ne zaman kendine jilet atan birini gorsem duysam aklima şu video geliyor
esine soylememekle kötü yapmissin
vücuduna jilet atmak cok büyük bir olay
senin hakkinda, psikolojin hakkında, gecmisin hakkinda az cok bilgi verem birsey.
hayatindaki insaninsa bunlar hakkinda hicbjr fikri yok ve evlenmeyi istiyor - nikahtan sonra görecek
bu normal degil ki
ben de yeni evliyim, evlendikten sonra kolunda jilet görseydim kendimi kandirilmis ve aldatilmis hissederdim çünkü benim kollari facali biriyle evlenmeme özgürlüğüm var. bunu nikah gunune kadar saklayarak kendini bana kakalamis oluyor bir yerde .
adam da belki boyle seylere karsi.
keske aciksaniz beraberken kisa giyinseydiniz görseydi bilseydi de evlenme karari alsaydiniz. kapaliysaniz da soyleseydiniz vakti zamaninda.
bu saatten sonra adam tabii ki kötü bir tepki verebilir çünkü kandirilmis olacak.
ama kaynana vs icin endiselenmeyin. onlarin yaninda bugune kadar oldugu gibi uzun kollu giyersiniz, dikkat edersiniz - farketmezler.
jilet icin lazerler var ama gercekten etki etmiyorlar / ediyorsa da epey seans gerekiyor
kuzenimin zamanla aile gibi oldugu bir ogrencisi var, ben de taniyorum. defalarca lazere gitti ama yine disaridan bakinca belli oluyordu.
o zamanlar konu hakkinda bilgilenmistim su sekilde bjr islemle sadece kesin sonuca ulasiyorlardi
Eki Görüntüle 3684012
ama tabii bu da ne derece vucutla butunlesir ayri bir hikaye. o yuzden kurtulamayacagini düşünüp çok büyük bir dövme yaptirmisti.
eger minik bir izse bazi dovmeciler ozellikle jilet izlerini kapatmak icin calisiyor, kucuk cicek vs tasarlatabilirsiniz