Popüler Konu Jilet izi giderme

Beklentiyi yüksek tuttum demekki. Kenar kısımları sıfırlansa , bir kısmı Sıfır gibi bir kısmı kabarık ayrıca renk farkı var. Tek iz olan yerde kan basıncından dolayı kızarma oluyor. Güneşte parlama yapıyor. Kısa kol giyiyorum fakat yama yerleri esmerleşmedi, hala beyaz. Memnuniyet kişiden kişiye değişir.
Guneste parlama yapan alttaki izinmi yamanin tamamimi esmerlesor rahat rahat giyiyonmu kisa kolluyu ve kimaenin dikkatini cekiyormu onemli olan o ve zamanla belki dahada iyi olur

Büyük yamanın dikilen kısmı tabi üstünde yama var. Üst Kısım parlıyor. Dikilen yer öyle belli değil. Rahatça giyiyorum yetti artık dedim yama da kırmızılık ta olsa kime ne diye özlemişim kısa kollu giymeyi. Bir Sürü t-shırt aldım. Çok şükür anlamı Değişti Yanık, kaza izi gibi.. Tek sıkıntım şu kabarıklık sıfırlansa. Bandaj da n sonra ilk 1-2 saat çok iyi sonra kenarlarından belli oluyor. Beklediğim gibi olmadı neyse Allah başka dert vermesin. Advantana devam

Büyük yamanın dikilen kısmı tabi üstünde yama var. Üst Kısım parlıyor. Dikilen yer öyle belli değil. Rahatça giyiyorum yetti artık dedim yama da kırmızılık ta olsa kime ne diye özlemişim kısa kollu giymeyi. Bir Sürü t-shırt aldım. Çok şükür anlamı Değişti Yanık, kaza izi gibi.. Tek sıkıntım şu kabarıklık sıfırlansa. Bandaj da n sonra ilk 1-2 saat çok iyi sonra kenarlarından belli oluyor. Beklediğim gibi olmadı neyse Allah başka dert vermesin. Advantana devam
Canim renk farki icin tritone forte 30 verdi bana cengiz hoca .advantanin bir faydasi olmadi bana sen mwmnunsun anlasilan bu arada tritone kisin kullaniliyor guneste ters etki yapabiliyormus .bandaja devam et bir sure daha bakalim .gecmis olsun

Canim renk farki icin tritone forte 30 verdi bana cengiz hoca .advantanin bir faydasi olmadi bana sen mwmnunsun anlasilan bu arada tritone kisin kullaniliyor guneste ters etki yapabiliyormus .bandaja devam et bir sure daha bakalim .gecmis olsun
Benim yama olan yerleri Güneşte yanmadı.ben esmerleşmediğinden şikayetçiyim

arkadaslar buda gun isigindaki fotograf asil iste gun isiginda rahatsiz oluyorum sizce gercekten ben kafami takiyorum yoksa bu izler icin sizlerin dedivi gibi ameliyat olunmaz mi
20150811_173751.webp

Yargilanacak bir durum yok ortada basina gelmeyen bilemez tabi .onemli olan yaptigin hatadan ders alip guclu sekilde yoluna devam edebilmen.bazen ergenlik caginda genclerle karsilasiyorum kolunda iz olan ve "aman ablacigim yapma ilerde pisman olacaksin " demek istiyorum ama biliyorumki dinlemezler.bazi seyleri yasamak gerekiyor ve seni anlamayan insanlara kendini aciklamaya yada onlardan kabul gormeye calisma tedavini ol kurtul gecmis olsun
inşallah herşey çok güzel olucak bigun buna o kadar çok inanmak istiyorum ki hata üstüne hata yaptım ama herşeye rağmen yaşıyorum ve içinden çıkılamayacak gibi gozuken bu durumu düzeltmek istiyorum ama bazı yorumlar beni biraz korkutuyor açıkçası

Kalin mi alinmis bilemem ama o ayagimdan alinan yerin izi.kisa boylu olman izi gosterecek diye birsey yok.doktor gorunmeyecek yerden aliyo merak etme
inşallah güzel olur ben sanırım biraz zaman sonra tedavi olucam bağlantıyı kesmesen burdan süper olur çünkü merak ediyorum uzun zaman sonra ne oluyor

Bu krem yama yerinde Oluşan esmerleşmenin renk açılması için mi mozyy
Evet canim renk koyulugu var benim kolumda ton farki icin renk acici.ben hic boyle bir problem yasayacagimi dusunmedim beyaz kalmasida sikinti tabi hic doya doya bronzlasamiyacakmiyim artik yani ?? Cengiz hocayla gorustun mu ?? O ne diyor bu konuda

B bimerci ameliyat olmalisin bencede cok cabuk farkedilir bir yerdeymis izlerin cidden rahatsiz olman cok dogal .ayrica sende alttan iz vs belli olmaz bence dikis atilmaz hicbirine cunku

arkadaslar buda gun isigindaki fotograf asil iste gun isiginda rahatsiz oluyorum sizce gercekten ben kafami takiyorum yoksa bu izler icin sizlerin dedivi gibi ameliyat olunmaz mi Eki Görüntüle 1603684
Seni ne mutlu edicekse onu yap canını sıkıyosa ameliyat ol dünyaya bir kez geliyoruz bu jilet izleri bikere kendine olan saygısını koreltiyor insanin

