jelyb10 Burun Estetiği Ameliyatı...

mrb aynı tarihte ameliyat olmusuz ama benim alçım pazartesi günü çıktı hiç morluğum yoktu ve şiş de aman aman çok diğildi alçıyı çıkarınca 7. günde bile öyle tatlıolup yakıstı ama takı alçıların alındığı gün 2. ameliyata girinceye kadar suan öyle şiş yamuk bir burnum var ki insallah ineck 2. ameliyaa apar topar girme sebebimde 7 günde baslayan kanamayı doktorun durduramamasıydı

çok geçmiş olsun canım inşallah herşey dilediğin gibi olur.iki ameliyat birden geçirince kötü omuş seninki.geçicek inşallah.benimkide şu anda çok şiş.:((

arkadaş olarak ekledim canım görebilirsin artık.şimdilik burnumdan memnunum sıkıntı yok.

anladım canım hayırlısı olsun gönlüne göre olur inşallah.doktorun hangi şehirde?

hiç korkma yazık olmuş 10 senene valla ameliyatını olunca hak vericeksin bana.inşallah hayalindeki burna kavuşursun.bu burunda nelere kadir yahu:))

canım cok mu zor amelıyat ya cok canı yanıyomu ınsanın ya burundan hıc nefes alamama durumları amelıyat sonrası tamponlar cıkana kadar durumu bıde amelıyat sonrası kusma durumları benı urkutuyor acıkcası can yanmasından cok nefes alamama ve bulantı kusma en cok korktugum seyler bunlar agzımdan nefes almak burnumun tıkalı olması cok korkutuyor benı bazen nezle oldugumda yatarken tıkanıyor ınan uyuyamıyorum huzursuz oluyorum ve acmak ıcın herturlu yolu denıyorum yatamıyom burnum tıkalıyken ama gezel burna sahıp olmak ıcın cekecez artık bıraz doktora bır karar verebılsem:5:offfff offff offfffffff bıranevvel bende olayım ya:51:

canım çok kolay değil tabiki.narkozu vücuttan atana kadar miğde bulantısı çok oluyor ama ben kusmadım çünkü kusmaktan oldum olası hep korkarım ölücekmişim gibi olur.buun dışında 3 gün çok zor.burunda tampon nefes alamama baş dönmesi filan.diğerleri nasıl atlattı bilmiyorum ama ben çok çok zordu diyemicem.eşimin desteğiyle kolay geçtiki biliyorsun birde bende ufaklık var.o çok zorladı beni.korktu flan hala yaklaşamıyor bana:(inşallah en kısa zamanda kararını ver ve gecikmeden ol ameliyatını.inan ortaya ne ıkıcak bilmiyorum ama yinede değer bunlara.[/QUOTE]

HADI YA BENDE MIDE BULANTISINDAN COK KORKUYORUM YA BENDE OLUCEKMISIM GIBI OLURUM HAYATTA EN NEFRET ETTIGIM SEYLERDEN BIRISI KUSMA INAN BUNUN YUZUNDEN BIGUN HASTA OLDUM KUSTUM ONCESINDEDE BAHARATLI KRAKER YEMISTIM BAYILIRDIM HERGUN YERDIM AMA O KUSMA SONRASI ONDAN TIKSINDIM BIDAHA AGZIMA ALMADIM ACIDAN FALAN DEGILDE EN COK MIDE BULANTISI KUSMA VE NEFES ALAMAMA KORKUTUYO BENI RESIMLERINI GORDUM CANIM COK DOGAL OLMUS BEGENDIM NASIL TARIF ETMISTIN?SISLIKLERIN INDIMI DAHADA SUPER OLUCAK :16:

canım hiç korkma ya.bir kaç saat sıkıntı çekiceksin diye vazgeçme sakın.hem zaten bir şey yemiyorsun.o yüzden miğden boş oluyor kusmazsın kendini biraz sıkarsan:)ben doktoruma kavisli istiyorum demiştim.pek kavisli değil şu anda düz ama doğal oldu en azındna.daha iyisi senin olsun:))

canım hiç korkma ya.bir kaç saat sıkıntı çekiceksin diye vazgeçme sakın.hem zaten bir şey yemiyorsun.o yüzden miğden boş oluyor kusmazsın kendini biraz sıkarsan:)ben doktoruma kavisli istiyorum demiştim.pek kavisli değil şu anda düz ama doğal oldu en azındna.daha iyisi senin olsun:))

ay ınsallah canım doktora karar veremedım daha dusundugum doktor tasarım yapmıyomus can kopal olumsuz yorum duymadım ama amelıyat olan arkadaslarada ulasamıyorum mıkado35ın resımlerını gordum sadece ıcımden bı ses can kopal dıyor bana canım bence burnun sıs dıye kavısı gozukmuyo kavısı olmasada bence cok guzel sırtında hıc kemerı yok guzel dogal olmus ne kotu amelıyatlar oluyor sukret bence kavıs olusmazsa bıle uzulme derım cunku cok dolal ve duzgun olmus valla ben bıle dusunmeye basladım kavıslı kalkık ıstıyodum son gunlerde dıyorum kı acaba duz olsa dahamı guzel olur acaba duz burunlar hosuma gıtmeye basladı canım eskısını aratmasın bana yeter cok samımıyım sımdıkı halınden guzel olsun yeter kemerım var ogıtsın mesela yandan kotu onden ıyı yandan kotu

