• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar jartiyer nasıl giyilir ?

xabu34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2012
56
1
0
İstanbul
arkadaşlar merhaba,

devamlı soru soruyorum, çok çekiniyordum bu site ile cesaretim arttı.gidip kendime eşimin seveceği farklı türden bir kaç iç çamaşr aldım. içlerinde jartiyer de var.fakat bir türlü giymeyi beceremedim.kocam yokken bir deneyim dedim beceremedim.önce çorabı giyiyorum sonra jartiyeri kopçaları takıyorum olmuyor.ya üstüme göre değil ya da ben beceremedim. yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı

:1:Bacakların kalınsa jartiyerin kopçaları biraz zor tutar canım.Aynı dertten arkadaşımda muzdarip.Yeni düğünü oldu.Ama biraz kilolu onada olmamış.Hem güldük hemde diyet yapmadığına hayıflandı.:41:
Kopçalarını iyice bastırmalısın.Çıt sesini duyduğunda tamamdır.Ama bazıları sorunlu çıkıyor.Sendekide sorunlu bir ürün olabilir.:10:

:1:Bacakların kalınsa jartiyerin kopçaları biraz zor tutar canım.Aynı dertten arkadaşımda muzdarip.Yeni düğünü oldu.Ama biraz kilolu onada olmamış.Hem güldük hemde diyet yapmadığına hayıflandı.:41:
Kopçalarını iyice bastırmalısın.Çıt sesini duyduğunda tamamdır.Ama bazıları sorunlu çıkıyor.Sendekide sorunlu bir ürün olabilir.:10:

son dönem biraz kilo aldım fakat o kadar kalın değil bacaklarım..arkadaşına üzüldüm doğrusu :) ben de baktım olmuyor çorabı giydim üzerine de tül külotü, jartiyer giyemedim :(

sağlık olsun canım,nasılsa çıkmayacakmı:1:
bu seferlik böyle olsun.normalde giydiğin kıyafetler ile jartiyerin bedeni arasında 1 numara oynuyor bunuda unutma:21:

sağlık olsun canım,nasılsa çıkmayacakmı:1:
bu seferlik böyle olsun.normalde giydiğin kıyafetler ile jartiyerin bedeni arasında 1 numara oynuyor bunuda unutma:21:

doğru çıkacak :) aslında çıkmasa da olur da :) çoraplar çıkmadı mesala ;)

:1::1::1::1:
Ay ne diyeceğimi şaşırdım bir an...Çıkmadı mesela derken.Ayaküstü bize yazarkenmi töbe töbe:47::27:
Çok fesat düşündüm hani

bence balık etli kadınlara daha çok yakışıyor jartiyer..

Back
X