Jily'nin Çeyizleri :)

Anti Depresan

☁ ATATÜRK ☁
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
5.359
17.566
498
Arkadaşlar fotoğraf ile çekme imkanım yok hepsi kapalı kutusunda bu yaz kendi evine geçmeyi bekliyorlar..Bulabildiklerimin internetten fotoğraflarını koyayım..​

Öncelikle Bu Şirinlik Abidesi Kahvaltılığım. İnternette 39 gibi bir fiyat gösteriyor ama 30'a aldım.

evidea-mutfak-KZU566_3.jpg

Reçelliğimi kız kardeşim almış istanbula gittiğinde çok hoşuma gitti fiyat felan sormadım avcılarda bir alışveriş merkezinden almış.

Son düzenleme:

Koçtaş'tan aldım çok ama çok severim kedileri mutfağımda kullanmak istiyorum bunu.Ben Aldığımda 25'ti ama 20'ye düşmüş yeni gördüm internet sitesinden..

1000093294.jpg

hepsi cok guzel canim guzel gunlerde kullan demliklerin de guzel bende emsanin ceyiz setini alicam cok begeniyorum emsani

Teşekkür ederim canım demlik büyük orta boy ya da küçük bir tane alacağım..Misafirler geldiğinde kullanırım bunu herhalde.

Bunlara dayanamadım merakımdan birtanesini denedim.
Her zaman yaptığım tavuk sote yemeğim muhteşem oldu bilmiyorum acaba psikolojikmidir çok beklentiyle pişirdim.
Birisini annemin diğeri benim olarak kaldı.

Çok teşekkür ederim canım çok fazla birşeylerim yok ıvır zıvırları koyuyorum işte yavaş yavaş :)
olsun canm yaaa çoğalacak merk etme..benmde öyleydii ama sükür simdi fazlalıklarım var..ve birde bana kv.dem don al ceyizin donanır demişti belki saçma ama almalısın bence(ben öyle yapmıstım ;) )

olsun canm yaaa çoğalacak merk etme..benmde öyleydii ama sükür simdi fazlalıklarım var..ve birde bana kv.dem don al ceyizin donanır demişti belki saçma ama almalısın bence(ben öyle yapmıstım :KK66: )

Hadi ya bende duymuştum gerçeklik payını bilmiyordum ama sahiden öyleyse bende alırım hemen :)
Bu arada canım senin konuyuda takip edeceğim hemen fikirler edinirim sayende : )

Back
X