiğim bir koku mesela ama hiç kalıcı olmadı.. Tarzımı biraz anlamışsınızdır,öneri bekliyorum kokusuz kaldım =)

Merhabalar. Kışın hatta baharda da çok severek jadore kullandım ama şimdi yazlık bir koku istiyorum. Çiçek-meyve karışımı ama şekerli kokuları sevmiyorum. Bvlgari omnia cristaline sevdiğim bir koku mesela ama hiç kalıcı olmadı.. Tarzımı biraz anlamışsınızdır,öneri bekliyorum kokusuz kaldım =)

Selam canım ben de aynen senin gibi çiçeksi kokuları çok seviyorum yaz kış ve ben de jadore kullanıyorum uzun zamandır . Ama ilk sıktığımda değil de eve dönünce üstüme değişirken tenimde kalan kokuyo aşık oluyorum yaaaa :23: Veya dolabı açtığımda missler gibi kokuyo. Daha çok pur blanca var avonda onu seviyorum eminim sende çok seveceksin çiçeksi hafif hem odunsu hem çok tatlı bişey . Param varken onu alıyorum yokken jadore tabii ki purbalanca yı tavsiye ederim seveceksin :34:

Back
X