- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
neden kötü olsun kızım, mutlu gitmişler işte![]()
valla onları toparlayacak olanlar ve çocukları pek mutlu değildir bence

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden kötü olsun kızım, mutlu gitmişler işte![]()
amann onlara ne, onlar öldü gitti, gerisini geride kalanlar düşünsünvalla onları toparlayacak olanlar ve çocukları pek mutlu değildir bence![]()
amann onlara ne, onlar öldü gitti, gerisini geride kalanlar düşünsün![]()
Immmm şey , şimdi obez biri olduğunu yazdıkları için söyleme gereği hissettim..
Acaba diyorum ki , ilişkiye gircekleri mekanı kasıtlı olarak mı seçtiler ? -Suyun içinde, normalinden daha fazla enerji harcayabileceklerinden ötürü, belki spor niyetinede şeetmiş olabülme ihtimalleri vardır, kilo vermek amaçlı..
Çok mu iyi niyetli girdim konuyaChess
![]()
Immmm şey , şimdi obez biri olduğunu yazdıkları için söyleme gereği hissettim..
Acaba diyorum ki , ilişkiye gircekleri mekanı kasıtlı olarak mı seçtiler ? -Suyun içinde, normalinden daha fazla enerji harcayabileceklerinden ötürü, belki spor niyetinede şeetmiş olabülme ihtimalleri vardır, kilo vermek amaçlı..
Çok mu iyi niyetli girdim konuyaChess
![]()
Benim çıkardığım ders ise suda şeetmemekya canım bilmiyorum fizik dersim lisede de kötüydü
benim çıkardığım ders obez biriyle seks yapma, ben de çok mu acımasızım bilemedim![]()
Yok canım öyle daha zevkli oluyo sadece![]()
![]()
Şuan pis pis gülüyoruum dansmarueeeeYok canım öyle daha zevkli oluyo sadece![]()
![]()
Benim çıkardığım ders ise suda şeetmemek![]()
Cidden yaşanılanlar o zaman havuz problemi olurduhavuz olsa çok problem olmazdı aslında![]()
Yaş 70![]()