JİLET İZİNE CERRAHİ MAKYAJ

sactandertli

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
10
0
Arkadaşlar kolumda jilet izleri var önceleri hiç takmazdım çok belli olmuyodu yıllar sonra hortladı sanki artık çok belli oluyo ve beni o kadar rahatsız ediyoki hiçbişey giyemiyorum biri bişey uzatsa sakat gibi hareket ediyoru m resmen sol kolum yok gbi davranmaya başladım ağlıyorum aklıma geldikçe napıcamı hiç bilmiyorum Allah rızası için biri yardım etsin düğünüme 15 gün var kalıcı makyajla kapanırmı yaptıran gören duyan oldumu :KK43:(

seni çok iyi anlıyorum bende de var yıllardır kolumu saklıyorum çok kötü bişey keşke zaman geri gelse ASLA yapmazdım çaresi yok bildiğim kadarıyla araştırdım yok yok yok para tuzağı dövme yaptırma kalıcı makyaj hakkında bilgim yok varsa çok güzel olur düşünsene istediğimiz kıyafeti giyebiliriz :-)

maya estetiğe mail attım kalıcı makyaj için bi numara verdi yarın arıcam derinin rengine boyuyorlarmış izleri öyle dediler ama yapılan yer tabiki iyi sonuç verir der yaptıran duyan biri varsa en azından bilgi verse yeter dahada çok belli olmasından korkuyorum kolumu yakıp kremle tedavi etmeyi bile düşündüm o kadar çaresizim :KK70:

maya estetiğe mail attım kalıcı makyaj için bi numara verdi yarın arıcam derinin rengine boyuyorlarmış izleri öyle dediler ama yapılan yer tabiki iyi sonuç verir der yaptıran duyan biri varsa en azından bilgi verse yeter dahada çok belli olmasından korkuyorum kolumu yakıp kremle tedavi etmeyi bile düşündüm o kadar çaresizim :KK70:
Cizgiler derin mi yani makyajla kapansa da kabarıklar görünür ufak çizgimiler mi

Son düzenleme:
kabarıklar sıkıntı görünür seni üzmek istemem ama çaresi yok aptal kafam yıllardır her gün pişmanım diyorum ama değişmiyor hiç bir şey eşimde beni böyle kabullendi Allah razı olsun asıl sorun çocuk olduğu zaman utanırım yaa:-(

Arkadaslar bunun tek tedavisi var oda cengiz acikel yada tek ize cevirmek baskada sansiniz yok ne yazikki

Kesinlikle makyaj felan yaptırmayın ben İstanbul Beşiktaş tattoo dam yaptırdım hem daha beter oldu hem boyası çok kalitesiz vücudumda alerji yaptı kaldıki daha önce dövme yaptırmıştım başka yerden

X