Popüler Konu Jilet izi giderme

Bu bacagim

Eklentiler

• 1439024280136720609434.webp
    1439024280136720609434.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 646
Memmunmsuun realiat peki artik rahatladinmi birde sen artik gunese cikiyon herhalde yanmissin sanki sence ben ameliyat olmalimiyim

Memmunmsuun realiat peki artik rahatladinmi birde sen artik gunese cikiyon herhalde yanmissin sanki sence ben ameliyat olmalimiyim
Valla bimerci ben seni cozemedim.ayni sorulari sorup duruyosun.site sanki seninde tiklaninca kar ediyo gibisin.simdi sen ne alaka diye cevap yazacaksin falan.ama ben zaten benzetme yaptim illa oyledir demiyorum.sana daha once ameliyat olma demistik zaten kardesim.sende diger arkadaslarin dedigi gibi takinti sorunu var kardesim.sen bence bir psikologa git derim.yanlis anlama bu sadece dostca bir tavsiye.

Birsey sorcam sende tritone fort kullandin mi ?? Ben henuz baslamadim yazin kullanilmaz dedi eczaci ?? Kullandiysan memnun kaldin mi ?? Kolun iyi ama bacagindaki iz fazla bence
Mozzy ben 2 kutu bitirdim ama pek fayda gormedim.bide pahali.90 tl falan.devam etmekte kararsizim.2 haftDir kullanmiyorum.ne yapacagimi bilemedim

Mozzy ben 2 kutu bitirdim ama pek fayda gormedim.bide pahali.90 tl falan.devam etmekte kararsizim.2 haftDir kullanmiyorum.ne yapacagimi bilemedim
Yazin kullanma zaten zararliymis ekim gibi basla dedi eczaci bana ve cengiz bwy en az 2 ay dedi ama 6 aya kadar kullanmak gerekmis ben sonbaharda baslayacagim bacagimdada iz istemiyorum

Ya hepinize çok tesekkur ederim melekler. Bazen diyorum ki ellerim kirilsaydi da yapmasaydim böyle ama bi anlık gaflet işte.. İnsan düzelir mi uzun bir omur bunlarla yaşayabilir miyim acaba diye düşünemiyo be kardeşim ben bilseydim bu kadar canimi yakicaklarini hiç yapmazdim diyorum ama belkide ameliyat bir kurtulustur sadece bacagim konusunda endiseleniyorum ayıptır söylemesi boyumda kısa.. Ama bana moral veriyosunuz milleti yargılayarak "ay suna bak ne hale gelmis" gibi sözlerle aşağılayan insanlardan degilsiniz siz kesinlikle çok iyisiniz tesekkur ederim...

Ya hepinize çok tesekkur ederim melekler. Bazen diyorum ki ellerim kirilsaydi da yapmasaydim böyle ama bi anlık gaflet işte.. İnsan düzelir mi uzun bir omur bunlarla yaşayabilir miyim acaba diye düşünemiyo be kardeşim ben bilseydim bu kadar canimi yakicaklarini hiç yapmazdim diyorum ama belkide ameliyat bir kurtulustur sadece bacagim konusunda endiseleniyorum ayıptır söylemesi boyumda kısa.. Ama bana moral veriyosunuz milleti yargılayarak "ay suna bak ne hale gelmis" gibi sözlerle aşağılayan insanlardan degilsiniz siz kesinlikle çok iyisiniz tesekkur ederim...
Yargilanacak bir durum yok ortada basina gelmeyen bilemez tabi .onemli olan yaptigin hatadan ders alip guclu sekilde yoluna devam edebilmen.bazen ergenlik caginda genclerle karsilasiyorum kolunda iz olan ve "aman ablacigim yapma ilerde pisman olacaksin " demek istiyorum ama biliyorumki dinlemezler.bazi seyleri yasamak gerekiyor ve seni anlamayan insanlara kendini aciklamaya yada onlardan kabul gormeye calisma tedavini ol kurtul gecmis olsun

Realist ne zaman ameliyat olmustun bence kolunun durumu gayett iyi jilet izleri belli değil bence bu bile yeterli
2 sene oldu sayilir.hemen hemen.biraz yavasladi iyilesme sanirim.su cukurlasmalarda olmasa sikinti yok bence ama bunu arkadaş lar soracak doktora.bakalim ne diyecek.cevap bekliyoruz

Merhaba, benimde iki sene oldu.bi tane üst kolda büyük, birde iç kısımda yama var.buyuk olanda dikis var ve kanlanma yapiyor, bazen belli oluyor, kenarlarinda ise yukselti farki var. Guneste parlama yapiyor. Kucuk olan bile tam sifirlamadi. O da belli. Tamam alttakilerden kurtuldum fakat istedigim gibi olmadi.bacakta hiç iz kalmadı. O kadar iyi bakım yapmama ragmen içimi rahatlatacak sonuca ulaşamadım. Burada çok iyi sonuçları gördüm. Ama malesef olmadı.

Elifff sen tek iz olmustun zamaninda herhalde o zaman bir foto koymustun ve hicbirsey belli degildi sindi ne oldu da memmun degilsin sonucta orada artik farkli bir iz var rahatladigini dusunuyordum memmun degilsin anlasilan gecmis olsun foto koyarsan yorum yapalim

Beklentiyi yüksek tuttum demekki. Kenar kısımları sıfırlansa , bir kısmı Sıfır gibi bir kısmı kabarık ayrıca renk farkı var. Tek iz olan yerde kan basıncından dolayı kızarma oluyor. Güneşte parlama yapıyor. Kısa kol giyiyorum fakat yama yerleri esmerleşmedi, hala beyaz. Memnuniyet kişiden kişiye değişir.

Kimseyi etkilemek için yazmadım bunları. Şu var dikilmeden yapılan yamalar daha iyi sonuç veriyor bence. Birde bünyeyle alakalı gibi geliyor. Sizlerle paylaşmak istedim.

Back
X