• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burtom HSG rahim filmi deneyimim

Femara 5 gün kullandım bitti 2 gün sonra doktora gittim ama yumurtam çatlamıştı tahmini olarak femara bittikten bir gün sonra çatladı ayrıca ben evde test yapmadım ama eğer varsa testiniz yapabilirsiniz. Ben femara kullandığım süre zarfında da ilişki değerlendirdim zaten sizede tavsiye ederim
Benim de dün femara bitti ama ben test yapıyorum hiçbi koyuluk yok Ovulasyon testlerinde daha hiç büyümemis bence benim de cuma günü doktor kontrolüm var o güne kadar büyümüceğini tahmin ediyorum

Merhaba, geçmiş olsun öncelikle. Ben de bugün çekildim ve kanamam oluyor kırmızı renkte. Ped kullanıyorum. Birkaç güne azalmaya başlıyor mu? Siz de dün çekilmiştiniz sanırım. Şu an bi azalma var mı? Normal mi böyle olması. Anestezili çekildim ben de.
Merhaba kanama azaldı mı benim bugün hala devam ediyor

Femara 5 gün kullandım bitti 2 gün sonra doktora gittim ama yumurtam çatlamıştı tahmini olarak femara bittikten bir gün sonra çatladı ayrıca ben evde test yapmadım ama eğer varsa testiniz yapabilirsiniz. Ben femara kullandığım süre zarfında da ilişki değerlendirdim zaten sizede tavsiye ederim
Adetten kaç gün sonra kullanmaya başladınız

Back
X