Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba Benim de bacağımda 4 yerde çok derin kesik olmuştu Bende nette hiç geçmediğini okuyup baya üzülmüştüm ama şu an izden eser yok Dokyora gittim cildiyeye. Deri soyucu bi ilaç verdi. Birde contrabux muydu neydi ameliyattan sonra izleri kapamak için kullanılan bi ilaçtan kullandım. Geçti
Merhaba Benim de bacağımda 4 yerde çok derin kesik olmuştu Bende nette hiç geçmediğini okuyup baya üzülmüştüm ama şu an izden eser yok Dokyora gittim cildiyeye. Deri soyucu bi ilaç verdi. Birde contrabux muydu neydi ameliyattan sonra izleri kapamak için kullanılan bi ilaçtan kullandım. Geçti
bende onu almayı düşünüyorum.ne kadar süre kullandın ve olur olmazmı basladın kullanmaya.ben hemen sonrasında denize girdiğim için yara hiç kabuk olusturmadı be baya açık görünüyor şimdi
Hayır kullanmadım Benim de kabul tutmamıştı ilk başta Yarık gibi duruyoedu
Bunfan ilaç tavsiyesi veremem kütfen doktora danışım Deri soyucular aşırı tehlikelidir Dikkatsiz kullanırsanız jilet kesiğine muhtaç kalırsınız Deride renk değişikliğine kadar gider ve büyür kesinler