• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jilet izleri

kmse0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2025
3
2
1
18
Bundan dört beş yıl önce bazı saçma sebeplerden dolayı koluma jilet attım çocukluk aklı çok pişmanım ama geçmişi değiştiremiyorum şimdi nişanlı bir kızım ve bir aya düğünüm olacak nişanlım ve ailesi hala kolumu görmemiş düşünmekten uyuyamıyorum artık ne tepki vereceklerini kestiremiyorum siz böyle bi durumda olsanız ne yapardınız ya da gelininizin böyle bir şeyi olsa ne düşünürdünüz?

Lazerle o lekeler geçebiliyor araştır internetten. Dövmeleri, sivilce izlerini falan silebiliyorlar az once arkadaşımla sivilce için lazer muhabbeti yapıyorduk. Dövmesini sildiriyor yüzünde leke leke çukurlu sivilce izleri var oralara da yaptırıcam dedi. Yani aynı mantık düşününce

ne zaman kendine jilet atan birini gorsem duysam aklima şu video geliyor

esine soylememekle kötü yapmissin
vücuduna jilet atmak cok büyük bir olay
senin hakkinda, psikolojin hakkında, gecmisin hakkinda az cok bilgi verem birsey.
hayatindaki insaninsa bunlar hakkinda hicbjr fikri yok ve evlenmeyi istiyor - nikahtan sonra görecek
bu normal degil ki
ben de yeni evliyim, evlendikten sonra kolunda jilet görseydim kendimi kandirilmis ve aldatilmis hissederdim çünkü benim kollari facali biriyle evlenmeme özgürlüğüm var. bunu nikah gunune kadar saklayarak kendini bana kakalamis oluyor bir yerde .
adam da belki boyle seylere karsi.
keske aciksaniz beraberken kisa giyinseydiniz görseydi bilseydi de evlenme karari alsaydiniz. kapaliysaniz da soyleseydiniz vakti zamaninda.
bu saatten sonra adam tabii ki kötü bir tepki verebilir çünkü kandirilmis olacak.
ama kaynana vs icin endiselenmeyin. onlarin yaninda bugune kadar oldugu gibi uzun kollu giyersiniz, dikkat edersiniz - farketmezler.
jilet icin lazerler var ama gercekten etki etmiyorlar / ediyorsa da epey seans gerekiyor
kuzenimin zamanla aile gibi oldugu bir ogrencisi var, ben de taniyorum. defalarca lazere gitti ama yine disaridan bakinca belli oluyordu.
o zamanlar konu hakkinda bilgilenmistim su sekilde bjr islemle sadece kesin sonuca ulasiyorlardi
1000120633.webp
ama tabii bu da ne derece vucutla butunlesir ayri bir hikaye. o yuzden kurtulamayacagini düşünüp çok büyük bir dövme yaptirmisti.
eger minik bir izse bazi dovmeciler ozellikle jilet izlerini kapatmak icin calisiyor, kucuk cicek vs tasarlatabilirsiniz

ne zaman kendine jilet atan birini gorsem duysam aklima şu video geliyor

esine soylememekle kötü yapmissin
vücuduna jilet atmak cok büyük bir olay
senin hakkinda, psikolojin hakkında, gecmisin hakkinda az cok bilgi verem birsey.
hayatindaki insaninsa bunlar hakkinda hicbjr fikri yok ve evlenmeyi istiyor - nikahtan sonra görecek
bu normal degil ki
ben de yeni evliyim, evlendikten sonra kolunda jilet görseydim kendimi kandirilmis ve aldatilmis hissederdim çünkü benim kollari facali biriyle evlenmeme özgürlüğüm var. bunu nikah gunune kadar saklayarak kendini bana kakalamis oluyor bir yerde .
adam da belki boyle seylere karsi.
keske aciksaniz beraberken kisa giyinseydiniz görseydi bilseydi de evlenme karari alsaydiniz. kapaliysaniz da soyleseydiniz vakti zamaninda.
bu saatten sonra adam tabii ki kötü bir tepki verebilir çünkü kandirilmis olacak.
ama kaynana vs icin endiselenmeyin. onlarin yaninda bugune kadar oldugu gibi uzun kollu giyersiniz, dikkat edersiniz - farketmezler.
jilet icin lazerler var ama gercekten etki etmiyorlar / ediyorsa da epey seans gerekiyor
kuzenimin zamanla aile gibi oldugu bir ogrencisi var, ben de taniyorum. defalarca lazere gitti ama yine disaridan bakinca belli oluyordu.
o zamanlar konu hakkinda bilgilenmistim su sekilde bjr islemle sadece kesin sonuca ulasiyorlardiEki Görüntüle 3684012 ama tabii bu da ne derece vucutla butunlesir ayri bir hikaye. o yuzden kurtulamayacagini düşünüp çok büyük bir dövme yaptirmisti.
eger minik bir izse bazi dovmeciler ozellikle jilet izlerini kapatmak icin calisiyor, kucuk cicek vs tasarlatabilirsiniz

