Herkese Merhaba,
Bende yaklaşık 10 yıl kadar önce yaptığım jilet izlerimden insanların sürekli sorması ve yanlış izlenimler oluşturması sebebiyle hem maddi hem manevi olarak en kolay biçimde nasıl kurtulabileceğimi araştırmaya başladım bir çok estetik cerrahtan fikir aldım bazıları bunlarla yaşamaya alışmam gerektiğini söylerken bazıları deri nakli gibi yöntemler önerdi fakat bu yöntem bana makul gelmedi çünkü sonuçta tek tek değil bir bütün halinde yapılıyor yine bir iz oluyor tabi ki %100 yok olmasını beklemiyorum ama dediğim gibi makul olduğunu düşünmedim ve araştırmaya devam ettim buz terapisi yöntemini denemeye karar verdim ilk olarak gittiğim merkezde izlerden bir tanesine test yapıldı 3 hafta içerisinde bölge önce kabuklandı ve kabuklar kendiliğinden döküldü tekrar gittiğimde seans ve fiyat öğrenme aşamasına gelmiştik fakat fiyat benim için oldukça fazlaydı ve toplamda 15 seans yapılacaktı bu da kabuklanma süresi ve düşmesiyle hesap edildiğinde yaz döneminde de işlem yapılmadığı için 2 sene kadar sürüyor, fakat sonuçlar olumlu olduğu için biraz daha araştırdım aynı işlemi uygulayan bir merkez daha buldum yarı fiyatına daha kısa sürede ve bir estetik cerrah kontrolünde bugün ilk seansımı yaptırdım forumda yeni olduğum için merkez ve doktor isimlerini yazmalı mıyım bilemiyorum ilgilenen herkese bilgi verebilirim