Popüler Konu Jilet izi giderme

20150407_140629-1.webp
20150407_140629-1.webp sizce ameliyat olmalimiyim arkadaslar realist foto koydum sence olmama gerek varmi bu ameliyatla izlerden kirtulurmuyum yeni ameliyat bundan daha mutlu edermi beni

Eki Görüntüle 1588387 Eki Görüntüle 1588387 sizce ameliyat olmalimiyim arkadaslar realist foto koydum sence olmama gerek varmi bu ameliyatla izlerden kirtulurmuyum yeni ameliyat bundan daha mutlu edermi beni
Bımercı ızlerın cok hafıf bence amelıyat olma ama cok takıorum dıyorsan da ol arkadasım hıc bı ız kalmaz kolunda benım senın ızlerının derınlıgınde ıkı ızım vardı ıkısıde kayboldu ama dıkıslık ızler hala ordalar senın ızlerıne dıkıs atılmaz bolgede kucuk ve sabıt bolge eklem bolgesınde degıl ıyılesme cabuk olur yazın bılege yakın oldugu ıcın daha kolay koruyabılırsın ama fıkır tamamen senın benım ızlerım senın gbı olsaydı ben olurmuydum yıne olurdum ama dısardan tepkı almıorsan bence bı dusun

Bımercı ızlerın cok hafıf bence amelıyat olma ama cok takıorum dıyorsan da ol arkadasım hıc bı ız kalmaz kolunda benım senın ızlerının derınlıgınde ıkı ızım vardı ıkısıde kayboldu ama dıkıslık ızler hala ordalar senın ızlerıne dıkıs atılmaz bolgede kucuk ve sabıt bolge eklem bolgesınde degıl ıyılesme cabuk olur yazın bılege yakın oldugu ıcın daha kolay koruyabılırsın ama fıkır tamamen senın benım ızlerım senın gbı olsaydı ben olurmuydum yıne olurdum ama dısardan tepkı almıorsan bence bı dusun
Vallaha mehtap korkum daha kotu olmasi suanki halinden cok takiyom ne yazikki esim takma diyor ne var hicbirsey yok diyor ama bilemiyorum senin boyle olsa ameliyat olurdum demissin ben karar veremiyom 5 senedir

Vallaha mehtap korkum daha kotu olmasi suanki halinden cok takiyom ne yazikki esim takma diyor ne var hicbirsey yok diyor ama bilemiyorum senin boyle olsa ameliyat olurdum demissin ben karar veremiyom 5 senedir
Ben takıntılıyım bıraz o yuzden bak ben sana amıleyat olursan ne olcak soleyım bı kere o bolge eskısı gbı hıc olmayacak bıde o bolgede kıl kaybın olacak mesela sımdı atıoruö 200kıl varsa bunun en az yarısına yakın bı kısmı kayboluyor ben ıkı yılı doldurmayı beklıorum kı senınkı alan kucuk oldugundan cabucak ıyılesır ıstıorsan benımle bekle 1,5 sene benım tamamen ıyılesme sona erdogınde ona gore karar ver sen yazın kısa kolluyla gezebılıorsun sanırım ben gezemıordum hıx gercı hala gezemıorum da bıde bu ısın maddı agırlıgıda var senınkı takılacak gbı degıl ama yınede en son karar senındır ıstıorsan bekle bıraz

Cengiz hoca killarda sorun yok cikar demisti ama bende bazen giyiyorum kisa kollu bazen giyemiyorum duruma gore surekli kisa kollu giymiyorum alanim kucukmu sence senin izlerin nasildi benimkine yakinmiydi

Niye gezemiyorsun ki 2-3 tane az olsaydi hic takmazdim acikcasi bazen boyle goruyorum bazen ben bile gormuyorum acikcasi duruma gore degisiyor ne biliyim 5 senedir olup olmama konusunda kararsizim

Niye gezemiyorsun ki 2-3 tane az olsaydi hic takmazdim acikcasi bazen boyle goruyorum bazen ben bile gormuyorum acikcasi duruma gore degisiyor ne biliyim 5 senedir olup olmama konusunda kararsizim
Benımkı dırsekten ıkı parmaktan bılege ıkı parmak kala aralıkta altı tane ızdı ızler uzundu on kolumu su an kaplamıs durumda amelıyat ızım ben gezemıyordum ama senınkı kabul gorur bence

