- Konu Sahibi izmit_1982
-
İzmit canım gözün aydın sevindim şimdi sıra bebekte Allahın izniyle sağlıklı bebeklerin olur inşallah...
su sıralarda acayıp yanma var oramda vede sarı akıntı kokusuzzzz
bende yanma falan yokda sadece akıntım çok var
((((((( ((((((((((((((
hakkında hyrlısı lsun ınş sevımlı bır evladın olur hayırlı zamnda(cumlemızın )
amin cnm rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah:Saruboceq:
ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
test yaptınmı
cnm seninle aynı durumdayız izmit arkadaşım vajinismusu yendim jelsiz olmuyor bende bebek istiyorum yaş 28 :)))ben gleit jel kullanıyorum bişi olmaz dedi dr eczanede satılıyor ama tabi zaten zar zor oluyor birde jel öldürürse işimiz varbakalım bu ay ne olacakk
cnm seninle aynı durumdayız izmit arkadaşım vajinismusu yendim jelsiz olmuyor bende bebek istiyorum yaş 28 :)))ben gleit jel kullanıyorum bişi olmaz dedi dr eczanede satılıyor ama tabi zaten zar zor oluyor birde jel öldürürse işimiz varbakalım bu ay ne olacakk
canım ben normal günlerde ultrasyon jeli,yumutlama döneminde ty-ja die bi jel kullandım.bende su bazlı jellerin spermleri öldürmediğini biliyorum.ve şimdi Allah'a şükür hamileyim darısı size inşallah...
Canım bu yorumu çooook yıllar önce yazmışsınben vajınısmustum
yenelı 11 ay oldu ama hıc jelsız yapamadı m
bundan kurtulmanın yolu nedır ya
ayrıca bnde bebek ıstedıgım ıcın su bazlı kayganlastırıcı kullanıorum o spermı oldurmuor
adı da ty_ja tavsıye ederım
Merhaba başlığınıza denk geldim uzun yıllar sonra şuan çoçuk sahibimisiniz çok merak ettimmamin canım bakalım inşallah bu ay tutturmuşumdur.bende durex play jel kullanıyorum ne bilim ya bu ay çok istiyorum ya umutluyum ama şimdilik daha regl günüme var bakalım kısmet artık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?