• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jean şort önerisi

Halleyyyyyyyyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4.540
Puanlar
83
Kızlar son zamanlarda 4/5 kg kadar verdim ve hiç bir kıyafetim olmuyor. Bir çok giyim mağazasına baktım farklı markalara ancak şortlar hep minicik kısacık.
Şöyle oramı buramı açmayacak makul boyda önünde potluk olmayan şık jean şort markası var mı önerebileceğiniz?

Kızlar son zamanlarda 4/5 kg kadar verdim ve hiç bir kıyafetim olmuyor. Bir çok giyim mağazasına baktım farklı markalara ancak şortlar hep minicik kısacık.
Şöyle oramı buramı açmayacak makul boyda önünde potluk olmayan şık jean şort markası var mı önerebileceğiniz?
Ben geçen lcw de yığınla şort gördüm hatta şaşırdım baya normalde alışverişs yaptıgım bir mağaza değil cünkü. her boy ve cok fazla ceşit vardı ama ihtiywcm yok diye denemedim hiç güzel görünüyordu şortlar

Ben geçen lcw de yığınla şort gördüm hatta şaşırdım baya normalde alışverişs yaptıgım bir mağaza değil cünkü. her boy ve cok fazla ceşit vardı ama ihtiywcm yok diye denemedim hiç güzel görünüyordu şortlar
Oraya bakmak hiç aklıma gelmedi.
Bir de orada deneyeyim şansımı.
Heryerde minicik şortlar, Mavi’de buldum zar zor onunda önünde çok potluk vardı giydiğimde içime sinmedi.

Oraya bakmak hiç aklıma gelmedi.
Bir de orada deneyeyim şansımı.
Heryerde minicik şortlar, Mavi’de buldum zar zor onunda önünde çok potluk vardı giydiğimde içime sinmedi.
Ben de maviden aldım ve evet pot duruyor etiketini koparmış bulundum kaldı elimde. Lcw nin kalıpları da çok iyi değildi eskiden ama belki değişmiştir bir denemek lazım.

4-5 kg verince bir beden küçüldünüz mü yani? Boyunuz kaç?

Back
X