Ameliyattan sonrada gezemiyeceksin onu anlamadim yani gezemiyeceksen bosunami amwliyat oldun

Benımkı dırsekten ıkı parmaktan bılege ıkı parmak kala aralıkta altı tane ızdı ızler uzundu on kolumu su an kaplamıs durumda amelıyat ızım ben gezemıyordum ama senınkı kabul gorur bence
Su haloule mi kabul gorur yoksa ameliayyttan sonra mi kabul gorur tam olarak ne dedigini anlamadim

Moozzy sendende yorum bekliyordum ama senin herhalde umrybda degil acikcasi neyse yorum yapan arkadaslara tesekkurler

Bak ben resim paylaşmıştım o izlerimi bile takma o kadar belli değil diyorlar. Biz bunu çok taktiğimz için psikolojik olmuş artık senin yerinde olsam asla yaptırmazdimm kendine bi iyilik yap ve artık kafana takma. Keşke benim izler seninkiler gibi olsaydı

Moozzy sendende yorum bekliyordum ama senin herhalde umrybda degil acikcasi neyse yorum yapan arkadaslara tesekkurler
Pardon mesaji yeni gordum bence senin izlerin cok hafif franksyonel lazer bile is gorur yani ameliyatlik bir durumun yok yani benim kolum oyle olsaydi ben ameliyat yaptirmazdim acikcasi benim izlerim derin degildi ama beyazdi boyle parlak garip yani seninki cok dikkat cekmez bence ama tabi sen bilirsin tabi

Ameliyattan sonrada gezemiyeceksin onu anlamadim yani gezemiyeceksen bosunami amwliyat oldun
Yanı ızlevarkwb dıkkat cekıordu kısa kollumıle gezemıoyrdum sımdıde amelıyat ızı var ve daha 8 aylık bılmıorum 8aylıkken acıp gezen varmıydı ama ben daha erken oldugunu dusonuyorum kolumu gunesten korumam gerekıyor vs. o yuzden gezemıorum dedım ve arkadaslarında dedıgı gbı amelıyat senın koluna fazla gelebılır lazerı fılan debe bence kapatabılır ızlerını. Buz tedavısı yapırma kesınlıkle sahtekarlıktan baska bısey degıl ve psıkolojını bozma lazerı bı arastır

Ne yazikki lazer ve buz terpisi bu izleri gecirmez sadece ameliyat tek iz veya cengiz beyin yontemi baskada sansimiz yok yada kafaya takmadan yasicaz

Bimerci aylardir kafana taktigin izler bunlarmiydi.vucunun killi olmasi senin icicn avantaj.ama ameluyat olmana bencede gerek yok.ayrica svdsv isimli arkadas. Sakin izlerine dokunma.vucudun da tuy leri kazi biraz daha gurlesirse kapatir.ama bunu kisin yap.yszin yaparsan belli eder.eda91 sana gelince kucuk izlerin kapatir ama ortadaki 1 2 ize dikis olabilir.ama bu halinden daha iyi olacagindan eminim.yine de sen bilirsin herkese bol sans

Bimerci aylardir kafana taktigin izler bunlarmiydi.vucunun killi olmasi senin icicn avantaj.ama ameluyat olmana bencede gerek yok.ayrica svdsv isimli arkadas. Sakin izlerine dokunma.vucudun da tuy leri kazi biraz daha gurlesirse kapatir.ama bunu kisin yap.yszin yaparsan belli eder.eda91 sana gelince kucuk izlerin kapatir ama ortadaki 1 2 ize dikis olabilir.ama bu halinden daha iyi olacagindan eminim.yine de sen bilirsin herkese bol sans

Realist ınan elimde olsa şimdi hemen ameliyat olurum ama malesef olmuyor hamileym ve doktor bu süreçte ameliyat etmiyor. Yok mu başka çaresi arkadaşlar gittikçe zorlasior bunlarla yaşamak ustne bide çocuk olunca ameliyat ta zor olucak saklaması zor anlatması daha zor :(

Realist tesekkur ederimde senin izlerinde hafifti sana dikis attimi izleeine ne biliyim benmi cok takiyorum ameliyat plsam kptu olur mu

Back
X