Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağol reis,inşallahJenna reis insallah sağlığına tez zamanda kavuşursun.
@KurkmantoluSero
@Youlost16
@Elhan
@HayatSevinceGuzel
@samdan
@Calciferr
@_Sitare_
@benneyanginlargordum
Amin inşallah...
Çok teşekkür ederim“Allâhümme salli alâ seyyidinâ Muhammedin tıbbi’l-kulûbi ve devâihâ ve âfiyeti’l-ebdâni ve şifâihâ ve nûri’l-ebsâri ve diyâihâ ve alâ âlihî ve sahbihî ve sellim.”
Bu şifa duasını isteyen istediğini kadar okuyabilir.
Geçmiş olsun arkadaşımıza![]()
Sen de sağol canım benimSağol canım benim, burayı takipteyim, tekrardan Allah acil şifanı versin![]()
Amin,tüm şifa bekleyenler de düzelir insallahAllah bütün şifa bekleyenlere de dizede tez zamanda şifa versin inşallah
Sağol canım benim ,aminİyi yapmışsın canımokuyalım insallah şifa olsun jennama
![]()
Kuzum benim ya,sağol,âmin insallah
Amin ahretligimAllah hayırlisi ile atlatmasini nasip etsin inşallah kuzuma![]()
Amin canım, inşallahRabbimiz yardımcın olsun jennacim. İnşaallah sağlıkla kolaylıkla çok güzel bir ameliyatla en kısa sürede sağlığına kavuştursun Rabbimiz.![]()
Amin canım benim,çok sağolAllah şifalar versin jennacığıma tez zamanda sağlığına kavuşur inşaAllah![]()
Hemşom,sonunda nihayet olacak inşallahOyyyyyy bugün aldığım en güzel haber![]()
![]()
![]()
Çok Sağol canım
Amin canım, inşallah her şey iyi olacakJenna16 canım sevindim senin adına. İnsallah başarılı bir ameliyat geçirirsin. Eski sağlığına kavuşursun
![]()
Amin inşallah,çok teşekkür ederimAllah'ın izniyle biranönce ameliyatınızı olup sağlığınıza kavuşup aramıza dönün![]()
Çok teşekkürler, âminCoook gecmıs olsun :) saglıkla donmeniz dileğiyle insallah