Benlentı meselesı eda beklentın dıger kolun gıbı olursa hayal kırıklıgı yasıyabılırsın önemlı olan ızın anlamı dgsmesı belkı 5 yıl 10 yıl sonra tamamen kaybolacak orasını bılemem ama kabul edılebılır bı ızle bıle en azından hayata donmek ıstıor ınsan en son ne zaman kısa kollu gıyıp sokaga cıktıgımı hatırlamıorum bıle artık arkadaslardan akrabalardan kacmaktan yoruldugum ıcın en kotu ıhtımal bıle olsa gıdıp amelıyat olmaya karar verdım ve gıttım oldum cok sukur su an ıyılesme surecındeyım ızlerım belırgın olsa da ıyılestıkce kaybolduklarını goruyorum ve bır gun tamamen kaybolacaklarına ınanıyorum. Inanmalısın arkadasım ınanc cok önemlı bılıyorum kaygıların var ama yınede kendın ıcın en ıyı olan seyı sen bılebılırsın benım ıcın amelıyat bır cozum denemeden bılemezdım denedım ve sımdılık ıyılesecegım gunu beklıorum Allah herkesı bu dertten kurtarsın bı anlık cehaletın bedelı bu kadar agır olmamalı saygılarHergün bi umutla siteye girip yazılanlari okuyorum. Ameliyattan kimisi memnun kimisi değil sanırım biraz kişiye göre de değişiyor. Ameliyatta bana göre bir risk daha kötü olma durumu var paranın boşa gitmesi var var da var. Yaşadığım en büyük pismanligim ve bedelini bu şekilde oduyoruz galibatipte herşey ilerledi bi bunlara düzgün bişey bulamadılar..