Popüler Konu Jilet izi giderme

20140805_183958.webp

Eklentiler

• 20141021_162822.webp
    20141021_162822.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 5.319
Moralini bozmak istemem ama izler olsun yamanın kenarları olsun çok belli oluyor. Umarım düzelir çektiğin sikintilar biter. Bende gecenlerde ameliyat oldum dun kolumu açtım bandaj ve kreme başladım. Tek aklıma takılan yama altında ufak biyer kan toplamış gibi siyah ve çok yumuşak o bölge. Baska sorun yok

yorumlarınızı bekliyorum sizlerde paylaşım yaparsanız karşılaştırma açısından iyi olur paylaştığım resimler 9 aylık dönemin resimleri
Ersinseyma bisey soleyim sana tedavi sürecin bence henüz sona ermemis dediği gibi gerekirse hoca yağ dokusu ilave eder moralini bozma sabırla 1 senenin dolmasını bile bn kafamdan 2 sene verdim kendime inş hepimizin sonuclari iyi.olur bu arada kolunu hep yukarıda nasıl tutacak en ki 1 sene boyunca illaki aşağı inecek

Moralini bozmak istemem ama izler olsun yamanın kenarları olsun çok belli oluyor. Umarım düzelir çektiğin sikintilar biter. Bende gecenlerde ameliyat oldum dun kolumu açtım bandaj ve kreme başladım. Tek aklıma takılan yama altında ufak biyer kan toplamış gibi siyah ve çok yumuşak o bölge. Baska sorun yok
Geçmiş olsunn beyza onlar düzeliyor sıkıntı etme

teşekkürederim cevap yazdığın için .eşim aynı anda iki kolundan ameliyat oldu uzun bir süreç bizi bekliyor .iii ki cengiz hoca var demektende kendimi alı koyamıyorum eşim bu izelrden kurtulacaksa onun bu yöntemi sayesinde olcak
İnş isteğiniz gbin sonuç alırsınız eşinin iz daha önce iki kolundan ameliyat olan bi arkadas vardı önceki sayfalarda alanı buyukmuydu esnin

Cengiz hocanın söylediği hartmann marka bandaji bulamadım, verdiği medikalin numarasından başka marka sipariş verdim. Ama fiyatı çok pahalı buldum 200tl. Siz de mi ayni yerden aldınız?

Cengiz hocanın söylediği hartmann marka bandaji bulamadım, verdiği medikalin numarasından başka marka sipariş verdim. Ama fiyatı çok pahalı buldum 200tl. Siz de mi ayni yerden aldınız?
Bnde bulamadim o bandajdan 200 lira biraz fazla gibi arksdaslar bandaj konusunda bi bilgi verebilirmisiniz

eşimin kollarında ve bacağında şiddetli kaşıntılar oluyor .tecrübeli arkadaşlar bu süreç kaç gün daha sürer

selam ameliyat olalı 10, ay oldu. benim de aynı senin gibi alttan izlerim belli oluyor. Cengiz hoca izlerin derin olmasından dolayı normal dedi. 1 yılı doldurmasıını bekliyorum. ondan sonra duruma göre bişeyler yapılacakmış. içini rahat tut geçecek bence bizim süreç daha uzun olacak sadece o kadar. bandaja devam et hatta takabiliyorsan çift bandaj uygula. benim üst kol olduğu için çift yapamıyorum. fotoğraf ekleyemedim.eklemeye çalışıcam. k.i.b

selam bacağın kabuk bağlamayacak rengi yavaş yavaş açılacak. pembe - mor dan beyaza dönecek. benim 10. ayı geçti hala renk farkı var kendi rengimden baya açık duruyor. fotoğraf ekleyemedim. 1 yıldan önce düzelmiyor ama

Esimin sargilarini actik sadece iki noktada kan toplanması var birde yükseklik farki hic yok gibi

selam ameliyat olalı 10, ay oldu. benim de aynı senin gibi alttan izlerim belli oluyor. Cengiz hoca izlerin derin olmasından dolayı normal dedi. 1 yılı doldurmasıını bekliyorum. ondan sonra duruma göre bişeyler yapılacakmış. içini rahat tut geçecek bence bizim süreç daha uzun olacak sadece o kadar. bandaja devam et hatta takabiliyorsan çift bandaj uygula. benim üst kol olduğu için çift yapamıyorum. fotoğraf ekleyemedim.eklemeye çalışıcam. k.i.b

ben yaklaşık 3 aydır falan bandaj kullanmıyorum bıraktım artık kullanmayı kullanmanın bi etkisi var mı bu süreçte? inşallah geçecek diye umuyorum resim bekli,yorum mailime yollarmısın

Arkadaslar bnm yama yerim karamaya basladi kirmizi tenkti ama kararmaya basladi sebeBi nedir aceba sizce alttan kil gelior onlar mi dersiniz

Tubuler bandaji 6 ay koluna tak dedi cengiz hoca bana. Yamanin kol ile ayni seviyede olması fazla kabarmamasi için. Sen neden takmadin ki

Back
X