japon stil ayakkabılar!

Yeniler..........

$JAPON-2011TARZ-PUMP-2-RNK-35-39-KARGOSUZ__38960549_0.webp $JAPON-2011SEKER-babet-2-RNK-34-39-KARGOSUZ__38960545_0.webp $JAPON-2011-SIK-PUMP-2NK-35-39no-KARGOSUZ__39470135_1.webp $JAPON-2011TARZ-PUMP-3-RNK-34-39-KARGOSUZ__39031133_0.webp

Son düzenleme:
bende çizme almak istiyorum ama emin olamyrm.alayım mı ne dersiniz? memnun kalır mıyım??

face de bir arkadaş satıyor ayakkabı, kozmetik, kaban, elbise hepsi japon stili çok çok beğendim ilk defa netten birşeyler sipariş ettim eşim kızıcak diye korktum ama kızmadı Allah tan bot aldım iç çamaşırı falan kapıda ödemeli iyi mi yaptım kötümü sipariş gelince görücemm
$fdr.webp

sizce nasıl ?

face de bir arkadaş satıyor ayakkabı, kozmetik, kaban, elbise hepsi japon stili çok çok beğendim ilk defa netten birşeyler sipariş ettim eşim kızıcak diye korktum ama kızmadı Allah tan bot aldım iç çamaşırı falan kapıda ödemeli iyi mi yaptım kötümü sipariş gelince görücemm
Eki Görüntüle 276901

sizce nasıl ?

ay bu çok güzelllllllllllll bayıldım rengi modeli muhteşem nerden aldın acaba ve kaça aldın söyleyebilir misin?

55 tl ye aldım 4.5 lira da kargo ücreti var kapıda ödemeli ilk kez netten alıyorum daha sipariş gelmeden kimsenin günahına girmek istemem özelden atabilirim linki incelersiniz siteyi ama bence benim sipariş gelsin emin olalım en azından :)

Eki Görüntüle 276901

sizce nasıl ?

Çok güzelmiş ayakkabı fiyatı da çok uygun
Sitelerde js ayakkabılar 65-70tl'den başlıyor
Kapıda ödemeli olması da iyiymiş

arkadaşlar öncelıkle merhabalar...
bende bu ayakkabıları bılıyorum ve sureklı takıp edıyorum aslında gitti gidiyor tarzı sitelerde bayağı bi fiyatları şişirerek satıyorlar normalde lovelyshoes tarzı sitelerde 15 dolara olan ürün kargo eklenınce 30 bilemediniz 40 dolar oluyor...urun fazla alınca kargo bedelı düşüyor ...aslında aramızda toplanıp bizde daha ucuza alabılırız...eğer düşünürsenız ben her türlü varım ...buarda gitti gidiyordan daha ucuz bir ayakkabı mağazası var ister sipariş oluyor ister gidip deneyıp alıosunuz adı shoetek ve herşey 50 tl ve süper ayakkabılar...

ben almak ıstıyorumalalım beraber pahalıya elmıcek sekılde nasılm yapıcaz

55 tl ye aldım 4.5 lira da kargo ücreti var kapıda ödemeli ilk kez netten alıyorum daha sipariş gelmeden kimsenin günahına girmek istemem özelden atabilirim linki incelersiniz siteyi ama bence benim sipariş gelsin emin olalım en azından :)

bende istiyorum linki:18::18::18::18::18:

Back
X