Popüler Konu Jilet izi giderme

Mozzy ayağımda biraz kanama oldu normalmi.ameliyat olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi
Benim bacagundada olmuştu cengiz bey saglam pansunan yapip üstüne file gibi birsey yapistiriyor merak etme ben kolumdaki dikisleri aldirmaya gittigimde farketmisti cengiz bey acildiktan sonra bactroban diye bir krem veriyor onu sürüp kapatiyordum aşırı olmadıkça endişe etme canim

Arkadaşlar bu zımbaların alınma işi sıkıntılımı.... bu ayak ne zaman iyileşir..
izmir :)
canım zımbaların alınma işi kolay. hiçbişey duymuyorsun.ben ağrı sızı duymadım. bacak ne zaman iyileşirden kastettiğin tam deri oluşumu ve rengin normale dönmesiyse eğer benim 7 ay oldu ama hala rengi açık ,düzelmedi.krem ve bandaj kullanıyorum.

izmir :)
canım zımbaların alınma işi kolay. hiçbişey duymuyorsun.ben ağrı sızı duymadım. bacak ne zaman iyileşirden kastettiğin tam deri oluşumu ve rengin normale dönmesiyse eğer benim 7 ay oldu ama hala rengi açık ,düzelmedi.krem ve bandaj kullanıyorum.
Kolum iyi ama bacak çok zorluyor.yani bacakta acı ne zaman geçer yürümekte zorluk çekiyorum

Arkadaşlar cengiz bey bacağına bandaj takma dedi. rahat bişeyler giy yeterli sürtünme olmasın dedi

Sargı değil tubuler bandajı takma dedi. Ama herkes takmış
İlk yapilan pansuman acildimi yani bende kafama göre takiyorum bacagima bandaji topluyor sıkıyor rahat edemiyorum ama sürekli kullan dedi 6. Aya kadar kolumdakide ayni ben ilk actigimda madecasol krem surdum ama bandaji kullaniyordum ayni zamandada

İlk yapilan pansuman acildimi yani bende kafama göre takiyorum bacagima bandaji topluyor sıkıyor rahat edemiyorum ama sürekli kullan dedi 6. Aya kadar kolumdakide ayni ben ilk actigimda madecasol krem surdum ama bandaji kullaniyordum ayni zamandada
İlk sargılar haftaya açılacak .bacağına bandaj takma dedi cengiz bey bana
Ama sana ne dediyse onu yap. Senin kolun nasıl oldu. Memnunmusun

İlk sargılar haftaya açılacak .bacağına bandaj takma dedi cengiz bey bana
Ama sana ne dediyse onu yap. Senin kolun nasıl oldu. Memnunmusun
Yani fena değil diyelim hala iyilesiyor bazen iyi bazen kötü görünüyor gozume tam 1 sene olmadan birsey dememeyi tercih ediyorum

Sargı değil tubuler bandajı takma dedi. Ama herkes takmış

7. ayda yım bana hala bandajı kullan dedi Cengiz hoca. cilt durumuna göre söylüyor galiba.hatta yaz boyu cift bandaj ve güneş kremi kullandım.

Back
X