Uzun uzun açıklama yaptığınız için teşekkür ederim bende kandırmış gibi olmak istemezdim ama görücü usulü olarak başladı ilişkimiz sözlenmeden önce birbirimizi tanıma fırsatımız hiç olmadı yüzyüze ilk nişan zamanında görüştük iki gün kalıp gittiler onda zaten o sırada söylemeye fırsat bulamadığım için cesaretim daha fazla kırıldı şimdi ne yapacağımı bilemiyorum görüp soran insanlara küçükken bisikletten tellerin üstüne düştüğümü söylüyorum ama nişanlıma yalan söylemekte istemiyorum aslında açık olmam gerekirse eğer gerçekten anlamayacağını bilseydim onada aynı şeyi söylerdim çünkü benim hakkımda kötü düşünmesini istemiyorum gecmisimde öyle aman aman şeyler yapmadım hiç zaten baskıcı bir aileye sahip olduğum için çoğu şeyim kısıtlıydı beni korkutan şey bana karşı ne tepki vericek olması zaten bi yakınım bundan dolayı gözümü çok korkuttu yok işte gördüklerinde sana neler çektirecekler bu kız her yoldan geçmiştir uyuşturucu bile kullanmıştır diye düşünecekler falan dedi artık çevremdekilerle konuşamıyorum sorunlarımı o yüzden burda paylaşmak istedim

Bundan dört beş yıl önce bazı saçma sebeplerden dolayı koluma jilet attım çocukluk aklı çok pişmanım ama geçmişi değiştiremiyorum şimdi nişanlı bir kızım ve bir aya düğünüm olacak nişanlım ve ailesi hala kolumu görmemiş düşünmekten uyuyamıyorum artık ne tepki vereceklerini kestiremiyorum siz böyle bi durumda olsanız ne yapardınız ya da gelininizin böyle bir şeyi olsa ne düşünürdünüz?
Hiçbir şey düşünmezdim ergendir yapmıştır der geçerdim. Geçmişinle sadece senin sorunun olabilir, başkasının değil. Geçmişten ders çıkaracak olan da sensin. Koluna tek bir laf bile etmelerine izin verme.

Hiçbir şey düşünmezdim ergendir yapmıştır der geçerdim. Geçmişinle sadece senin sorunun olabilir, başkasının değil. Geçmişten ders çıkaracak olan da sensin. Koluna tek bir laf bile etmelerine izin verme.
(es ailesini tenzih ediyorum onlara laf etmek dusmez ama) siz olsaniz evlendikten sonra eşinizin koluna jilet izleri gorseniz, bunu sizden hep uzun kollu giyinerek saklamis olsa, laf ettiginizde de "tek lafina izin vermem bu benim gecmisim" dese...sizce bu normal mi?
ben sahsen ne gecmisinde büyük travma yasamis birini baba yapmak isterim ne kendine boyle büyük zarar vermis ve bir de degil birkac izi olmus birisiyle bana karşi ne kadar iyi ve sakin olsa da evlenmek isterim - ofkeli bir aninda bana zarar vermesinden korkarim. ya da arabesk tipli biri de benden mi gizledi, kötü mahallede çukur izleyip façasiyla hava atan "jileti caktim" diyen bir keko muydu gecmiste...
neden gercekte kabul etmeyecegim birisiyle düğün dernek yapip onun kütüğüne geceyim ki?
bu adam kandirma degil mi?
tek istisnasi o iz orada hep durur, gizlemez de saklamaz da, daha en basindan gorduysem, görüp de iliski yasayip evlenmeye karar verdiysem o olur. o zaman tabii ki laf etmeye hakkim olmaz çünkü gördüm, aldim. mesele burada kapanmis olmasi lazim.
ama konuda kocanin haberi bile yok.
mutlaka isler daha da ciddilesmeden paylasmali