içinden o doktor geçiyorsa mutlaka ona yaptır.çünkü sonradan keşke deme.benim içimden hep saffet bey geçti.bir kaç tane daha seçeneğim vardı ama istemedim içimden geleni yaptım.bence hafif kavisli olsun.kavisli burunlr her zaman daha feminen oluyor.ama dediğin doğru eski burnum nerde şimdiki burnum nerde.arada çok fark var.mesela biraz sona gezmeye çıkıcam ve günüm daha öncekilerden güzel geçicek.artık kendime daha çok güveniyorum.en kısa zamanda sende ol ve mutluu ol arkadaşım:))

içinden o doktor geçiyorsa mutlaka ona yaptır.çünkü sonradan keşke deme.benim içimden hep saffet bey geçti.bir kaç tane daha seçeneğim vardı ama istemedim içimden geleni yaptım.bence hafif kavisli olsun.kavisli burunlr her zaman daha feminen oluyor.ama dediğin doğru eski burnum nerde şimdiki burnum nerde.arada çok fark var.mesela biraz sona gezmeye çıkıcam ve günüm daha öncekilerden güzel geçicek.artık kendime daha çok güveniyorum.en kısa zamanda sende ol ve mutluu ol arkadaşım:))

en buyuk hayalım burnumu yaptırmak ozaman dunyalar benım olur heralde ya hepımız guzelız fakat burnum yuzunden komplese gırdım herseyımı cok begenırım ama cogu zaman baska guzellıklerımın farkına bıle varamam burnuma bakmaktan sende za cok bılırsın bu duyguyu vermem gereken 5kılom var onuda 1ay ıcerısınde verıp gıtmek ıstıyorum can beyle gorusmeye sabırsızlanıyorum burun amelıyatı olupta kkya foto alkbum koyan arkadasları gordukce ıcımıcıme sıgmıyo sabırsızlanıyorum tesekkur ederım canım ınsallah benımkıde guzel gecer

canim burnun süper olmus.yorumlardada belirttim gibi hem dogal hem güzel.mutlulukla ömür boyu sorunsuz olur insaallah.

Kızlar bende estetik olmak istiyorum ama devlet hastanesinde yaptırmak istiyorum maddi durumum pek yok sadece kıkırdagı aldırcam ve biraz burnumun ucundan aldırcam istanbulda devlet hastanesinde iyi burun ameliyatı olucagım bi yer söylermisiniz lütfen:5:

Kızlar ya banada devlet hastanesinde burun estetigi yapan iyi biyer önerin lütfen artık dışarda rahat olmak istiyorum korkmadan sıkılmadan uygun fiyata yapan devlet hastaneleri var mı bna cvp yazın lütfen:43::50:

Arkadaslar ben de Gazi Hastanesinde ameliyat oldum doktorlar hemsireler hastane super iyiki de orda oldum 9 Martta tam 1 ay olacak ve burnumu cok begeniyorum. Estetik bolumunde calisan arkadasimiz tavsiye etti en iyi doktor diye ve gercekten de memnun kaldim. Cok dogal ve guzel buruna sahip oldum keske daha once olsaydim diyorum ama herseyde bir hayir var gercekten. Doktorum Kemal Findikcioglu kendisine gercekten cok tesekkur ediyorum cunku ona guvendim ve ameliyata girdim ve hersey ruya gibi gecti. Kendisi super doktor arkadaslar vaatlerde bulunmuyor ama yuzunuze gore ve istediginiz buruna gore en dogal burun yapiyor, yani bilgisayarda cizip fazla vaatte bulunmadan mukemmel sonuca ulasiyor. Su an hic olmadigi kadar fazla aynaya bakiyorum ve daha 1 ay olmadan burnum super. Daha 4 5 gun olmadan nefes almaya baslamistim, bu ise ameliyatin ve doktorum basarisini gosteriyor. Herkese tavsiye ederim.

Kızlar ya banada devlet hastanesinde burun estetigi yapan iyi biyer önerin lütfen artık dışarda rahat olmak istiyorum korkmadan sıkılmadan uygun fiyata yapan devlet hastaneleri var mı bna cvp yazın lütfen:43::50:

Canim Istanbulu bilmiyorum, ama ben de devlet Hastanesinde oldum Ankara'da Gazi Hastanesinde ve ucretler orda 800 tl ye mukemmel sonuc alirsin canim, benden once 3 arkadasim ameliyat oldu ve hepsi cok memnun. Doktorumuzun adi Kemal Findikcioglu.. Basarilar.. sorular olursa yazabilirsin..

Back
X