Jean

mizdamiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2006
6.750
19
38
tsubi15dk.jpeg

cheap-monday.jpg

rd1.jpg

G1553.jpg

gestore_jeans16.jpg

5016215_0.jpg

6330777_0.jpg

6278600_0.jpg


3452328_0.jpg

142-1.jpg

4549622_0.jpg


6165894_0.jpg

5404773_0.jpg

6099020_0.jpg

6334233_0.jpg

5997503_0.jpg

5927809_1.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
2007-2008 Sonbahar-Kış jean modası müthiş bir çeşitlilik sunuyor.


Dar paça, bol paça ve ille de yüksek bel… Lacivert ve tonları, siyah ve grinin yanı sıra renkli jean’ler de sezona damgasını vuracağa benziyor.Geçtiğimiz yılın da gözdesi olan dar paça, bir başka deyişle skinny jean’ler yine çok moda. İnce hatlarına ve uzun bacaklara sahip olanlar bu trendin en yakın takipçileri olacak. Modaya uymak isteyen toplu’ kadınlar ise bir an önce soluğu diyetisyende alıp fazla kilolarından kurtulmaya çalışacak…


Tüm zamanların en popüler giysisi jean Sonbahar-Kış sezonunda 4 farklı trend sunuyor. Yüksek bel, dar paça, bol paça ve renkli… Bu çeşitlilik, her zevke hitap eden tasarımlarla moda takipçilerine müthiş bir özgürlük yaşatıyor. Size, kendiniz için mükemmel modeli bulduğunuzda, onu sonsuz kombinasyonlarla tamamlayarak arz-ı endam etmek kalıyor. Böylece jean’in hem rahatlığını hem de şıklığını yaşayacaksınız.


Acquaverde_Jeans.jpg


70′LER GERİ DÖNDÜ

Gelelim ayrıntılara; bol paça tasarımlar baş döndüren alternatiflere sahip. Bu modeller 70′li yılların büyüsünü sunuyor. Dar paça ve yüksek belli modeller ise vücuduna güvenenlere hitap ediyor. Ve evet, diyet programı gerektiriyor. Modacılar, “taze ve enerjik” bir tarz yaratmak için jean’leri renklendirdiklerini söylüyor. Lacivert, siyahın yanı sıra dumanlı griler sezonun gözdeleri arasında yer alıyor. Erkeksi hatlara sahip jean’lerin de dikkat çektiği yeni sezonda isyan, maceraperestlik, dinamizm tahta oturuyor. Mini etekler, pantolonlar, kısa ceketler ve montlar da jean modasındaki popülerliğini daima koruyacağa benziyor.


*İnce bir vücut yapınız varsa, yüksek belli dar paça jean sizin için ideal. Üzerine dar bir tişört ve kısa ceket giyerek son modayı yakalayın. Yüksek ökçeli ve açık ayakkabıyla cazibe merkezi olabilirsiniz.

*Erkekler hem spor bir tişört, hem de klasik bir gömlekle kombinlenecek jean pantolonlara bayılacak. Koleksiyonlarda bol kesimler ağırlıkta. Tabii paçaları kıvırmak şartıyla!
 
bazıları çok güzel ama bazıları abartı ,, bazılarının da desenleri çocuksu ,, bu yıl yüksek bel moda diyolar ama düşük belden sonra kimse yüksel bele geçmez bence kolay kolay.
 
yok yok
moda eksik kalsın ben düşükbelden vaz gecemem bi de dar paçadan tabii
ilk foto en güselleri
bazıları özellikle renkli dikişler hiç hoşuma gitmedi

bu arda tesk. ettim konu sahibineee
:KK70:
 
çoğu düşük bel gibi duruyo zaten.. kemikleri hizasında kalmış kinaniknanik
walla ben kendime yakışanı bulur giyerim..yakışmıyosa banane modadan:dilcikar:
emeğe saygıa.s.
 
bol paça pantolonları hiç sevmiyorum.. modellerde cok kötü bence ilk resim güzel.. bide en alttaki pembe oda topukluyla giyildiginden baya hoş görünüyo..
 
kesimleri müthiş..
yalnız kızlar benden tavsiye düşük bel giyerken dikkat edin..bellerimiz bozuluyo ya..hele balık etliyseniz düşük bel giyince yanlardan pörtlüyoya hiç hoş olmuyo..ben düşük bel pek giymiyorum giyersem belden sıktıran miğde ve beli saran çamaşırlar aldım içine giyiyorum çok hoş duruyo üstünede belden oturan tuniklerle kombine ediyorum zarif duruyo...zayıf bayanda olsa balık etlide olsa..bir bayanın bel kıvrımına dikkat etmesi lazım giydiğini yakıştırması için...dümdüz hiç hoşuma gitmiyo..mesela çağla şıkel adı manken ama bel 65 dümdüz..sizce estetik duruyomu..sebebi düşük bel pantolonlar işte...
 
ikinci lacivert aynısı bendede var ben o modellere bayılıorum jean vazgeçilmezim ister klasik ister spor kombine yapabilosun
 
yha ben bayan pant. alınca pacaları genelde ispanyol paça gibi duruo ben hiç sevmiyorum yaaa çok uyuz duruyo bu yüzden boru paça yada erkek pant. tercihim :KK70:
 
1710nct4.png


bu da benim beğendiğim tarz. :asigim:
 
Son düzenleyen: Moderatör:
çokkk güzeller bayldıııımmmmmmmmakannehirakannehirakannehirakannehir
 
X