Amaç neydi ki konu sahibi? Böyle bir iz görsem herhalde bir kaza geçirmiş derdim jilet aklıma bile gelmez. Ama dedikleri gibi jilet atanı bugün polis bile yapmıyorlar. Durumu çok kötü ise lazer iz tedavisini düşün derim.

(es ailesini tenzih ediyorum onlara laf etmek dusmez ama) siz olsaniz evlendikten sonra eşinizin koluna jilet izleri gorseniz, bunu sizden hep uzun kollu giyinerek saklamis olsa, laf ettiginizde de "tek lafina izin vermem bu benim gecmisim" dese...sizce bu normal mi?
ben sahsen ne gecmisinde büyük travma yasamis birini baba yapmak isterim ne kendine boyle büyük zarar vermis ve bir de degil birkac izi olmus birisiyle bana karşi ne kadar iyi ve sakin olsa da evlenmek isterim - ofkeli bir aninda bana zarar vermesinden korkarim. ya da arabesk tipli biri de benden mi gizledi, kötü mahallede çukur izleyip façasiyla hava atan "jileti caktim" diyen bir keko muydu gecmiste...
neden gercekte kabul etmeyecegim birisiyle düğün dernek yapip onun kütüğüne geceyim ki?
tek istisnasi o iz orada hep durur, gizlemez de saklamaz da, daha en basindan gorduysem, görüp de iliski yasayip evlenmeye karar verdiysem o olur. o zaman tabii ki laf etmeye hakkim olmaz çünkü gördüm, aldim. mesele burada kapanmis olmasi lazim.
Katılıyorum sana ürkütücü bir durum bu bence. Geçmişe takılmam ama bu geçmiş denip geçilecek bir şey değil. Ruhsal sorunları da işaret eder

Çok küçük bir alanmi boydan boya mi ve her iki koldada varmı.bende evlendigim insanın böyle birşeyin kabul edip çocuk doğurmak istemezdim.Allahim haşa büyük sözümden ergenlik hatası herşey olur ama kendine zarar vermek başka bir kafa

Ben çok küçükken arkadaşlarımın aklına uyup böyle birşey yapmıştım.
18 yaşına bastığım gibi dövme ile kapattırdım.
Şuanda da hem bir firmada yöneticiyim, hemde çok düzenli düzgün bir ilişkim var.
İlişki içerisinde olduğum insan ‘çok zor dönemlerden geçmişsin’ diyip üzeri kapalı bir teselli etmişti. Gördüğü halde asla yüzüme vurmadı da.
Hayatta herşey insanlar için, herkes hata yapar.
Bu da bir hatadır.
vebalı gibi bakmaya gerek yok, eğer herhangi bir ruhsal sağlığın yoksa, psikolojik olarak iyiysen hatadır, bitmiştir.

Derin ve büyük mü,yüzeysel mi?
Lazer veya üzerine dövme mümkün mü,araştırdın mı? Aileye söylemek zorunda değilsin ama nişanlın eşin olacak kısa öz bir biçimde söylemelisin.

Ben nişanlısının görmediğini kaçırmışım sadece aile zannettim 🙈🙈 kolunu görmeden evlilik mi?

