japon still diktiren var mı arkadaşlar??

melttt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
39
1
86
Edirne
arkadaşlar çok beğeniyorum ama gg den aldım ne yazıkki aynısı gelmedi..o yüzden diktirmeyi düşünüyorum..aranızda hiç diktiren oldu mu?

hayır ama diktirmeyi düşünüyorum çook güzeller yabancı sitelerdede çook ucuz 1 nasıl alacağımı bilmiyorum 2 onların bedenleri bizlerden küçük 3 bazı ürünlerde resimdekilerle aynı kalirede ve güzellikte çıkmıyormuş:97:

ayy bende onları çokk beğeniyordum ama alırsam onlardaki gibi üzerime oturmayacağını düşünüyorum yaa senin aldığın penye tisort tarzı bişey miydi elbiselerden mi...

bende cok begenıyorum özellikle elbiseleri gittigidiyordan sipariş vermeyi düşünüyorum satıcı yorumlarınıda okudum cogu kısı memnun şimdi sen böyle diyince karar veremedım napsam

Bende çok beğeniyorum. Çok hoslar. Ama gg de çok pahalılar :) ve kalitesini resimden anlayamıyoruz malesef .s

taobao diye bir uzak doğu sitesi var buranın gittigidiyor u gibi,ama çok uğraş gerektiriyor ben alışveriş yaptım japon ceket ve ayakkabı aldım denemek amaçlı birkaç parça önce,ve direk siteden değil agent siteler var onla aracılığıyla paypal ve sanal kartla aldım.ürünler acayip ucuz burda g.g. de satanlar % 500 hatta 1000 kar koyup satıyorlar o kadarda pahalı şeyler değil.şimdi mağazaları gezerken gördüğüm ürünler o sitede ne kadara bilmek çok rahatsız edici çünkü bende o fahiş fiyatları zamanında çok ödedim,inanın 100 ila 300 tl arasında satılan bir bot vardı siparişlerimin içinde tabi burdaki fiyatı,ama bana kargosu pirimi dahil 40 tlye mal oldu sadece bekleme sıkıntısı çektim gelirmi gümrüktemi kalır filan.. ve onların bedenlerinin küçüklüğünü tahmin ederek ayak numaramı 1 no büyük istemiştim,ceketlerdende biri çpok dandik çıkarken biri iyi çıktı satıcıya göre değişiyor..

Son düzenleme:
Back
X