Canım teşekkür ederim, onlar hiç aklıma gelmedi :)
Ben kullanıyorum ve inanılmaz memnunum defactodada gordum kullanmadım ama koton gerçekten çok güzel. Polo sutyenlerde güzel canim
günceldir... galiba bulamayacağım
Set bu cnm.Ayrı ayrı satılmıyor.Eki Görüntüle 1917295
Herkese merhabalar,
Bu bir set midir, yoksa kombin mi yapılmış. Bu modeli bulamadım hiç bir yerde de? Bilen varsa çok sevinirim :)
tşk.
Canım senle konusmus muyduk emin olamadım ama şu takımım var:Arkadaşlar merhaba,
Açık renkli bir elbisem altına giyebileceğim kaliteli bir jartiyer takım arıyorum.
Renk olara ekru yada pudra yada beyaz olabilir, ama koyu renk olmaz.
Beden 90 B-C ölçülerinde, sütyen dolgusuz olmalı. yoksa olmuyor.
Satmak isteyen olursa benimle iletişime geçebilir mi lütfen?
Canım senle konusmus muyduk emin olamadım ama şu takımım var:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ertakimi-ve-mavi-balik-abiye-nisanlik.891768/
ben bulamadım nerde satıldığını, bu konuda fikrin var mıdır?Set bu cnm.Ayrı ayrı satılmıyor.
Boyner mağazalarında satılıyor canım 70-80 tl gibi bir fiyatı vardı sanırım.ben bulamadım nerde satıldığını, bu konuda fikrin var mıdır?
ben teşekkür ederim canım.ilgin için teşekkür ederim canım. büstiyer setmiş bu. gerçekten çok şık ancak bana göre değil. teşekkürler.
Canım sana özelden resim gönderiyorum , penti marka 85 C toparlayıcı modelMerhabalar,
Bulunduğum yerdeki mağazalarda maalesef bulamıyorum, dahası internette de bulamadım.
Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar var mı aramızda? elinde olmayıp kullanılmamış olabilir.
Bir internet sitesi adı da olabilir, yurtdışı bir kaç site buldum ancak Türkiye'ye kargoları yok.
En son 85-B giyiyordum sonra D oldular, mevcut piyasadaki iç giyimler maalesef rahat değil.
Ben dolgusuz, 90 C ölçülerinde, yada 85-C ölçülerinde Balconet de dedikleri, , toparlayıcı plus size sütyen arıyorum.
Ekteki gibi dolgusuz, toplarlayıcı dediklerimizden ama geniş cup ölçüsünde...
Kullanılmamış / az kullanılmış satmak isteyen varsa, benimle iletişime geçebilir.
Şimdiden teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?