Jandarma sevgilim

Ne saçmalıyorsun sen allah aşkına ? Ulan aldatmak aymı yatakta yatmak mı sadece. 3 kere doğuya pişpirik oynamaya mı gittin ?

Yaşattığını yaşamadan ölmezsin hiç merak etme. Yaşadıklarını bilsem ne bilmesem ne. Burdan bakınca ne olduğu çok net.

ABSORT konuşmak kolay da keşke ahlaklı olmak bu kadar zor olmasa.
sakin ol jesim zaten amaçlı yapıyor belli ki

Lütfen şaka ol.

Polemik amaçlı konu açmış ol.

Böyle onursuzca birliktelik yaşayıp mutlu olacağıma
Şerefimle evimde yalnız ölürüm daha iyi.

Insan her hatayı yapabilir yeter ki karakterden yoksun olmasın.

Evine yollayan benim isteseydim yanımda kalırdı o çok istedi ben yerin yuvan dedim cahil bir insan değilim oda cokmerhametli bir insan. Kadının abileri kadın dolandırmış.. evi üstüme yap anında boşarım demiş ama 3 çocuk var ve bu aklı ona ben veriyorum. Ben içimde ölebilirim ama onun yaşaması ve mutluluğu için herşeyi yaparım. Mesajlarına dahi cevap vermedim yolunu bulsun bana yeter
Hangi yolu bulsun?

Biz birlikte olmadık seviyeli mesaj yazın isterseniz çünkü ben seviyemi onun eşini üzecek kadar bozmadım oda bozmadı her birliktelik cinsellik değil-dir.. yaşadıklarını bilmeden absort konuşmak kolay
Onun eşini üzecek kadar bozmamışsın adamın metresi olmuşsun. Allahın cezaları sizin yüzünüzden yuvalar yıkılıyo. O kadın duysa üzülmez mi. Bi bitin ya bitin. Dert gelsin nağlet gelsin. Bekar adam mı kalmadı. Seviyesizleşmemiş miş. Daha napacan

Yok kanka gerçek belli 😂😂
Lisede aynı zamanda müdür olan ögretmenimiz tahtaya 1 cizmisti.
Belki bilen bilir bu hikayeyi beni cok etkilemisti.
Bu 1 sizin karakteriniz demisti.
Sonra yanına 0'lar ekledi.
Bu 0 sizin mesleginiz, bu 0 sizin arkadasiniz vs vs o 1 oldu 1000000
Sonra eline silgi aldi ve en bastaki 1'i sildi.
Simdi bakin bir de sayiya dedi.
Sifir!
Karakteriniz yoksa geri kalan herseyiniz bir hictir.
Hicbir anlam ifade etmezsiniz.

Merhaba Sevgilimle yaklasık 5 aydır birlimteyiz. Kendisi jandarma komutanı..Evli karısından hep nefret ettiğini kendisine cok cektirdigini ..ONDAN DOMUZ Olarak bahsediyor ailesinden nefret ettiğini söylüyor herzaman. Bu evliliğe çocukları için devam ettiğini. Beni sevdiğini söylüyordu.. Ben Adanadayım o doguda.. 3 kere ben gittim bir kere kendisi geldi. Bana deger veriyor mutlu ben son gittiğimde benimle çok ilgilenemedi sürekli eşi taciz ediyordu her saniye her dakika telefonda taciz ediyordu. Gündüz benimle ilgileniyor ara, ara gidiyor geliyor akşam 8 de eve gidiyor bende misafir evinde yapayalnız kalıyorum. Iki gece kalıyorum. Son gün yanıma öğlen 3 te geldi.. Gece 12 otobüsüm vardı. Hiç ilgilenmedi huzursuz ve mutsuzdu ben sürekli ağlıyordum oda ağladı. 3 gündür ağlıyorum. Mesajları kestim. O hâlâ gülüm çiçeğim diye yazıyor. Onu seviyorum ilk defa birini bukadar sevdim nolur yardım edin çaresiz çölün ortasında kalmış bir insanım
Evli bir adamla sevgilisin hep sizler yüzünden yıkılıyor o yuvalar, adam senin yanında karısına domuz diyor evde aşkım cnaık çiçeğim ya sizlerin yüzünden evli kadınlar mutlu olamıyor bulamadın mı kendin gibi dengin birini ne istiyorsun evli adamdan engelle numara değiştir görüşme bu kadar basit seni görmek isteyen adam zaten sende çok gelirdi sen 3 kez gitmiş adam seni kullanıyor ortada hele senin yaptığın daha büyük yanlış evli biri ile görüşmekte nedir

Evine yollayan benim isteseydim yanımda kalırdı o çok istedi ben yerin yuvan dedim cahil bir insan değilim oda cokmerhametli bir insan. Kadının abileri kadın dolandırmış.. evi üstüme yap anında boşarım demiş ama 3 çocuk var ve bu aklı ona ben veriyorum. Ben içimde ölebilirim ama onun yaşaması ve mutluluğu için herşeyi yaparım. Mesajlarına dahi cevap vermedim yolunu bulsun bana yeter
Verdiğin akıldan şüpheliyim. Çocugun var evine dön diyorsun ama flört ediyorsun. O çok sevdiğin adamın karısını aldatan bir konumda olmasına göz yumuyorsun ?

Geçenlerde baska bi konuya aynen boyle bir olayi ornek vermistim erkekler aldatiyor da kimle aldatiyor

İste bir kadin baska bir kadinin hayatını boyke alt ust ediyor dunyada bekar erkek mi kalmadi bune terbiyesizlik bune ahlaksizlik utanmanizda yok birde pişkin piskin karisinin taciz ettiğini yazmis napsaydi kocasini motivemi etseydi daha guzel sevismesi icin

Back
X