• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

japonyada yeni moda :S

Bayılıyorum bu Japonların cesaretine ya :roflol:
bu makyajları hiç beğenmedim ama adamlarda kimse kimseyi yargılamıyor herhalde ne kadar rahatlar yaa.. böyle sokağa çıkıyorlar istedikleri gibi işte buna özeniyorum..laelaelaelaelae
bu makyajlarla herhalde anime karakterlerine benzemek istemişler

buraya mesaj yazdım veeedelikafaduldenkızlar ben bu gece onları rüyamda gördüm ama daha kısa saçlı ve beter bi halde. karabasan gibi çöktüler gecemekaydirigubbakcemile ayy sabah kalktım sinirlerim bozuldu yahu... bide yakından görsem feci olcam.. tamm yargılamıyorum.. canları ne isterlerse yapsınlar bananede...:1shok::ecrin_bebek: ne bilim sarsıldım:ecrin_bebek:

hoş bunlara benzeyen kız dolu aslında...sarı boyalı saçlar,teninin 2 ton koyusu pudra ve fondöten sürerler yüzlerine..ama boyunlarına sürmeyi unuturlar bembeyaz srıtır gerdanları..göz çevresi kapatıcı süreceğiz diye bembeyaz olmuştur,aynı bülent ersoy gibi..
ayyy böyle kızlara bakmaya biel tahammül edemiyorum..güzel olduklarını sanıyorlar..

biraz fazla fantazi takiliyorlar, japonlarin manga animeleri meshurya ordan esinlenmisler.

bir manga okumustum peach girl ilk baskista onu hatirlatti bana :)

gothicklerin denişik tarzı olmaya çalışıyorlar galibam

emo gibi bi tarz yapmaya çalışmışlarda emolardan dahada beter olmuşlar :S ama saç modelleri emolara çok benziyo...yakında bunlarda çıkar Trde ...özenti gençlikk naparsın:D

64077890iv1.png

yalnız şurda en arkada sağdaki kız hoşmuş yüzü boyasız olan :Dsaç modeli ve rengide çok gzl :D

emoların bi değişiği işte sadece makyajlar değişik kesin bi iki tane Türk de yapar bunları görürsünüz nasıl ki emoluğu kaptıkları (özendikleri ) gibi bunuda kaparlar..

bizde de bülent ersoy var naber çinlilerrrrrrrrrrrrrrrr süprizzzzzsırnaşık şeysırnaşık şeydelikafadulden

Yaptıkları bebeklere benzetmişler kendilerini :emir_bebek: bence hoş olmuş sositosositoakımdır geçer:delphin:

hoş bunlara benzeyen kız dolu aslında...sarı boyalı saçlar,teninin 2 ton koyusu pudra ve fondöten sürerler yüzlerine..ama boyunlarına sürmeyi unuturlar bembeyaz srıtır gerdanları..göz çevresi kapatıcı süreceğiz diye bembeyaz olmuştur,aynı bülent ersoy gibi..
ayyy böyle kızlara bakmaya biel tahammül edemiyorum..güzel olduklarını sanıyorlar..

Tam anlamıyla sana katılıorum yazıcaklarımın aynısını yazmışsın. Ben pek garipsemedim dolayısıyla. Bunların biriki alt modeli bizde dolu var. hatta bi ikisi tanıdık geldi heheheh. japonlarda dier ülke vatandaşları gibi abd ye özeniolar. sadece onların deiştirmeleri gereken daha çok şeyleri var.

palyaço gibi olmuş hepsi ... heralde gözlerinin çekikliğinden bıktı onun için böğle boya küpüne dönmüşler...

Dikkat ettinizmi gözlerini büyütmeye çalışmışlar hep.
Onun içinde böyle anca palyaço gibi makyaj olur.
Bu Japon, Çinli ve bilimum çekik gözlü vatandaşlar göz komplekslilerdir.
Estetik cerrah olsam ne yapar eder, göz büyütme ameliyatı keşfederdim.
En azından 1 milyar müşteri garanti...yerimseniben

Tam manasıyla iğrenç saçlar, makyaj, kıyafet tepeden tırnağa...

87204765tl2.png

Ay aslında bizdede var bunlardan bisürü.
Sokağa çık hepsi aynı model.
Çıtçıtlı saçlar, acayip makyajlar.

Back
X