Evet canim renk koyulugu var benim kolumda ton farki icin renk acici.ben hic boyle bir problem yasayacagimi dusunmedim beyaz kalmasida sikinti tabi hic doya doya bronzlasamiyacakmiyim artik yani ?? Cengiz hocayla gorustun mu ?? O ne diyor bu konuda

B bimerci ameliyat olmalisin bencede cok cabuk farkedilir bir yerdeymis izlerin cidden rahatsiz olman cok dogal .ayrica sende alttan iz vs belli olmaz bence dikis atilmaz hicbirine cunku
Mozzy diğer yorumunda ben senin yerinde olsam olmam demiştin değilmi bu izler sadece gün ışığında böyle normal ışıkta falan belli belirsiz işte bu yüzden kararsızım ameliyat sizce bu görüntüden iyi durur mu

Pardon mesaji yeni gordum bence senin izlerin cok hafif franksyonel lazer bile is gorur yani ameliyatlik bir durumun yok yani benim kolum oyle olsaydi ben ameliyat yaptirmazdim acikcasi benim izlerim derin degildi ama beyazdi boyle parlak garip yani seninki cok dikkat cekmez bence ama tabi sen bilirsin tabi
Bana böyle demiştin işte arkadaşlar gün ışığına göre değişiyor realist bana kızıyor kısa kollu giyiyorum ama rahatsiz im açıkçası ameliyat bundan iyi görüntü sağlar mi sizce

Bana böyle demiştin işte arkadaşlar gün ışığına göre değişiyor realist bana kızıyor kısa kollu giyiyorum ama rahatsiz im açıkçası ameliyat bundan iyi görüntü sağlar mi sizce
Cogu kisiye gore izlerin az oldugu icin abarttigini dusunmustum bende ama sosyal algi olarak "faca" izi oldugu asikar nedense ilk fotonda banada onemsiz gibi gelmissede malesef ozlerin anlami ayni .azi cogu yok sanki .empati yapip diger kolum noyle olsaydi yaptirirmiydim diye dusununce kesinlikle ameliyat olurdum .ameliyat sonuclari yorumlardan nasil sonuc cikardigina bagli .%100 iyi olur diyemem.ilk aylarda daha iyiydi benim kolum sonrasi cok bekledigim gibi degil .olup olmamaya sen karar vermelisin

Valla mozzy acikcasi canli gormek istiyordum ama ne yazikki goremedim sadece merak ettigim dogal durup durmammasi ve cok bariz cok belli olup olmadigi sonucta anlam degisiyor ama cokta kotu olmasini istemem ilk aylarda iyiken simdi neden kotu bir foto koyabilirmisin ve yanik izi gibi duruyormu

Mozyy teşekküler cevapların için.hocaya göre normal bana göre yükselti farkı var. Kanlanma olayı geçermi dedim, geçedebilir, kaladabilir dedi.advantan ve bandaja devam ediyorum. Bimerci sen ameliyat olursan bana göre çok iyi sonuç verir. Izlerinin dikişlik durumu yok. Bacaktaki ize takılan varsa ben bile göremiyorum. Iz kalsada çok hafif kalır. Zaten Görünmeyen yerde olucak. Tek ize girme bence. Alanın geniş ameliyattan sonra Genişleme olacaktır .bence yama ameliyatını tercih et.

Mozyy teşekküler cevapların için.hocaya göre normal bana göre yükselti farkı var. Kanlanma olayı geçermi dedim, geçedebilir, kaladabilir dedi.advantan ve bandaja devam ediyorum. Bimerci sen ameliyat olursan bana göre çok iyi sonuç verir. Izlerinin dikişlik durumu yok. Bacaktaki ize takılan varsa ben bile göremiyorum. Iz kalsada çok hafif kalır. Zaten Görünmeyen yerde olucak. Tek ize girme bence. Alanın geniş ameliyattan sonra Genişleme olacaktır .bence yama ameliyatını tercih et.
Elifff tesekkur ederim ne kadarlik bir genisleme oluyor sen tek iz olmustun ilk sanirim ama memmun kalmamistin herhalde ve kime olmustun o ameliyati senin alanin bundan darmiydi ve ne kadarlik bir genisleme oldu

Valla mozzy acikcasi canli gormek istiyordum ama ne yazikki goremedim sadece merak ettigim dogal durup durmammasi ve cok bariz cok belli olup olmadigi sonucta anlam degisiyor ama cokta kotu olmasini istemem ilk aylarda iyiken simdi neden kotu bir foto koyabilirmisin ve yanik izi gibi duruyormu
Ben foto koyamiyorum da sen mail adresini tekrar bana atsan ve benim kolumun fitosunu siteye yuklesen iyi olur ben beceremiyorum cunku .hem bir cok kisi icinde fikir olur bari

Back
X