Yani benim ailem olsa asla istemezdi. Ne yalan söyliyim bende istemezdim. Bakıs açıları değişecek muhtemelen sevgilinizde dahil. Bana göre kendine bile isteye jilet atan insanın hastadan farkı yoktur. Bi tedavi olsaydınız keşke. Icınızde bastıramadıgınız duyguların dısa vurumu gibi bişey. Kendıne zarar veren herkese cok rahatlıkla verir

Neden düşmesin ailesine laf? Ben anne olmuşum cocugumu nelerden korumuşum? Göz göre göre psikolojisi bozul kendine zarar vermiş birisini istememeleri konusunda lafta söylerler istemezlerde haklılılarda ayrıca.

Hanımlar insanları ne kadar kötü hissettiriyorsunuz ya.
Ne hastalığımız kaldı, ne psikoloji bozukluğumuz.
İnsanlar bana da mı böyle bakıyorum merak ediyorum doğrusu.
Hoş benimki dövmeden belli olmuyor bile çok fazla.
18 yaşında kız çocuğunu ezmelere doyamadınız. Lafa gelince iyi insanlarsınız, empati yapabiliyorsunuz gerçekten.

Ben çok küçükken arkadaşlarımın aklına uyup böyle birşey yapmıştım.
18 yaşına bastığım gibi dövme ile kapattırdım.
Şuanda da hem bir firmada yöneticiyim, hemde çok düzenli düzgün bir ilişkim var.
İlişki içerisinde olduğum insan ‘çok zor dönemlerden geçmişsin’ diyip üzeri kapalı bir teselli etmişti. Gördüğü halde asla yüzüme vurmadı da.
Hayatta herşey insanlar için, herkes hata yapar.
Bu da bir hatadır.
vebalı gibi bakmaya gerek yok, eğer herhangi bir ruhsal sağlığın yoksa, psikolojik olarak iyiysen hatadır, bitmiştir.
Ama ne güzel siz bunu doğal olarak görmüşsunuz daha evlenmeden söylemişsiniz ama konu sahibi böyle değil maalesef

Hanımlar insanları ne kadar kötü hissettiriyorsunuz ya.
Ne hastalığımız kaldı, ne psikoloji bozukluğumuz.
İnsanlar bana da mı böyle bakıyorum merak ediyorum doğrusu.
Hoş benimki dövmeden belli olmuyor bile çok fazla.
18 yaşında kız çocuğunu ezmelere doyamadınız. Lafa gelince iyi insanlarsınız, empati yapabiliyorsunuz gerçekten.
Birde dövme ile jilet ayni seyler değil ki dövme resimdir yazıdır ozenmissinizdir yaptırmışsinizdir dinen de sizi bağlar. Ama jilet kendine zarar veren kan görmekten gocunmayan ve bence bak ben kendime ne yapabilirim diyebilmenin bir yolu gibi bir şey. Sadece toplumun bakış açısını soyle düşünün saçlarının ense kısmını kısa kestirip üstünü uzun bırakan kişilere erkeklere keko , hırsız tipli diyoruz çünkü genel olarak bunlar birbirine özeniyor bu da onun gibi bir sey

Birde dövme ile jilet ayni seyler değil ki dövme resimdir yazıdır ozenmissinizdir yaptırmışsinizdir dinen de sizi bağlar. Ama jilet kendine zarar veren kan görmekten gocunmayan ve bence bak ben kendime ne yapabilirim diyebilmenin bir yolu gibi bir şey. Sadece toplumun bakış açısını soyle düşünün saçlarının ense kısmını kısa kestirip üstünü uzun bırakan kişilere erkeklere keko , hırsız tipli diyoruz çünkü genel olarak bunlar birbirine özeniyor bu da onun gibi bir sey
Yok bende de kesik izleri vardı.
Üzerini dövme ile kapattırdım, zihniyeti bildiğim için.

Ama ne güzel siz bunu doğal olarak görmüşsunuz daha evlenmeden söylemişsiniz ama konu sahibi böyle değil maalesef
söylemedim ki, o kendi gördü ki kış ayında kısa kollu giyiyorum ben.
Hiç yadırgamadı, dövmenin altından pek belli olmuyor benimki.
kınanmaması lazım, 13-14 yaşında akran aklına uyup yaptıysa yine kınanamaz ama 17 yaşında yaptıysa problem.

Back
X