• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

JessicaRabbit'le Moda

JessicaRabbit

Show must go on!
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
46
Yer
İstanbul
Selam kızlaaar.:16:Bu topicde sizlerle begendiğim stilleri, gündemdeki moda haberlerini paylaşmak istiyorum.Zaman zaman kendi fotograflarımı ekleyeceğim.Sizlerden fikir almak isterim.Ayrıca hafta da bir ünlü üzerine yoğunlaşıp kombinelerini inceleyebiliriz.Güzellik ve modayla ilgili tavsiyelerimizi paylaşabiliriz.:12:Sizlerde öznel paylaşımlarınızla bana katılabilir, fashion rüzgarının esmesine katkıda bulunabilirsiniz.:13: Keyif almanız dileği ile sevgiler.:16:

Benim moda ikonlarımdan biri Blake Lively.Hem zarif hemde sexy stilin dengesini harika bir şekilde bulabilen hoş bir kadın.

blake-lively_6976.jpg

blake-lively_6943.jpg

blake-lively_114227.jpg

İlk bahar - yazın modalarından biri tulum tarzı kıyafetler.Fuşya,toz pembe,bej,toprak tonları ise her kadına uyarlanabilen inanılmaz asil renkler.

blake-lively2.jpg

tumblr_lm8zqw9xuh1qcepm6o1_400.png

tumblr_lm9ahcdN921qczlqno1_500.png

İstanbul Fashion Week 2011'de podyuma mankenlerin makyajları M.A.C ekibi tarafından yapıldı.Buyrun M.A.C ekibinin makyaj tasarımlarına.

-defile-01.sflb.ashx

-defile-02.sflb.ashx

-defile-03.sflb.ashx

-defile-04.sflb.ashx

Fuşya, bej tonlu kombinelerin altına harika gider.Çok beğendim ama nasıl uydururum, nasıl giyerim bilemiyorum.:16:

tumblr_lma6lkwUn81qb3m51o1_500.jpg

Hayırlı olsun abone olanlardan biride benim.............:):nazar:

Back
X